8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Lammer at Work #2807 van meg kerdesem ... jajjj ne bantsatok!
naszal ez a b-spec moka: ezt nem te vezeted, de ha lemegy, akkor ugyanolyan erteku gyozelem?? es az miert jo? -
#2806 Tolatólámpa
-
#2805 Zumm-zumm-zumm
-
Lammer at Work #2804 hat skacok, elkezdtem enis... tegnap estetol ma reggelig, meg melo elott is nyomtam, tokre beleszerelmesedtem(egy dolog bosszant de nagyon a dodzsi feeling, ugye no crash az neha kilendit a feelingbol)
natehat, gondolom jol elb@sztam a dolgot, mert nem mendtem jogsira es msot ott szenvedek, hogy a beginnersben egy versenysorozatot megnyertem(kaptam egy kocsit) blabala(eddig 3 kocsit kaptam), naszal erdemesebb ugy indulni, hogy a jogsit kihajtani fullra, es mivel ott autok nyerhetok, azokat eladni, majd used car-t venni??? mert ott szivok, hogy indulasnal vettem egy mitsu galantot, azt jol megtuningoltam, de meg igy sem tudom megnyerni a 4wds osszest a beginnersben(lehet en vagyok bena)...
naszal erdemes ujrakezdeni??? vagy hagyjam abba, a jatek nagyon teccik, de fingom sincs a kocsik beallitasarol stbstb... :))))
most nezegetem Ballor honlapjat, majd okosodok, de azert segithettek is...
apropo jogsi... az elso kettot megcsinaltam aranyra, de utana orulok ha ezustot szerzek :O nagyon nehez... vannak valahol videok fennt, vagy mentesek, hogy tudjam tanulmanyotzni az "aranyos" futasokat???
elnezest ha hosszu voltam. me sorry... -
#2803 Az összeset begyűjtötted? -
#2802 Nem gyenge! :) -
johndoo #2801 2100 nap felett,98,1%,600 autó felett a garázsban, mind más típusú.Még sok JGTC-s,Amerikai és Angol gépem nincs meg.Idáig 40.000.000 Cr. felett költöttem gépekre, ezekre még vagy + 20.000.0000 Cr.kell.A DTM-es pénzgyűjtést a végére alvás közben is megtudom csinálni. -
johndoo #2800 Ok!Holnapután reggelre megcsinálom, hogy méretileg beférjen. -
#2799 Rakd föl légyszi mert kíváncsi vagyok rá!!! -
johndoo #2798 Végre megvannak a fekete bárányok.Képet nem merek feltenni róluk. -
mohuska #2797
-
mohuska #2796 azér nem adom el mer már sokat költöttem rá meg nem lehet megvenni. -
#2795 Faterom Camaro Race Car-ral csinálta meg de azt mondja K***A nehéz volt.
Csináld meg a Fuji 1000 Km-t és ott kapsz egy Chaparrall-t, aztán meg büntesd meg azzal a kis szemetet!!! -
#2794 én Cougarral meg a Camaroval toltam az amcsisokat asszem....ha arról van szó -
#2793 A yellow bird enyhén szólva egy kalap trágya...
Kipróbáltam aztán adtam is el!!!!! -
#2792 yesss -
#2791 Melyikek a legjobb amcsi illetve európai autók? -
#2790 Naggyon király a játék de a rally rész enyhénszolva idegesítő, vagy 300 al belémbikázik hátulról a ellen belecsapódok a didalaivbe az rámdől büntit kapok az meg az meg 400al tovaszáguld. Kis tulzásokkal :D asszem a rally hagyom a francba egy időre. -
#2789 Beállításokat állítsd hozzá a pályához, ha még nem tetted meg. Leírás tudod hol van.
Nem tól kemény rugók, puhább stabilizátorok, nagyobb kerékdőlés, rövid váltó, nagy leszorítóerő! -
#2788 Most egy Chaparall 2D race car keseríti az életemet kegyetelnűl.
Seattle Circuit-on és El Capitan-on,All Amercian Chapion-on. Minden másik pályán tudok nyerni ahogy azt kell, de ezeken a pályákon nem tudom behozni sehogy rámver leglább 20mp-et úgy hogy én vagyok a 2. (Seattle-ön 24mp-et vert rám a szemétláda)
Camaro LM race car-ral nyomom nem rosz autó de ez a rothadó Chaparall szerintem kb a 700kgjával odaver mindenkit.
Valakinek valami tapasztalata,5lete? Ford GT-im is van de azzal még szarabbúl megy. -
mohuska #2787 supercar festival: volt 1 ruf yellow bird-m, kicsit megtuningoltam h tuti nyerjek.......hogy az milyen szar autó már mindent csináltm vele, már gondolkoztam h rakok bele bukócsövet, de drágának találtam, de így is rengeteget költöttem rá, de így is szar volt. Aztán vettem 1 6.5 AMG SL-t+1 turbó (700 akárhány ló) és így sikerült fölényesen nyernem. Sokat szenvedtem.....így jártam..... -
mohuska #2786 -
#2785 supercar festival-t én is STI-vel(full tunning) csináltam meg
de azzal rommá veretem őket
Az az autóm nagyon megérte az árát, még a rallyt is azzal csinálom... -
mohuska #2784
-
mohuska #2783 Az unmodified-et szerintem az ilyen race car-ra, touring car-ra érti a játék, azokkal sosem tudtam elindulni ilyen kritériumos versenyen. A cien meg a nuvolari lehet azért nem mert conceptek. -
#2782 majdnem:) -
#2781 Na sikerült megcsinálnom :) Subaru STI-vel az egészet kicsit tartottam tőle mert a verseny elején minimum 40pont nak írta :) de összejött mindeggyik sztem legalább 220-250 a-spec pontot gyűjtöttem 5 verseny alatt.
Az picit bánt hogy ennyi "szenvedésért" csak Cizeta V16T adott :(
De élmény volt lealázni egy STI-vel Ferrari és Lambo szintű autókat :D:D -
#2780 Jaja...ezt nem értem én sem.. -
#2779 Ilyesmi "csalás" volt ha jól emlékszem a GT2-ben is. Ott meg a max 300-lovasok közt a gép simán indította 330 lovas GT40-t. -
#2778 Sztem nincs minek a Cien 700paci az Audi meg 600... de érted most egy majdnem fullra tunningolt STI-vel tudtam nyerni már 3 pályán is. (csak szegény az egyeneseket nem bírja)
A kritériumot értem hogy nem lehet modifikált kocsival indúlni csak nem értem hogy ebben az esetben mit jelenthet. -
#2777 Érdekesen kezeli a tuningot a játék. Az én mustangom sz*rrá volt modifikálva, mégis lazán elindulhatott az "unmodified cars" versenyen. -
#2776 A Cien-edben meg a Nuvolari-dban semmi tuning nincs? -
#2775 Valamit nem értek. Remélem lesz rá válasz.
Profi széria supercar festival "unmodified cars"-t ír. Akkor miért nem tudok vagy a Cien-nel vagy a Nuvolarival bemenni, miközeben simán ott versenyzik vele a gép?? akkor én miért nem?? Tulképpen leszarnám mert végülis egy Subaru STI vel simán üttem a gépet 2 pályán de a többin valahogy nem tudok első lenni, ezért akarnám behozni a Cien-t vagy az Audit de nem engedi és nem értem hogy miért. -
#2774 Ha valakit esetleg érdekel elkészült a magyar tuning leírásom, megtekinthető itt. -
#2773 -
#2772 Powersliding rulez!:)
Ez ugye Photo drive módból van? -
#2771 -
#2770 sztem sem kéne ilyesmivel foglalkozni... -
#2769 Hátrább az agarakkal. Várjuk ki a végét. A fizika máris ezerszer komolyabb. -
lacokpatok #2768 http://www.1up.com/do/slideshow?pager.offset=29&p=&g=&tr=&mt=&cId=3126662
Nevetséges.
Egyes emberek hogyan áradoznak erről a hányás gaméról az xbox365-ön