Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Jók a képek, de Hmuda jól beszél, nézz valami másik progi után, amivel tudsz képeket kicsinyíteni, nézd meg pl a jobb alsó sarokban a Gran Turismo 4 feliratot a Te képeiden, meg pl #3183-ban láthatón. Én Photoshop 7.0-val kicsinyítem a képeket.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
(Nem csesztetés, csak jótanács. :-) )
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
TVR Tuscan SpeedSix:
Wolkswagen W12 Nardo Concept:
Mazda RX-8:
Lexus SC430:
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
a galériámban van is róla egy kép a saját GT4 képek között EZ VOLT A REKLÁM HELYE 😊))))
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Tud valaki segíteni, hogy GT4-et eredeti lemezrõl HDD-re fel lehet-e pakolni?
Ha igen milyen prg, honnan lehet letölteni, és milyen módon kell beállítani.
"Unmodified Cars" fogalma egy kicsit hogy is mondjam... képlékeny.
Ha jól sejtem akkor ez gyári autókat takar, amiket viszont lehet tuningolni.
Tehát pl nem enged be egy Dome Zero-t, vagy egy Gran Turismo Skyline-t, de beenged egy tuningolt mittomén pl 3000GT-vel. Ki kell tapasztalni, próbálgatni kell.
:\
jah es ALnek uzenem: nekiultem az uccso elotti IA jogsinak, eloszorre sikerult 10 perc alatt, csodalkoztam is nagoyn, pedig izadtam rendesen, meg mar elore sajnaltam a kontrollerem, nehogy szetrugdaljam a 8 percben majdnem kicsusztam... <#idiota>#idiota> na az uccso jogsi nagyon durva volt, haaat az a kocsi ut rendesen, ehhhh ~375 km/h azert durva... 😊)))
milyen kocsikkal lehet nevezni a (most nem tudom fejbol pontosan a cimet, nem vagyok otthon) professional racingben van, egy csak Unmodified race-re????? vegre oszegyujtottem 250E-et(mert mindig tuningra nyomom az aktualis penzemet) de nincs olyan kocsim amit beengedne, pedig van vagy 3 oldal kocsim, de egyikkel sem enged, illetve engedne, csak nincs meg a loero hozza... 😞(((
mondjatok mar kocsikat, plz lehet dragabbakat is, max meg gyujtok ra... addig csinalom a kis eventeket max... ehhh amugy nagyon fostam a japan ALLGT versenytol, mert durvi kocsik vannak benne, erre bemegyek a Nissan Gt kocsijaval(asszem valami 2002es koncept vagy mittomenmi), es mar gyanus volt, hogy 5 pontot kapok, eeek nagyon meg y a kicsi, sz@rra vertem mindenkit... <#idiota>#idiota>
Te tetted e tettetett tettet, te! Te tettetett tettek tettese, te!
A TV-m Orion 55 cm, a PS-hez vettem 27-ért, legalább az asszony a TV miatt nem zsörtölõdik.

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

van képmerevítés a TVden?
hát persze😊 mire végigjátszod besötétedik kinn...😊
Készítettem egy képfeltöltõ rendszert a GT4-es oldalra. Akit érdekel, oda nyugodtan rakhat fel képet. A feltöltéshez regisztrávió kell, majd a menüdben a 'Kép feltöltése/törlése' menüpont. A feltöltött képeket tudod törölni is, természetesen csak azokat, amelyeket Te raktál fel!
Más képeit is el lehet érni, mert egy KÉPEK menüpont is van a fenti menüben! Egyelõre oda lesznek pakolva, nem tudom mekkora lesz az érdeklõdés, de a tárhelyem véges. Ha tól sok mega kép gyûlik össze, akkor kitalálunk valamit.
Ha kérdés lenne, vagy valami nem megy, írjátok meg e-mailban! Elõre is köszi!
A link: GT4
Miért, ha B-specben csinálod az milyen már? <#wink>#wink>
Ha nagyobb versenyen mész, akkor kint tarthatod a kocsit még 1-2 körre. A Nürburg-i és Le Mans-i pályán csak akkor, ha Racing Hard van elöl és Racing Super Hard van hátul, max 1 kört.
Szóval fejlõdni fog magától azt mondjátok.... 😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
1., Ne használd a B-spec pilótát😄
2., Sokat kell mennie, míg rendesen felfejlõdik
3., De még így is sz@r@bb lesz a játékosnál
Egyelõre én még nem használtam a B-spec módot, de tudom, lesznek helyek, ahol muszáj lesz...
12%-nál tartok, de B-spec módban nagggyon béna a gép! Kanyarban például abszolút nem elõz! A 4-7 körös kanyargós (MOTEGI)versenyekben A-specben én már az elsõ körben elsõ helyen vagyok és rommá verem õket, õ meg B-specben ott nyomul a seggükben és hiába rakom "overtake"-re csak nekik megy hátulról. Ha sokkal erõsebb géppel megyek gagyi versenyekre akkor persze megnyeri, de hát az milyen már???...
Ötlet, hogy mit csináljak az 5-ös "push hard" és "overtake"-en kívül?
Köszi
Szerintem próbáld ki az Enthusia-t, ha autós játékot akarsz és a GT4-et már fejbõl nyomod😄DD
Ha meg nem csak az autós játékok jönnek be, akkor nem lesz probléma😊
Azért is szeretném újrakezdeni, és úgy elkezdeni mint Te.
Off
Tavaly okt. végén kaptam egy finom ülõideg gyulladást. A keresztfiamtól kértem el a gépét+GT3-at hozzá.Idõm volt rá bõven, 4-5 óra alvással dec. elejéig kb.80%-ig vittem. A gépet közben vissza vitték egy két napra maguknak játszani, volt is hiányérzet. Dec. közepén aztán Én is vettem egy gépet NFSU-val, ezt kétszer végigmentem. Oszt vettem egy Prologue-t, bemelegíteni. Alig bírtam a márc.9-et kivárni, nem tudom mi lesz a GT 5 elõtt. Ezzel a nagy elánnal kezdtem el a GT 4-et is játszani. Valószínû ezért nyomtam végig ilyen hamar.
On
Nekem is olyan befutóm volt, mint neked. Elég sokat hibáztam még így is az eleje-közepe felé. Tegnap 1,666-ra közelítettem meg, utánna inkább Arcade módban hülyéskedtem<#vigyor2>#vigyor2>. A legvégét rontottam el, akkor mindíg nekicsapódtam a korlátnak a nagy fékezésben.
Akkor nem tököltél sokat a versenyekkel😊
Én direkt olyan kocsikkal megyek mindenhova, hogy éppen nyerni tudjak, de azt hiszem meg is van az eredménye: 16% körül 136xx pont.
Legutóbbi versenyemen, a japán csarnok elsõ sorozatán versenyenként szereztem 128 pontot😊
Hát akkor a Special jogsi utolsó feladat arany után hogyan fog<#vigyor>#vigyor>
Arcade módban meg, még baromobban. Fel lehet tornászni 905 LE-rõl kb. 1080-ra, és 400 kg-ig lehet csökkenteni a súlyát kb.