8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#5493 Könyörgöm mondj már példát!!!!
Mert ez így nagyon gyenge előadás... -
#5492 igaz! -
#5491 váltsál pc-re ott nincsennek ilyen szutykok -
#5490 Nehogy már komolyan vegyél egy flémszító kommentet. Aki azt mondja, hogy "de hogy mennyire szar lett fizikailag" az azért mondja, mert nem megy neki. :P
Még mindig él az alapszabály: ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a tapasztalatukkal.
Amíg csak ilyeneket böfög be, hogy mekkora szar ez a játék addig nem is beszélhetünk vitáról. Majd ha intelligens ember módjára kifejti, hogy mégis miért olyan szar, akkor kell válaszolni neki. Elvan a gyerek... -
dakela #5489 nem tudom hány autóvan benne de lehet benne 5000 is ha a játék szar hogy kidolgozott e a pálya? nemtudom szerintem smemi extra ennél van jobb is -
#5488 van még olyan játék amiben 750 autó van? és olyan amiben ennyire részeletesen kidolgozott pályák? -
dakela #5487 Az a baj ezzel a játékkal hogy szarúl lett megcsinálva. A grafika az még ok dehát maga a játék az nagyon gyenge, hogy a kocsik nemtörnek még azt is elnézem bár én az olyan autós játékokat sosem szerettem ahol nem törnek az autók, de hogy mennyire szar lett fizikailag is az már röhelyes. -
BJB #5477 Egy kérdés: a "fekete kocsikat" minden 694. és minden 700. nap között adja be vagy csak a 694. és a 700.-ig nap között adja be??? -
Ronin1350 #5473 Skyline fanoknak . katt -
#5472 az a váz teljes átalakítása, és merevebbé tétele ha jó tudom -
imei1 #5471 Akkor mi az a 50000-res átalakítás? -
#5470 Sajnos nem. -
imei1 #5469 Sziasztok !A GT4-ben lehet "festeni" az autót ?Bocs ha buta a kérdés,de tényleg nem tudom. -
#5468 nem, nem lehet csak ugy :D
en leencodoltam azokat a moviekat, amiket peldaul ha bemesz az arcade opcioba es valaszthatsz az 50 palya kozul(original, world stb) ott amikor ramesz a palyara es bemutatja oket(egy kamera FPSbol vegigmegy a palya elejen)... nah azokat csurtem kisebb meretre, igy mar reafer ... :DDD (meg patchelni kell az indithato fajlt is, hogy elinduljon dvd5kent!!!!444!44)
visszaneztem a munkamat, vegigneztem az 50 kis minimozit... hat nem vagyok elajulva a tmpgenctol... lehet nekifexek a 'cce'nek, kicsit hcbb, de annal jobb progi mar nincs az encode "szakag"ban :DDD -
#5467 amit adtál HDD verziót újra akartam építeni isobusterrel vagy cdgennel de nem engedte...miert?
ez a DVD5 verzió már engedné?
tulajdonképpen a zenéket kéne kiírtani a HDD verzióból, azt is meg tudod csinálni? -
menoh #5466 én azt javaslom hogy vegyél az autóra egy racing hard gumit úgy már álitás nélkül se fog kipörögni a kerék, sőt még jobban is vezethető lesz a kocsid.
-
#5465 aztán ha kész van minden, felrakhatod torrentre! majomparádéra endlessre vagy bithura. én leszedném! GRAT hozzá! -
#5464 hehe v1.1 project: megtartom az opening+ending+start game+menu animot full minosegeben eredetibe, es "HC"be tobb fazisban leencodolom a tobbi maradek kicsi palya animot :DDD -
#5463 hehe skacok... fogtam az eredeti backupjat es megcsinaltam DVD5re... ugyi vagyok? (opening+ending videokat tmpegenc+vfapi pluginnal csinaltam VBR reencode-dal(tobbi videot a sima pss down progival csurtem le), tehat nem csonkitottam!!!!44) lemezrol is tok jol muxik, meg HDDrol is -
#5462 driving aids + gumit mindenképp cserélj, felteszed és egyből minden kafa
(500lovas autó csak sikoltozik az utcai gumival) -
emelon #5461 Koszi, este probalkozom. -
#5460 Bocs kezdő vagyok, inkább nem szólok bele! -
#5459 Setupban "Driving aids" a felső két opciót húzd le 0-ra, az alsót pedig kb. 5-re állítsd. A felső kettő alul ill. túlkormányzásnál fékez bizonyos kerekeket (tehát nem kell, csak feleslegesen veszi el a teljesítményt kanyarban, enélkül kell megtanulni kanyarodni), az alsó pedig a kipörgésgátló. Itt is a minél alacsonyabb érték a jó, úgy állítsd be, hogy elindulásnál éppen ne pörögjön ki a kerék. Ez gumifüggő is, tehát puhább keverékű guminál lejjebb lehet venni, így nem veszik el annyi teljesítmény. Sok sikert! -
#5458 Hi!Próbálj állitani a kipörgésgátlón egy kicsit vedd följebb,ha igy sem jó sztem vegyél vissza a pacikból!!!! -
#5457 ASR... -
emelon #5456 Sziasztok
En meg teljesen kezdo vagyok a temaban, 4 eves fiammal nyomjuk a GT4-et
(neki kicsit jobban megy)
Van 2 bronzos jogsim, meg megvannak a beginner versenyek, valamint a professionalbol par menet.
Van egy Ford Mustang GT 05 autom, 500 lovasra felhuzva.
Itt a problema. Egyszeruen nem gyorsul rendesen kb. 100 km/h-ig, mivel folyamatosan kiporognek a kerekek. lehet, hogy tul eros lett a motor a tobbi dologhoz? Erdemes ezzel valamit kezdeni, vagy inkabb gyujtogessek uj autora?
Jobb lenne ezzel folytatni, mert nagyon tetszik.
(Az uj kipufogo rendszerrel meg szuper hangja lett.)
-
#5455 Tömörüljünk :))) Sopron -
#5454 Akkor te tudod mi volt az. Kamuvárra meg már csak a hetc kedvéért mentem, munkatársaim nem hitték el hogy lemegyek és megnyerem!:) -
#5453 Kapuvár. A Retros GT4ezésre meg csak azért nem mentem el, mert lusta voltam. Meg a Smartot sem szeretem. :DDD -
#5452 Mert te honnan? -
#5451 Sopron, Kapuvár? Végre egy környékbeli ember a fórumon. :-) -
#5450 Meg van a Mid-Field Raceway volt a pálya! -
#5449 Nem fogom ahoz mérni, mert már van vele tapasztalatom... 2005 nyarán nem tudom lehet hallottatok vagy emlékeztek rá, de volt 1 olyan (nem is tudom minek nevezzem csapat), hogy néhány főből álló csapat 2 hosztesz leányzó 2 db ps2-es 1-1 GT4-el felszerelt verseny ülés(amik jó kacat ülések voltak), kis tv, kormánnyal! Ők egész nyáron járták az országot és discokban volt úgynevezett GT4 Roadshow. Lényege hogy innod kellett 1 Garronos terméket, kaptál 1 kupont és ezzel tudtad magad regisztrálni a kupára, ami annyi volt hogy beültél a gép elé és 1 Mercedes S600-assal kellet nem tudom melyik pályán menni(majd kiderítem) és minnél jobb kört kellett teljesíteni! Na én ebből nyertem 2őt, 1et Sopronban a másikat 3 héttel késöbb Kapuváron, mindezt úgy, hogy elötte még életemben nem láttam a GT4-et!A szervező is meglepődött az idő eredményen, annyit mondott hogy ő még nem látott 26 alatti időt! Nekem 1:25.826 lett cirka 15 kör alatt. Másodjára amikor nyertem akkor csak 1 felvezető kört mentem és két gyorsat majd szólt a csaj hogy vége, lejárt az időm! Ja és ott 1:25.9xx lett!
Ezért nyertem 2x1 hétvégére szóló Smart Roadster tesztelést + 1-1 Palik Laci által dedikált sapkát tele dakaros reklámma. Szóval ennyi tapasztalatom van a GT4-el de az ott megfogott nagyon.
Sorry ha hosszú lett.
Üdv. -
#5448 csak nehogy te is úgy csinálj, mint az egyik pc-s ismerősöm aki már nagyon kiváncsi volt rá és folyton zaklatott, hogy mutassam meg neki a gamet. szépnek találta, de ki volt akadva a kocsik ütközési fizikáján, hogy nem törnek meg ilyenek. hiába magyaráztam a szerencsétlennek, hogy ez nem roncsderbi, ááh...szal ha lehet ne a pc autókákhoz mérd majd:) -
#5447 Vááá, nem bírom ki! DE nincs kedvem 200Km-t utazni érte!!!!! -
#5446 iPod ot felismer a PS2 vajon? arra át lehet nyomni képeket? -
#5445 Kimondottan a GT 4-re utaztam, csak azért bevettem Ps2t... -
#5444 Köszi! -
#5443 nem roszz kezdés -
#5442 Nem is kell kalibrálni. Csak ha pc-hez rakod.