Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
#4771 - itt van még három pontod a második képre, ezt leszámítva jó a számításod és ezzel Te leszel a legtöbb pontot gyûjtött versenyzõ is 10 ponttal, valamint a Te második képed lesz lesz a legtöbb pontot gyûjtött kép 6 ponttal. Szedd le az összesítõ táblázatomat, abban benne van minden. :-)
link

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JGTC
okay
felsorolom a pontokat ahogy én összeszámoltam

Ceno 9p
al_age 9p
ecrof 8p
mohus 7p
mohuska 7p
JGTC 7p
Norbi7 4p
Donorbi 2p
Afe 2p
Luiprima 2p
Devinyo 2p
Good 1p

asszem....
az itt felsorolt szavazatkat adogattam össze

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Nyugodtan mondd meg, hogy számításaid szerint ki nyert és én megmondom újból, hogy miért nyertél Te... :-)

JGTC
az Esprit nagyon tetszik <#eljen>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
köszi a szavazatokat, egy fair play díjért meg is mondom, hogy a számításaim alapján ki nyert (nem én) <#ravasz1>

Al Age
Néhány új képem:

Al Age
Nos vége a fotóversenynek, a nyertes pedig....

JGTC 2. képe:

Gratulálunk a gyõztesnek!<#eljen><#worship><#taps>

Nyereménye pedig nem más, minthogy õ mondhatja meg a következõ fotóversenyre készítendõ képek legfõbb kritériumát! :-)

Itt és most kérdezem, hogy legyen-e folytatás?
Ha tetszett a verseny, akkor a következõ lebonyolítását szívesen vállalom, bár valószínûleg már ballor oldalán menne a dolog, ott egy hír formájában könnyebben össze lehet szedni az összes nevezett képet, nem kell a fórumban keresni õket 5 különbözõ hozzászólásban.

Akit érdekel egy kis összesítés, leszdhet egy excel táblázatot innen, amibõl remélhetõleg semmit nem felejtettem ki. 😄DD

Afe
1.ecrof 3.
2.mohus 3.
3.al_age 2.

Al Age
Utolsó esély a szavazásra! :-)
Ma 22:00-kor zárul az elsõ fotóverseny, aki még nem szavazott eddig megteheti.
Képek itt:

Három képre kell szavazni még mindig, az elsõ szavazat 3 pontot ér, a második kettõt, a harmadik pedig egyet.

JGTC
ajánlanám figyelmedbe a #4793-as hozzászólást

Kaplan
Na ne máááá! Itt nincs warez!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

helosztok vettem 1 2rétegü dvd ét és se nero se semi nem irja ki pedig az irom tud elméletileg 2rétegü lemzt irni(nec3500a)

###################### Dumping/Recording Progress Log #######################
12:31:57 Processzor információja : AMD Athlon(tm) XP 2800+ (2158MHz)
12:31:57 A Windows számára elérhetõ memória: 1 048 048 KB
12:31:57 Memóriapuffer kihasználtsága: 128 MB
Recording Options: Use Overburning technology
12:31:57 Képfájl betöltése: D:\iso\Gran Turismo4\Gand_Turismo_4.nrg
12:31:57 DVD Forrás információja : Menet: 1, Sáv: 1, Méret: 5.27 GB / 614:14:46
12:32:04 (H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0): Rögzítési mód/sebesség
12:32:04 A(z) 1.0X (1385 KB/mp.) sebesség érvénytelen ehhez az adathordozóhoz, futtatás 1.0X (1385 KB/mp.) KB/mp. sebességben
12:32:04 Rögzítés - DVD DAO - 1.0X (1385 KB/mp.)
(H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0) - Media format: DVD+R Double Layers
12:32:04 (H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0) - packet command failed!
S:KEY - 05/26/00 - "Invalid Field In Parameter List"
12:32:04 (H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0): A rögzítés nem sikerült!
12:32:04 Hibaüzenet : <05/26/00> - Invalid Field In Parameter List
12:32:04 (H😊 _NEC DVD_RW ND-3500AG(1:0): A rögzítés nem sikerült!
12:32:04 A képfájl betöltése megszakadt!
12:32:06 Valamilyen hiba történt a rögzítés során!
Kérjük, hogy nézze meg a naplófájlt és jelentse a hibát a technikai tanácsadásnak.

ALien

<#eljen>

Nah végre ezt is megéltem: GT4 100%
1.Mohus 2.
2.Mohuska 1.
3.Norbi7 2.

Kaplan
Biztos segítõkészek lennének 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Al Age
Nyugodtan tegyél még fel képeket, de a szavazás már csak holnap 22:00-ig tart és elég sokan leadták már a voksukat. Szerintem inkább légy résen és figyeld mikor kezdõdik a következõ fotóverseny. Ha lesz rá igény, akkor tutira lesz újból. :-)

Afe
igyekszem pótolni, csak az MP3-at a nõvérkém eltökitette vmi ismeretlen helyre 😞

JGTC
lál 😊

Kaplan
Úgy, hogy elviszed az ORFK-ra és ott megcsinálják neked!😄 LOL!

töltök bitcomet el most elöször töltök torent et de elég lassu nem lehet valahogy gyorsitani

ALien

Al Age
Aki még nem szavazott szerda 22:00-ig még megteheti! :-)

1. JGTC 2.
2 Norbi7 2.
3. GooD 1.
Al Age
Szívesen. Lehet, hogy régebbi a progid és az még nem tudja ezt, akkor szedd le a legújabbat, plusz én leszedtem hozzá még valami kiegészítõ cuccost is, elvégre ingyen volt mindkettõ.
Most nézem, hogy az "all plugin" exe-t szedtem le, abban benne van minden kiegészítõ a progihoz. Valószínûleg ebben van benne a "resample" cuccos.

Luiprima
Köszi a tippet

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

igen, enis erre tippeltem😄, thx
mohus
csak leírtam, hogy én ebbõl a szempontból is néztem....

de ha elküldi valaki nekem a képét én lekicsinyítem, ha ezen múlik😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Ha minden igaz, akkor ez pontosan a GT4, a verseny pedig október elsején és másodikán volt.

nem tudjatok, h a renault virtualis kupa melyik ps2 jatekon zajlik ? (ez egy verseny, amit a ps2 tamogat es a gyoztese indulasi jogot kap a renault clio kupara 1 evre)
Al Age
Ugyan nem figyeltem a kicsinyítések minõségét a versenyben, de azt tudnotok kell, hogy az IrfanView segítségével is lehet olyan képet csinálni, mint a Photoshop-pal (most próbáltam ki épp ezért).
Képet megnyit
Image
Resize/Resample
beírod az új méretet
jobb alul, size method résznél pedig nem a resize-t választod, hanem a resample elõtti karikába kattintasz (nálam alapból ez volt bejelölve), a listából pedig kiválasztod a "Lanczos filter (slowest)"-t. Mondanom sem kell ugye, hogy ez sem lassú, viszont a kép minõsége ezzel épp olyan jó lett, mint bármelyik másik képemé.

DoNorBi
úgyszint IrfanView,nekem is csak erre telik

Haverok, Buli, Fight Club!

Luiprima
A rossz kicsinyítésre csak annyit mondanék hogy bár én is warezolgatok a felhasználói programokat nem szivesen igy mivel a photosopot nem tudom megfizetni ezért csak mezei IrfanView-el kicsinyítgetek szerintem rajtam kivül más is lehet így ezzel ezért nem kellene valakit kihúzni.

Luiprima
Szavazok
1. JGTC 1.
2. AL_AGE 3.
3. AFE 1.

Al Age
Szerda nem 10.02., hanem 11.02. természetesen, elírtam, sorry.

Al Age
Az én véleményem (egyáltalán nem volt egyszerû a döntés):

1. cenobite - 2
2. ecrof - 2
3. DoNorBi - 2

A szavazás szerda (10.02.) 22:00-ig tart, eddig szerintem mindenki tud szavazni.

Al Age
Légyszi azért próbálj meg még egy kétpontost meg egy egypontost is keresni, de végülis ha nem akarsz, akkor így is jó lesz, akkor ez a kép kap Tõled 3 pontot.

mohus
én azokaz eleve kihúztam a listáról,akik rosszul kicsinyítettek😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

1. al_age-1
2. Devinyó-1
3. DoNorBi-3

....de mindegyik kép nagyon jó! (és ezt nem azért mondom mert így illik)<#eljen>

DoNorBi
1.ecrof-1
2.al_age-2
3.Norbi7-2

Ezek bejönnek...

Haverok, Buli, Fight Club!

JGTC
köszi
próbáltam olyan sötétre csinálni, hogy az autónak csak a körvonalai látszódjanak a világításon kívül

CHEAPBOY
En ezekbõ a masodikra szavaznek😊 Szerintem mindent vivõs😊 3at nem tudnek összeallitani😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Bocsesz javítok....tehát

1.Cenobite-1
2.Mohus-2
3.JGTC-1

de jó lenne már valami bumm....

1. Cenobite-1 <#eljen>
2. Mohus-2
3. JGTC-3

kár h csak 3-at lehet mert van vagy 6-7 zsír kép még ezeken kívül

de jó lenne már valami bumm....

JGTC
JGTC

1.

2.

3.

JGTC
nincs meg a pendrive-on ezért nem tom betenni az új képeimet, de keresek még két régebbit

Igen az Afe-1 akart lenni elírtam

Al Age
Plusz Afe és JGTC nem küldtök még két képet?

Al Age
Aki eddig szavazott még szavazhat újra a három új kép ismeretében, de persze nem muszáj.

Al Age
Sorry volt egy kis félreértsé, itt van még három kép:

Devinyó
1.

2.

3.

Al Age
Ugye Afe 3 az Afe 1?

CHEAPBOY
ha berakom asaját képem s szavazok rá az mehet?😄DDDD

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu