GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Coooper
    Ahhoz szólok, akik kormánnyal nyomják: már 60% felé közeledem és fontolgatom, hogy beruházok, csak nem döntöttem még, hogy milyen kormányt vegyek.
    Tudom, hogy a Logitech Driving Force Pro-t ajánlják a játékhoz és tetszik is a 900 fokos forgathatóság, de az ára húzós. Nyomja valaki ezzel? A másik problémám ezzel a modellel, hogy én nem szeretem pedált (mivel félig fekve játszom), inkább a kormányon lévő gombokat használnám. Viszont a Pro-n nincsenek gombok a hüvelykujjnál, máshogy meg kényelmetlen.
    Egy haveromnak van valami olcsóbb kormánya, ahol vannak gombok a hüvelykujjnál, de arra meg nem engedi rákonfigurálni a gázt/féket.
    Egy másik nagyon fontos szempont, hogy a gáz/fék gombok nyomásérzékenyek legyenek, hogy ne csak a padlógáz és a satufék lehessen választani.
    Kinek mi a tapasztalata? Tud valaki olyan kormányt ajánlani, ami megfelel a fent leírtaknak?