Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet nincsen benne néhány autó<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
http://www.gtplanet.net/forum/showpost.php?p=1340006&postcount=1113
Itt megtalálja a megoldást.
Kenoby: Én is néztem egy ideje, amit belinkeltél: ez egyelõre egy koreai fórumos hozzászólás; megvárom a rossz hírrel egy release site értékítéletét azért 😊, hisz ez jelentéktelen ahhoz képest.
http://tfh.or.kr/phpBB2/viewtopic.php?t=62636&sid=5e227bcc1b96b087fc335d06974806ba
legalul nézzétek
link
Ja, és: Gran_Turismo_4_Chinese_Working_PS2DVD9-HEAVEN - hátha már mûködik..
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ja még annyit, hogy miattam lehetne a Tied az elsõ, mert sztem mihelyt megjelenik én is rohanok a boltba érte😊))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ja jó a logod <#nyes>#nyes>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A Sony Computer Entertainment dörzsölheti a kezeit a december 28-án startolt Gran Turismo 4 eladások láttán. A népszerû autós játék két kövér nap alatt átlépte az 1 milliós álomhatárt, s máris kettõt visszaváltva, egy delikát padlógázzal megindult a 6-ös mérföldkõ irányába. A cég tisztviselõi szerint a negyedik résznek egy nappal kevesebb kellett az álomhatár eléréséhez.
A Gran Turismo sorozat 1997-es debütje óta 36 milliót szórtak el világszerte és a mostani kiegészítõ változatokat (Mobile Gran Turismo PSP, GT for Servant boys, a gyerekeknek szánt PS2-es változat és az online kiegészítõ) látva könnyen elérhetõ a Kazunori Yamauchi által kitûzõtt 6 milliós határ.
Már rég nem anyucizik senki. Viszont ha az 576-os Martin vagy a saját forumotokban rendesen odatolt valaki a Konzol szekcióba. Vagy 5 x-boxosokat gyalázó topicot nyitott. Nem kellene szted korlátozni a topicnyitásjogokat? Így is marha sok van 😄
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
neten meglehet rendelni 9003huf ért !!! postakölcséget számolom akkor is max 11
amúgy se szokásom
részemrõl is lezárva
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Ne legyen anyázás, ne legyen faszozás, és kész.
Ennyi.
Én azért vagyok itt, hogy kordában tartsam az indulatokat, nem pedig azért, hogy felmérjem, kinek fér bele egy nyomi, kinek pedig egy kurva anyád.
Téma lezárva.
Tudod, van a férfiaknak egy hülye tulajdonságuk, a büszkeség 😊
És van akiben ez nagyobb, van akiben csak kisebb mértékben van jelen
Õ pl egy olyan ember mint én, hogy ugrik a legkisebb sértésre is, mert nem tûri el, hogy bárki leugassa ( akár egy egyszerû "nyomi"-val ), hiába történik az egész csak egy fórumon...
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Ne anyázz össze senkivel, ha gondod van, jelezd nekem, vagy bármelyik moderátornak, és intézkedünk.
(Egyébiránt a "nyomi" jelzõ nem hiszem, hogy egy csoportba tehetõ az "apád faszával", de ez most mellékes.)
Nyugodj le, ez egy fórum, itt néha ugyanúgy kell tûrni ezt-azt, mint az életben. Vagy te mindenért kést rántasz?
Azért van itt kevés moderátor, mert sikerült elérni, hogy mostanában elég kevés errefelé a direkt flame.
A kezdõ 1600-as géposztályba miért nem lehet belépni? Vagy ahhoz elöbb meg kell nyerni a Professional szintet? Ami fura lenne, mert mindenütt az "alacsonyabb" kategóriákkal lehet kezdeni és úgy megnyitni a profi osztályt... itt meg fordítva lenne?
Amúgy nagyon színvonalas a game, klasszisokkal jobb mint az elõdje, igaza van Mohusnak, GT4 várakozás helyett inkább ezzel játszatok.
Ha továbbra is anyázol, eltiltalak egy hétre.
Moderáld magad, ne nekem kelljen! <#ejnye1>#ejnye1>
Ja és UP<#eljen>#eljen>
nyugalom "játékosok" 😊
én továbbra is csak a saját szememnek hiszek...ha valaki megdob egy megírt "akármivel"...letesztelem neki😊 többet kár belefeccolni😊
láttam ma pár videjót...szépek...ha eddig 2 évig kibírtuk (mert ugye volt olyan hír is, hogy 2003 karira kijön) akkor ez a 3 hónap már semmiség...hozzáteszem sosem voltam az a "húdevárommár-nembíromkiha nemjönkiholnap" típus
tessék szépen Proevozni,Acecombatozni,WRC4-ezni addig
pláne, ha nem is megy😊