GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Szia!
Ahhoz a csomaghoz mindenképpen kell egy memóriakártya, 8 ezer körül vanegy gyári Sony, plusz kellene hozzá egy RGB kábel - ezt meg Te$co-ban lehet venni kb ezer Forintért, ezzel sokkal szebb lesz a kép.
Indulásnak ezeket javaslom. Kormány, pendrive, még 1 kontroller ráér később is.
Memóriakártyából szerintem egy gyárid legyen, bár nekem régen még PS1-en kettő utángyártott is volt és azokkal sem volt semmi gond. Nagyon változó, hogy mennyi mentés fér egy kártyára, ugye a gyári 8 megás, a GT4 azt hiszem ebből másfél megát fogyaszt, de van olyan játék is, ami mentésenként 80 kB-ot. Indulásnak bőven elég egy memkártya. PS1-es játékokhoz viszont PS1-es memórikártya kell.
Normálisan játszható a game kontrollerrel is, én is azzal nyomom és azt hiszem elég szép eredményekkel:)
Kormányból ha veszel, akkor érdemes Logitech Driving Force Pro-t venni, igaz, hogy drága, de azt ehhez a játékhoz gyártották és akinek van, az tuti nem szidja.
Pendrive passz, én a héten vettem egy A-Data 128 megásat 3500 Forintért és tökéletes.