8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#4182 Ja! Az én példámban nincsen szó váltásról és kuplungról.
Tegyük fel közepesen nagy kanyar előtt, erős autóval visszaváltok 3-ba, ami legyen egy most egy széles tartomány és az egész kanyart a kigyorsításig ebben veszem. Kicsit nagy lett a sebességem ezért az 1/3-nál észreveszem, hogy sodródok kifelé. A következő történik:
1. Motorfékkel, vagy motorfék + lábfékkel csúszás nélkül néhéz visszakerülni az ívre. Ha ez történik általában összehozom, hogy az autó túlkormányzott legyesz és így visszadriftelek, de ez sokba kerül.
2. Nyomok egy kis féket a megtartott (magas gáz mellé) és mintha egy gyenge, 4 kerekes autóval sétakocsikáznék befelé "sodródok".
Az előző példámban a Forma-1 es autó (asszem valamelyik Honda) padlógázos, tompa kanyarokban kb. 10-20% féket használt kb fél másodperc ideig padlógáz mellett. -
#4181 Igen, azt tudom, hogy azokban a videókban pontosan erről van szó.
Ugyanakkor ha fékezel kuplung nélkül, akkor a fordulatszám esni fog. Viszont ha csak nagyon minimális fékezésre van szükség és azt gázelvétel nélkül ejtjük meg, akkor jön az előbbi hozzászólásom második része...
aabyssx is azt írja, hogy stabilabb a kocsi ezzel a technikával, én erre próbáltam magyarázatot keresni, mert a stabilitásnak és a fordulatszámnak így ebben az alapformában az ég világon semmi köze egymáshoz. -
zol3e #4180 Amikor egyszerre nyomkodják a három pedált ,általában visszakapcsolnak dupla kuplungal.A balláb fékről ugyanaz a véleményem mint Unreg-nek. Balláb-féket Walter Röhl használta előszeretettel. -
#4179 Véleményem szerint a fordulat megtartásához kuplungolás és fékezés alatt kell a gázt nyomkodni. Sok kis japán verseny videóban látni ahogy ezt a technikát alkalmazzák.
A szóban forgó esetben szerintem az lehet a lényeg, hogy ha csak az íven tartás miatt fékezel úgy, hogy nem szállsz le a gázról, akkor kevésbé fog elmozdulni az autó tömegközéppontja és pont ez segít abban, hogy az íven maradj. Ha leszáll a gázról és úgy fékezel, majd újra gázt adsz, akkor az autó tömegközéppontjának helye több ízben fog megváltozni és ami a fontos, hogy mindezt gyorsan teszi. Viszont ha nem szállsz le a gázról és szépen adagolsz neki egy kis féket, akkor lassabban és kevesebbet fog "vándorolni" a tömegközéppont, aminek egyenes következménye, hogy a kocsi stabilabb lesz. -
#4178 Ha nyomsz gázt, akkor pl. egy hátsókerekes autónál a hátsó kerekeket erő hajtja. Ez az erő ellentétes a fékező erővel. Így az első kerek (mivel ott nincs hajtás) erősebben fékeznek. Nem így van?
De ha ez így van, akkor a fékerő előre csoportosítása miatt ki kellene törni az autó hátuljának (főleg, ha kanyarodás közben lépek rá a fékre full gáz mellett). Viszont tapasztalataim szerint tök stabil marad az autó és sokkal könnyebben maradok az íven. Próbáltam GT3-mal és Enthusia-val is. -
#4177 Nem hiszem, mert a fékerő nem a fordulatszám fügvényében oszlik el. Egyszerüen csak nem hagyják leesni a fordulatszámot, rallyban használják leginkább. -
#4176 Fékerő elosztásnál nincs vonzata? -
#4175 A balláb-féket akkor használják, amikor fékezés közben is magasan akarják tartani a fordulatszámot, értelemszerüen közepes ill. gyenge lassulásnál előnyös... -
#4174 Felvetnék egy vezetéstechnikai kérdést: mikor használsz padlógáz mellett féket?
Tesómat mondta még régebben amikor az F355-tel játszott, hogy néha használ gáz és fék kombinációt együtt. Nem foglalkoztam vele, majd nemrég valamelyik Forma-1 közvetítésen láttam, hogy az egyik versenyző szintén így vezet. A padlógázos kanayarokban (ott ahol én max. motorfékezni szoktam) néha használnak egy kis lábféket is anélkül, hogy a gázról elvennék a lábukat.
Azért vetem fel a témát mert értem, hogy ilyenkor mi történik. Mióta van kormányom próbálkoztam ezzel és úgy tűnik, hogy így kevésbé csúszik meg az autó. De a fizikáját nem értem. -
lacokpatok #4173 Hi!
Tudnátok segíteni!?
Driving missions legutolsó pálya, nürnburgring.
Sikerült már valakinek megcsinálni??? Ha igen akkor tanácsokat várnék mert az agyam már nem bírja kivárni a sok késleltetett indulást.
Előre is thx. -
#4172 és jól is megy... -
#4171 nekem egyszerűen nem indul el :( -
bobo11 #4170 sziasztok
milyen auto kell az NA racingbe a prof modnál
köszi -
#4169 Valaki mondjon egy pontos Prendrivot:) -
mohuska #4168
my SLR -
#4167 Aranyos :) -
#4166 OFF
asszem ennyi elég is a B3-ból
Burnout 3 Real Crash - 35MB - MPG -
#4165 My Hemi
-
#4164 +n
-
#4163 általába oda ahova kötődik picit -
#4162 esezt mindenhova bekopizod??? :PPPPP
vegre te is eszheztertel... :P -
#4161 OFF
Na sikerült az élet...elsőként Burnout 3 HDD-ről...
Install után nem mentek a gémek, azt hittem wincsi Jumperelés miatt. Most MAXTOR 80GB van benne MASTER-en. Melegedés elviselhető. Neten ezt ajánlja mindenki kompatibilitás miatt is.
No aztán olasz oldalakon is kutatva rájöttem hogy a gépemen (v3 széria + Neo 2.2 chip [ez ugye még az AR2 lemezcserélgetős backuptöltés]) csak akkor fog a HDD üzemelni ha a HDLoader a memókártyámról fog bootolni.
Ezt egy install lemez elkészítésével el is érhetjük...az install CD a HDL-t felvakarja a memóra...ehhez kell még egy eredeti PSX lemez is. Ennek a lemeznek az IDjét felhasználva arra bírhatjuk rá kis kedvencünket, hogy az eredeti PSX lemezt betéve betöltve a memókártyán leledző HD Loader töltődjön be...nagyon ötletes.
Sosem hittem volna hogy a gyereknek vett "Bear in the Big Blue House" - Minimaxon Mackóshow néven elhíresült gyereksorozat - PSX verziója fogja a megoldást jelenteni a PS2-HDD-hez.
A Burnout 3 Crash módja így betöltésmentes lett, régi vágyam volt ez, haverokkal játszva mindig az volt a baj hogy sokat töltött és megölte a játék lényegét a gyorsaságot....
Burnout 3 Crash - 15MB - MPEG4 -
#4160 Egy kis Merci reklám.
-
Norbi7 #4159 Köszi a választ, egyébként erre nem gondoltam volna!
-
mohuska #4158 nem rossz a camaro.... -
#4157 -
#4156 -
#4155 na erre mondanám, hogy mindennap tanul valamit az ember mert már a második PS2-met fogyasztom de erről még nem is hallottam -
#4154 Ez PS1-es játékokhoz van, ott a beállításokkal igazából némileg szépíteni lehet a játékot, ugyanakkor én még nem próbáltam. -
Norbi7 #4153 Hello! Azt szeretném megkérdezni - hogy amikor bekapcsolod a PS2 gépet és játékot nem indítasz el, majd megnyomod a háromszöget=Version és azon belül van olyan hogy Playstation Driver, ismét háromszög=Options. Bejön, hogy Disc Speed és Texture Mapping. Lehet választani hogy Standard vagy Fast/Smooth. Játék közben van valami különbség (melyik a jobb) és miért lehet ezt egyáltalán változtatni? köszi a választ. sziasztok -
#4152 azaz "bicubic sharper" -
mohuska #4151 -
mohuska #4150
-
#4149 köszi kipróbálom -
#4148 Amikor kicsinyíted a képet, válaszd a kettős köbös kicsinyítési módszert. -
#4147 mivel húzzátok fel a kép minőségét?? mert nekem nem megy (Pl:Lotus-os képen az égbolton látszik eléggé)
Van Photoshopom de nem ismerem annyira még -
Norbi7 #4146
-
#4143 -
#4142 -