8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
johndoo #3131 Kapsz érte 50 ezret, és ezt ni :
A képek egy kicsit elmosódottak, mert remegett a kezem. -
johndoo #3130 Ilyen időt futottam a 34-sen :
-
#3129 Grats. :-) És járt érte nyereményautó? -
johndoo #3128 OH YES!
-
#3127 ? Megvan a 100%? -
#3126 100%? Kész? -
johndoo #3125 De a legjobban ez tetszik:
meg ez is:
100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%
-
johndoo #3124 Az SLR-ben ez a fékszárny tetszik nekem:
-
johndoo #3123 Én is megmutatom a gépet:
és a játékteret:
-
#3122 nem lehet -
jui #3121 24 órás versenynél lehet menteni?
-
#3120 Végülis. :-) Bár Én tuti nem vállalkoznék rá, hogy megcsináljam, még 20 emberrel se. :-) -
#3119 hatoooize, a bluray-t aze kihasznalhatnak, es szerintem nem balgasag... :D -
#3118 700 kocsinál szerintem balgaság elvárni cockpitet. :-) -
#3117 noigen, en is belso nezetbol csapatom, bar nem cockpit de... ez is valami... -
#3116 vagy 800-an megkérdezték már kicsit visszakéne olvasni de a válasz : NEM! -
jui #3115 Sziasztok
A 24órás versenyeken változnak a napszakok?
-
#3114 Hm, szerintem kicsit erős amit írtál. Hivatásos versenyautó-pilóták nézték a játékot és teljesen meg voltak lepődve, hogy mennyire olyan benne vezetni mint a valóságban. Szóval a GT minden csak nem fiatalabb korosztálynak kitalált játék. -
#3113 A grafika egy az egyben GT4, eltérés csak az autók, valamint a boxszemélyzet számában van, ahogy elnéztem. -
#3112 Sose jovok konzol reszbe, de a mostani uj konzol bemutatok azert eleg jok:)) Bar, lehet hogy a fele parasztvakitas;)) Engem, mondjuk csak az autosok erdekelnenek (pl. "GT5" - bar az inkabb csak egy "pre" video). De ahogy elneztem a kinalatot (GT, F1 stb.) tenyleg brutalis a grafika, nagyon jo az animacio, de szimulacioban meg mindig a fiatal korosztaly es/vagy a lazabb jatekmenet van megcelozva (bar ertheto, jatekgep;D). Raadasul, hiaba a sok processzor, ha ismet csak hatulrol lehet tologatni az autot vagy lokharitorol... Azert remelem lesz valakinek minimalis esze, es ha mar lehet, tesznek normalis cockpiteket is a jatekokba, mert ha igen, es meg ha csak egy MBWR/TRD2 szintu vezetesi elmenyt nyujtanak, tuti benevezek egy konzolra;)))))) -
#3111 hú ez nem semmi... Na ezt hiányolom, a sok autót egyszerre -
#3110 Igen. Néha nagyon jókat ki lehet fogni. -
#3109 Na kérem, video csekk:
GT5 muvi
Első ránézésre: batár sok kocsi egyszerre, normális nézősereg, még szebb tájak, valós box-személyzet, stb. Ezt látni kell. :-) -
mohuska #3108 használt felniknél vetted a mustangra a felót? -
mohuska #3107
-
#3106 Repül a repül a Mustang! :)
-
#3105 Majd 3200 előtt ráddobok egy privit, hogy légy résen -
Lammer at Work #3104 basszus mar megint lemaradtam egy TÉKről... -
#3103 Spoon Civic Type R
Jay Leno tank Car
Toyota 7
-
#3102 Pontiac Solstice....
Pozitív értelemben csalódtam ebben a kocsiban, kevesebbet reméltem tőle.
Tuning nélkül baromi jó kocsi.
Stabil, egyenlően fogyasztja a kerekeket elöl és hátul és rövidek a váltófokozatok.
-
#3101 Akkor asszem a 24h Rennen oldalon is tudod nézni, ha jól emlékszem!
Akkor nagyon szoros lesz asszem, de elinulok, aztán biztos meg lesz, mert eddíg mindennel úgy voltam, hogy addíg nem álltam fel amíg meg nem lett! -
#3100 DSF nekem nincs:(
1 mp-en belül volt az idő, ha jól emlékszem 0,7-0,8 mp lehetett. -
#3099 Szívesen és sok sikert!;) -
#3098 Jah:D Frankon, mar emlekszem:D -
#3097 DSF-en szokták adni, bár csak néha-néha!
Egyébként az utolsó mission-ban te mennyovel verted a 300SL-t?
Nekem kellene még 3-4 mp, hogy megverjem! -
jocco #3096 Köszönöm a részletes választ!
-
#3095 Szia!
Ahhoz a csomaghoz mindenképpen kell egy memóriakártya, 8 ezer körül vanegy gyári Sony, plusz kellene hozzá egy RGB kábel - ezt meg Te$co-ban lehet venni kb ezer Forintért, ezzel sokkal szebb lesz a kép.
Indulásnak ezeket javaslom. Kormány, pendrive, még 1 kontroller ráér később is.
Memóriakártyából szerintem egy gyárid legyen, bár nekem régen még PS1-en kettő utángyártott is volt és azokkal sem volt semmi gond. Nagyon változó, hogy mennyi mentés fér egy kártyára, ugye a gyári 8 megás, a GT4 azt hiszem ebből másfél megát fogyaszt, de van olyan játék is, ami mentésenként 80 kB-ot. Indulásnak bőven elég egy memkártya. PS1-es játékokhoz viszont PS1-es memórikártya kell.
Normálisan játszható a game kontrollerrel is, én is azzal nyomom és azt hiszem elég szép eredményekkel:)
Kormányból ha veszel, akkor érdemes Logitech Driving Force Pro-t venni, igaz, hogy drága, de azt ehhez a játékhoz gyártották és akinek van, az tuti nem szidja.
Pendrive passz, én a héten vettem egy A-Data 128 megásat 3500 Forintért és tökéletes. -
jocco #3094 Sziasztok!
Bocsi az OFF-ért, de kellene egy kis segitség, hogy elkezdhessem GT-s pályafutásom :)
Én most tervezek venni egy PS2-t, és az MM-ben kapható 49.900 ért GT4-el egycsomagban.
Az érdekelne hogy mit kellene még vennem, hogy normálisan használhassam a gépet (memókártyát, kormányt, pen drive-t, plusz kontroleret?)
Ezek közül miket ajánlotok, pl. memokártyából milyen kell? Gondolom arra lehet a játékállást kimenteni, de mekkorát érdemes venni (mennyi mentés fér 1 kártyára) vagy egyáltalán minden játékhoz külön kártya kell?
A másik, hogy kontrollerrel is normálisan játszható a játék, mert lehet, hogy kormányra egyenlőre már nem fogja futni a keret (mert GTA SA-t is akarok venni meg 1 + kontrollert, meg még kitudja mit). Egyébként milyen kormányt ajánlanátok.
Pen Drive-ből noname is jó vagy csak márkásakat vesz be a gép?
-
#3093 Nem, én egyelőre csak hallottam róla, szerintem legközelebb megnézem legalább egy részét:) -
#3092 Persze, mindíg megnézem már vagy 5-6 éve!
Te is szoktad?