GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • aabyssx
    Nos, tegnap éjjel/ma játszottam egy keveset a prologue-al. Szal' fikázom egy kicsit:
    - Minden pálya nagyon szép. Kivéve a Time Square-t, ami SZVSZ kifejezetten közepes látványra. A távoli pakolás is csak itt vehető észre, de itt nagyon.
    - A Canyon pályán a "lehúzódó" emberkék kifejezetten gagyi hatást értek el nálam a béna animációjukkal (SZVSZ nem illik a GT4 komolyságához).
    - A Canyon pálya visszajátszásában ha közel volt az autó és előtte sok por volt, akkor látni lehetett v-sync problémákat.
    - Furcsa volt az autó viselkedése a Canyon pályán (de ennyi játék nem volt elég ahhoz, hogy eldöntsem, hogy jobb lett-e, vagy sem).

Hogy ne csak fikázzak:
    + Nagyon tetszik a "rázkódás" gyorsításnál!
    + A motorhang továbbra is állati jó!
    + Meg az egész vezetés élmény is mintha kicsit jobb lenne a 3-nál.
    + Összességében tényleg érezhetően szebb lett a grafika (egyedül a Time Square lóg ki ebből a minőségből SZVSZ).

Hozzáteszem, hogy igazán komoly (hátsókerekes verseny) autóval (ahol tényleg előjön a fizika) nem tudtam menni, mert még nem voltak unlock-olva (legtöbbet a Lancer Evo rally autót próbálgattam betonon is - mer' az volt a legértelmesebb ezek közül).