GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
OFF
Na sikerült az élet...elsőként Burnout 3 HDD-ről...
Install után nem mentek a gémek, azt hittem wincsi Jumperelés miatt. Most MAXTOR 80GB van benne MASTER-en. Melegedés elviselhető. Neten ezt ajánlja mindenki kompatibilitás miatt is.
No aztán olasz oldalakon is kutatva rájöttem hogy a gépemen (v3 széria + Neo 2.2 chip [ez ugye még az AR2 lemezcserélgetős backuptöltés]) csak akkor fog a HDD üzemelni ha a HDLoader a memókártyámról fog bootolni.
Ezt egy install lemez elkészítésével el is érhetjük...az install CD a HDL-t felvakarja a memóra...ehhez kell még egy eredeti PSX lemez is. Ennek a lemeznek az IDjét felhasználva arra bírhatjuk rá kis kedvencünket, hogy az eredeti PSX lemezt betéve betöltve a memókártyán leledző HD Loader töltődjön be...nagyon ötletes.
Sosem hittem volna hogy a gyereknek vett "Bear in the Big Blue House" - Minimaxon Mackóshow néven elhíresült gyereksorozat - PSX verziója fogja a megoldást jelenteni a PS2-HDD-hez.
A Burnout 3 Crash módja így betöltésmentes lett, régi vágyam volt ez, haverokkal játszva mindig az volt a baj hogy sokat töltött és megölte a játék lényegét a gyorsaságot....
Burnout 3 Crash - 15MB - MPEG4