GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • dinomano
    sziasztok!
    Tudom, h. ez a GT4 forum, de én még ps1-en nyomom a GT2-öt(nemreg alltam neki, a hét elejen...)van GT2 forum is SG-n, de nagyon be van halva; és még anno a hét elején irtam pár kérdést; de valaszt nem kaptam..mellekelem az akkori kérdéseim; a kérdések nagyjabol még aktualisak; annyi különbseggel, h. az 500bol van 5autom kb... :-D Qrvajo kis gém, teccik!
    Szokom a gémet+az iranyitast; neha neheznek erzem a gémet; de sohasem annyira, h. elmenjen a kedvem töle; a fizika nagyontetszik+jo a tuningolhatosag...
    tuningolt NISSAN Skyline-al küldöm+most vettem Celica-t...
    nah, itt az original message...

"Original PS1-en nyomom a GT2-öt, kis gyakorlas utan 'tennyap alltam neki; istensiralysag a gém; le a kalappal, megaetalon, alig birtam abbahagyni tegnap(ejfel körül feküdtem, masnap melo, oszt muszaj volt..) ...A jogsiszerzessel van annyi problemam (B-s jogsi) h. nagyjabol bronzra sikerült minden (van ami 4-5szörös nekifutasra); de minden csak bronzon megy... analog karral nyomom (sztem sokkal jobb mint digitalis)...Vettem 1 nissant, az a kérdésem; h. érdemes-e feltuningolni a gépeket (gondolom optikailag is dob a verdan + at akarom festetni hazsnalt verdat majd...), vagy inkabb gyüjtsem penzt ujabb verdakra? Lattam a terkepen, h. van car wash; vagyis moshatod a kocsit...ez szamit valamit a gémben? Szebb lesz a metalfény, vagy mi? A B-jogsinal az aranyhoz mi kell?(tudom hülye a kérdés, de akarhogy izzadtam, bronz lett, ill. majdnem ezüst...); ill. automatic transmission-t reszesitem elönyben a manuallal szemben; talan ezert nem tudom megcsinalni az aranyakat (pl. gyorsulos-fekezös elsö feladatoknal), mert auto-ban nem huzatja ugy ki a gépet? Még 1 kérdés : Mennyiben szamit (vmennyire bizti..nemhiaba olcsobb), h. hasznalt-e az auto ill. uj? Gondolom eleg rendesen, mert ahogy neztem eleg nagyok az árkülönbsegek... bocs sok kérdésért; de uj vagyok GT-ben; bár rá fogok cuppanni, teccik!! "
    Ennyi...köszi minden help-et!