GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Lammer at Work
    hat skacok, elkezdtem enis... tegnap estetol ma reggelig, meg melo elott is nyomtam, tokre beleszerelmesedtem(egy dolog bosszant de nagyon a dodzsi feeling, ugye no crash az neha kilendit a feelingbol)
    natehat, gondolom jol elb@sztam a dolgot, mert nem mendtem jogsira es msot ott szenvedek, hogy a beginnersben egy versenysorozatot megnyertem(kaptam egy kocsit) blabala(eddig 3 kocsit kaptam), naszal erdemesebb ugy indulni, hogy a jogsit kihajtani fullra, es mivel ott autok nyerhetok, azokat eladni, majd used car-t venni??? mert ott szivok, hogy indulasnal vettem egy mitsu galantot, azt jol megtuningoltam, de meg igy sem tudom megnyerni a 4wds osszest a beginnersben(lehet en vagyok bena)...
    naszal erdemes ujrakezdeni??? vagy hagyjam abba, a jatek nagyon teccik, de fingom sincs a kocsik beallitasarol stbstb... :))))
    most nezegetem Ballor honlapjat, majd okosodok, de azert segithettek is...
    apropo jogsi... az elso kettot megcsinaltam aranyra, de utana orulok ha ezustot szerzek :O nagyon nehez... vannak valahol videok fennt, vagy mentesek, hogy tudjam tanulmanyotzni az "aranyos" futasokat???
    elnezest ha hosszu voltam. me sorry...