Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
felsorolom a pontokat ahogy én összeszámoltam
Ceno 9p
al_age 9p
ecrof 8p
mohus 7p
mohuska 7p
JGTC 7p
Norbi7 4p
Donorbi 2p
Afe 2p
Luiprima 2p
Devinyo 2p
Good 1p
asszem....
az itt felsorolt szavazatkat adogattam össze
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
JGTC 2. képe:
Gratulálunk a gyõztesnek!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#taps>#taps>
Nyereménye pedig nem más, minthogy õ mondhatja meg a következõ fotóversenyre készítendõ képek legfõbb kritériumát! :-)
Itt és most kérdezem, hogy legyen-e folytatás?
Ha tetszett a verseny, akkor a következõ lebonyolítását szívesen vállalom, bár valószínûleg már ballor oldalán menne a dolog, ott egy hír formájában könnyebben össze lehet szedni az összes nevezett képet, nem kell a fórumban keresni õket 5 különbözõ hozzászólásban.
Akit érdekel egy kis összesítés, leszdhet egy excel táblázatot innen, amibõl remélhetõleg semmit nem felejtettem ki. 😄DD
Ma 22:00-kor zárul az elsõ fotóverseny, aki még nem szavazott eddig megteheti.
Képek itt:
Három képre kell szavazni még mindig, az elsõ szavazat 3 pontot ér, a második kettõt, a harmadik pedig egyet.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
###################### Dumping/Recording Progress Log #######################
12:31:57 Processzor információja : AMD Athlon(tm) XP 2800+ (2158MHz)
12:31:57 A Windows számára elérhetõ memória: 1 048 048 KB
12:31:57 Memóriapuffer kihasználtsága: 128 MB
Recording Options: Use Overburning technology
12:31:57 Képfájl betöltése: D:\iso\Gran Turismo4\Gand_Turismo_4.nrg
12:31:57 DVD Forrás információja : Menet: 1, Sáv: 1, Méret: 5.27 GB / 614:14:46
12:32:04 (H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0): Rögzítési mód/sebesség
12:32:04 A(z) 1.0X (1385 KB/mp.) sebesség érvénytelen ehhez az adathordozóhoz, futtatás 1.0X (1385 KB/mp.) KB/mp. sebességben
12:32:04 Rögzítés - DVD DAO - 1.0X (1385 KB/mp.)
(H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0) - Media format: DVD+R Double Layers
12:32:04 (H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0) -
S:KEY - 05/26/00 - "Invalid Field In Parameter List"
12:32:04 (H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0): A rögzítés nem sikerült!
12:32:04 Hibaüzenet : <05/26/00>05/26/00> - Invalid Field In Parameter List
12:32:04 (H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0): A rögzítés nem sikerült!
12:32:04 A képfájl betöltése megszakadt!
12:32:06 Valamilyen hiba történt a rögzítés során!
Kérjük, hogy nézze meg a naplófájlt és jelentse a hibát a technikai tanácsadásnak.
ALien
2.Mohuska 1.
3.Norbi7 2.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ALien
2 Norbi7 2.
3. GooD 1.
Most nézem, hogy az "all plugin" exe-t szedtem le, abban benne van minden kiegészítõ a progihoz. Valószínûleg ebben van benne a "resample" cuccos.
de ha elküldi valaki nekem a képét én lekicsinyítem, ha ezen múlik😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Képet megnyit
Image
Resize/Resample
beírod az új méretet
jobb alul, size method résznél pedig nem a resize-t választod, hanem a resample elõtti karikába kattintasz (nálam alapból ez volt bejelölve), a listából pedig kiválasztod a "Lanczos filter (slowest)"-t. Mondanom sem kell ugye, hogy ez sem lassú, viszont a kép minõsége ezzel épp olyan jó lett, mint bármelyik másik képemé.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
1. cenobite - 2
2. ecrof - 2
3. DoNorBi - 2
A szavazás szerda (10.02.) 22:00-ig tart, eddig szerintem mindenki tud szavazni.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
2. Devinyó-1
3. DoNorBi-3
....de mindegyik kép nagyon jó! (és ezt nem azért mondom mert így illik)<#eljen>#eljen>
próbáltam olyan sötétre csinálni, hogy az autónak csak a körvonalai látszódjanak a világításon kívül
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
1.Cenobite-1
2.Mohus-2
3.JGTC-1
de jó lenne már valami bumm....
2. Mohus-2
3. JGTC-3
kár h csak 3-at lehet mert van vagy 6-7 zsír kép még ezeken kívül
de jó lenne már valami bumm....
1.
2.
3.
Igen az Afe-1 akart lenni elírtam
Devinyó
1.
2.
3.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu