8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4465 beírtam végül a http címet és úgy sikerült -
#4464 jé tényleg:)
és anktartiszon tolják?:) -
#4463 #4446
A fórumon akárhol ilyen van, nekem így mindig működik (Firefox-szal). -
#4462 kár hogy én nem látom:((((csak békát -
#4461 "Akkor rendezhetem át a szobát, hogy tudjam használni a pedálokat? Nem fárasztó a folyamatos, egésznapos pedálnyomkodás?"
elején lehet, hogy fárasztó...de aztán edzásbe kerülsz:)
vagy vegyél egy szobakerékpárt, aztán tekerj le negyven km-ert, aztán ülj át a "kocsidba" rájössz, hogy mennyivel könnyebb -
#4460 ez eszméletlen -
#4459 finom felnik ezek. -
#4458 Hát nem kell egésznap játszani :D
Amúgy miért lenne fárasztó. Az igazi autókba sem fárasztó a pedált nyomni . Csak egy idő után elalszol a volán mögött :D
-
SnEaK MASTER #4457 Kosz! -
Coooper #4456 Tehát nincs nyomásérzékeny gomb a kormányokon? Kár. Akkor rendezhetem át a szobát, hogy tudjam használni a pedálokat? Nem fárasztó a folyamatos, egésznapos pedálnyomkodás? -
#4455 hű de jó ez a felni ez kéne nekem a Hemi-re...
-
#4454 így is próbáltam de nemkem a kép megjelenítése opció szürke úgyhogy ez kilőve -
#4453 Sry, ezt nem vettem észre.
-
#4452 már készülget a BMW-ART videóm...
-
#4451 nincs nyomás érzékeny gombja....sztem olyan nem létezik -
mohuska #4450 Az 1ik gatyám zsebébe volt a rohadék......
-
#4449 nekem a sima driving force van (kék) színű és bevált
20guriga alatt van már -
#4448 törölték a memóját
nem csalni akar -
Coooper #4447 Ahhoz szólok, akik kormánnyal nyomják: már 60% felé közeledem és fontolgatom, hogy beruházok, csak nem döntöttem még, hogy milyen kormányt vegyek.
Tudom, hogy a Logitech Driving Force Pro-t ajánlják a játékhoz és tetszik is a 900 fokos forgathatóság, de az ára húzós. Nyomja valaki ezzel? A másik problémám ezzel a modellel, hogy én nem szeretem pedált (mivel félig fekve játszom), inkább a kormányon lévő gombokat használnám. Viszont a Pro-n nincsenek gombok a hüvelykujjnál, máshogy meg kényelmetlen.
Egy haveromnak van valami olcsóbb kormánya, ahol vannak gombok a hüvelykujjnál, de arra meg nem engedi rákonfigurálni a gázt/féket.
Egy másik nagyon fontos szempont, hogy a gáz/fék gombok nyomásérzékenyek legyenek, hogy ne csak a padlógáz és a satufék lehessen választani.
Kinek mi a tapasztalata? Tud valaki olyan kormányt ajánlani, ami megfelel a fent leírtaknak? -
#4446 jobb klikk rajta, kép megjelenítése, újratöltés
Nekem így ment ;) -
#4445 nekem csak sárga brekk :( -
#4444 Habár valószínűleg a korlát a pálya felső részén el lett tüntetve, nincs ennyire széles a Test Course. :-/ -
#4443 Ez tényleg nagyon jó, először azt hiszem van rajta valamiféle Photoshop mahinálás, de jobban megnézve nem feltétlenül. Ebben az esetben pedig nagyon jó kép. -
#4442 Jaja, játszani kell, nem csalni ember :P
-
#4441 Uhh...akkor szopóka -
#4440 Nincs kód. Köztudott.
-
#4439 Ki tud kódokat a GT4-hez?
Legalább a jogsikér ne kelljen annyit szenvednem újrah,ötsdém letörölte a memo kártyát -
#4438 Nem én csináltam, de most találtam és szerintem fincsi:
-
#4437 -
#4436 Integra Style 2 (csak a felni nem olyan mint kéne lennie)
-
#4435 jé ősz van!!!:)
hol volt? -
#4434 ideje volt már előkotorni
NICE -
mohuska #4433 OFF!!! Ez kéne nekem a GT-be...brabus SLR....
-
mohuska #4432
Megvan a pendrájvom.....juhéééé -
#4431 azt látom:) -
#4430 Na én is alkottam:)
-
GooD #4429 jó a kép -
tyrant71 #4428 -
#4427 Akkor is szép :P
-
#4426 pedig már milyen régi kép:)