8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • mohus
    Alfa fanoknak...
  • JohnnySmith
    Ohhh :)
    Oks hát, mindenképpen megvárom. De tarom magam hogy GT4-es videókban profi vagy :))) Nagy csalódás nem lehet :D Én kitartóan várom!
  • DoNorBi
    szenkjú
  • mohus
    "Mohus Alfas videjó mikor jön, már várom az Alfát és a vérprofizmusodat a videok készítésében:)"

OFF
    jaj!!!
    aztán, ha szar lesz eláshatom magam...hívd inkább jópofa amatőrnek:)

először is a videóvágószoftver a kérdés...az előző Pinnacle 9-el készült, most kijött a 10-es verzió, de istentelenül fagy és a lenti konfigomon is kb 3 perc mire betölti magát...de van benne egy csomó jó effekt és úgy néz ki használja a GT kártyámat rendereléskor:).
    Minap szereztem meg a Pinnacle profi vágóját a Avid Liquid 6 Pro-t, de az inkább hasonlít egy programozóprogramra mint amatőr vágóra:) van még valami Vegas Studio is meg kéne lesni...közben anyósom ellátott házi videókkal, ami régi meg digizni kéne + kolléga aki a "pontyhalászat vizikamerával" 4 óra két kazit kéne DVDre rakni:)

a zene úgy néz ki megvan és Alfás lesz kocsipark

...és most először akarok papíron is dolgozni vagyis valami forgatókönyv/papírra elképzelve vagyis konkrét jelenetek levadászása a cél, korábban ami megtetszett, beraktam dolog volt. Lehet spontán kéne csinálni, nemtom...

de ez sok idő meg "ihlet", meg játszani is kéne...vele, mert már vezetni sem tudok:)

tavaszra elkészül a ház, most sok a meló vele...el sem hiszitek mit kell egy szolártárolóért küzdeni

mi van még:)?!
    mire lesz playstation 3 addigra az alfa is meglesz:)

ON

• mohus
    jó kép
  • dinomano
    Probalkozom... :-D Nembaj, én még a fapados irc-s megoldasokkal élek; ritkan forumozok, ill. nemreg alltam neki forumozni; de jo...jo ez a konzolos miniközösség...
    köcönök minden help-et! Milyen verdakat ad aranyjogsira? Gondolom jobbakat... Mindig csak bronzra sikerül a jogsi, remelem kesöbb majd jobb leszek... rendesen "skill"-es jatek, jövö heten majd gyakorolgatok...sziasztok!
  • JGTC
    A Room Tuning (úgy emléxem még a kettőben is az volt a neve)a versenykasztninak a neve, bár a kettőben már nem lehet minden autónál használni. A rajtsort amikor kiírja az autód neve elött lesz egy R betű
    Ha 1 licenc-nél az összes arany meg van akkor ad egy autót

(Ha valakinek válaszolsz az üzenetére akkor a fejlécen kattints a válasz gombra és ki írja, hogy kinek megy. Neked meg nem kell bajlódni a nevekkel.)
  • dinomano
    special...a GT1et is akarom nyomni, de majd kb. ugy leszek vele mint anno a residentel+1rakat ps1gémmel...visszafele compatibilitas ...a residentben is 3.rész utan nyomtam 2öt, crash-ben is 3 utan 2-öt, stb...
    Majd kiproba; sokaig nem mosom verdat, oszt kiderül... MijazaRoomTuning? Kiplakatolhatod a szobad? jah, az aranyjogsival majd milyen elönyeim szarmazhatnak? köcci midnen help-et!
    D.
  • JGTC
    Pedig Gt1-ben is számított már! De csak akkor ha sokat mész az autóval és utána mosod le na akkor csillogni fog mint a Salamon....
    ó a Room Tuning igen azt visszasírom most is!!!
    Sötétkék lesz a Skyline, vagy méreg zöld??? Eldöntötted már??
  • dinomano
    al-age..okka
    Tenyleg nem latszik kocsimosas eredmenye... szegeny pici szürke szerelmem(AKA PS1...) nem tudta még ezt ugy latszik...majd sasolok legközelebb kocsimosasnal, hatha van eredmenye...
    Versenykasztnit akarok... qrvadraga; de qrvajol néz ki ugy a Skyline...Mennyire erdemes összegyüjteni minden autot; vagy a nagy része csak azééé van benn, h. összeszedheted, ha nincs jobb dolgod? Ugy vettem eszre, h. a jatek elsö palyain siman elvagyok a tuningolt Skyline-al; erösebb (még)nem kell; a bénább kocsik közül egy-kettöt (csumpi suzukik, vagon R) megvettem, csak hogy meglegyen; igazabol nem erdemes menni velük; a skyline utan; ezeket tuningolva sem érek el nagy fejlödest, a legpitibb palyan az ALTO-mat mindenki beelözte egyenesekben, hiaba mentem jol vele(amit nem nehez, mivel lassu mint allat...)...
    most hetvegere lejegelve gém; majd folytatom hetfön...
    pá!
    Addig Offline...
  • Al Age
    Igazából én is a GT3 alatt jöttem rá, hogy erre jó a mosás. :DDD - Már nem emlékszem, hogy GT2ben számít-e egyáltalán, lehet, hogy igen és csak én nem figyeltem, de az is elképzelhető, hogy nem számít...
    Versenykasztnival a leszorítóerőt is tudod majd állítani - utcai kocsikon, amikon alapból nem lehet. - Nameg baromi jól néznek ki. :-)
    Azt a dísztárcsát pedig inkább nevezzük alufelninek. ;)
  • dinomano
    thx al-age! :-) Atfesteni nem tudtam...Nem vettem eszre, h. annyira szamitana tükrözödesnel a kocsimosas... A hardverlimit miatt nem latni, vagy nekem kaka a szemem? Versenykasztnit lehet rá pakolni, de jo draga (a skyline hasznaltan 10e cr. körül volt; a versenykasztni matricaval 82e cr... vazze, draga mint atom..annyival jobb lesz is a gép, vagy ez csak optikai tuning? Optikai tuning max.disztarcsa, ahogy eszrevettem; az uj gepek vasarlasa eseten valthatsz szint...)
    Köcci az infot!
  • Al Age
    Tuningolni abszolút érdemes, átfesteni autókat nem tudsz, de tehetsz rájuk versenykasztnikat. - Bár lehet, hogy rosszul emlékszek és át is lehet festeni. :-\
    A mosás a tükröződéseknél számít.
    Aranyhoz sok tapasztalat. Játsz sokat a játékkal és amikor már teljesen belejöttél az irányításba, akkor a B jogsinál olyan feladat is lehet, ami elsőre arany lesz.
  • dinomano
    sziasztok!
    Tudom, h. ez a GT4 forum, de én még ps1-en nyomom a GT2-öt(nemreg alltam neki, a hét elejen...)van GT2 forum is SG-n, de nagyon be van halva; és még anno a hét elején irtam pár kérdést; de valaszt nem kaptam..mellekelem az akkori kérdéseim; a kérdések nagyjabol még aktualisak; annyi különbseggel, h. az 500bol van 5autom kb... :-D Qrvajo kis gém, teccik!
    Szokom a gémet+az iranyitast; neha neheznek erzem a gémet; de sohasem annyira, h. elmenjen a kedvem töle; a fizika nagyontetszik+jo a tuningolhatosag...
    tuningolt NISSAN Skyline-al küldöm+most vettem Celica-t...
    nah, itt az original message...

"Original PS1-en nyomom a GT2-öt, kis gyakorlas utan 'tennyap alltam neki; istensiralysag a gém; le a kalappal, megaetalon, alig birtam abbahagyni tegnap(ejfel körül feküdtem, masnap melo, oszt muszaj volt..) ...A jogsiszerzessel van annyi problemam (B-s jogsi) h. nagyjabol bronzra sikerült minden (van ami 4-5szörös nekifutasra); de minden csak bronzon megy... analog karral nyomom (sztem sokkal jobb mint digitalis)...Vettem 1 nissant, az a kérdésem; h. érdemes-e feltuningolni a gépeket (gondolom optikailag is dob a verdan + at akarom festetni hazsnalt verdat majd...), vagy inkabb gyüjtsem penzt ujabb verdakra? Lattam a terkepen, h. van car wash; vagyis moshatod a kocsit...ez szamit valamit a gémben? Szebb lesz a metalfény, vagy mi? A B-jogsinal az aranyhoz mi kell?(tudom hülye a kérdés, de akarhogy izzadtam, bronz lett, ill. majdnem ezüst...); ill. automatic transmission-t reszesitem elönyben a manuallal szemben; talan ezert nem tudom megcsinalni az aranyakat (pl. gyorsulos-fekezös elsö feladatoknal), mert auto-ban nem huzatja ugy ki a gépet? Még 1 kérdés : Mennyiben szamit (vmennyire bizti..nemhiaba olcsobb), h. hasznalt-e az auto ill. uj? Gondolom eleg rendesen, mert ahogy neztem eleg nagyok az árkülönbsegek... bocs sok kérdésért; de uj vagyok GT-ben; bár rá fogok cuppanni, teccik!! "
    Ennyi...köszi minden help-et!
  • JGTC
    Egyszer Bed-nél láttam egy hasolót, az nem volt hétköznapi, valami pézeszsáké volt. Persze nem volt Amuse, csak agyon volt spoilerezve!!!!!!!!
  • DoNorBi
    a kistesója is bejön,főleg ebben a színbe:

Amuse S2000 R1
  • mohuska
    95%
  • JGTC
    ma megcsináltam az eggyok Le Mans-i versenyt szóval már csak a másik maradt egyedül

Jó autó tényleg!!

• JohnnySmith
    Hááát asszem olyan 60% körűl, már nem is tom mikor játszottam vele.
  • JohnnySmith
    Mohus Alfas videjó mikor jön, már várom az Alfát és a vérprofizmusodat a videok készítésében:)
  • DoNorBi
    ki,hol tart?
  • DoNorBi
    ujra nekiestem a gt-nek,eldötöttem hogy megcsinálom a maradék 36%-ot:P
    tegnap ráleltem egy drágaságra:Amuse S2000 GT1
    Gt-be:

és élőbe:

nagyon pöpec:)
  • andrew-san
    1280-ban nem húzódik szét :)
  • mohuska
    neeeem...csak tök utálom mikor így széthúzódik az egész
    jók a képek.....:)
  • JGTC
    nem lehet de jó ötlet:)
    képet mented pendrivera, felteszed a gépre
  • SZilaJMaGGoT
    Alkatrészt nem lehet eladni?? Merthát megvettem valami szart, és most nincs pénzem, és a keményebb versenyeken labdába se rúghatok, a meglévőkből meg nem akarok egyet vagy 20szor megcsinálni.. De ha csak ez a megoldás akkor oké.. :DDD Ja és a képeket hogy töltitek fel memcardról?? Csak valami usb szar kell vagy még valami plusz hülyeség is??
  • JohnnySmith
    Alig várom :)
  • mohus
    ha felrakod 800*600-ba akkor az előzőt nagyobbat letörlöm, addig marad:)

nem tudom milyen szerkesztőd van - és bocs ha most tanácsaim feleslegesek - de BICUBIC SHARPER-rel kicsinyíts pl photoshop felajánlja...így nem lesznek rondábbak a kisebb képeid
  • JGTC
    nem történt azért óriási probléma
  • Al Age
  • liverpool fan
    ()-jelbe majd magyarulis írjátok le ott azt fent..köszi

Vagy legyen minden angol,azis 1 megoldás,vagy legyen minden magyar..szavazzunk?
    (és ezt nem azért írtam mert nemértem azt ott fent)amúgy bocs nem vettem figyelmbe..SORRY(bocsi)
  • liverpool fan
    Szavazzunk!

Én a törlésre szavaznék,persze csak ha nekem lehet
  • mohus
    szavazzunk?
    töröljük??:)
  • mohus
    pedig abból lesz a következő vidijó:)
  • Al Age
    Összesen ment 3 kört, először 2 perc fölött, aztán 1'59, aztán amikor mindent beladott, akkor lett 1'57. :-)
  • mohuska
    bannert elolvashattad volna.....
  • JGTC
    biztos akkor 1.57 mert ketten csak nem értettétek félre
    [lusta újra végignézni ez miatt]
  • admi
    most tényleg nem mentegetőzni akarok, de nekem vagy 1.59 vagy 1.57 derengett.
  • JGTC
    én 1.47-nek értettem a valóságos legjobb körét :O

mind1 jobbak vagyunk

azóta mentem NSX R-el is azt már nem is mondom mennyi lett...
  • Al Age
    Ne fáradj :-) link

Laguna Secán ment 1.41-et, a valóságban a legjobb köre 1.57 lett.