Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
az a baj, hogy abból valamit ki kellett szedniük a krekkelõknek....
lehet nincsen benne néhány autó<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Kenoby
Na skacok ma délután ha minden jól megy kapok egy GT4 DVD5-ös verziót, hátha mûxik. estefelé megosztom veletek a nagy hirt hogy ment-e vagy nem. Addig is nyomjátok a demót. 😄

Kenoby
Aki esteleg a demoval akarna játszani idõlimit nélkül:
http://www.gtplanet.net/forum/showpost.php?p=1340006&postcount=1113
Itt megtalálja a megoldást.

Kenoby
Úgy látszik meg kell várnunk mig kiadják az amcsit. <#szomoru1>

Nuked 😞 😊)
Kenoby
Az igazság szóljon belõled kedves Snakeimp. <#worship>

Hát, ezért érdekes. 😊 Famitsutól talán már túlzás is.
Kenoby: Én is néztem egy ideje, amit belinkeltél: ez egyelõre egy koreai fórumos hozzászólás; megvárom a rossz hírrel egy release site értékítéletét azért 😊, hisz ez jelentéktelen ahhoz képest.
Kenoby
Tán már ez is NUKE-os. Sajnos.
http://tfh.or.kr/phpBB2/viewtopic.php?t=62636&sid=5e227bcc1b96b087fc335d06974806ba
legalul nézzétek

UNREG
Miért, a 39/40 az nagyon jó!

Famitsu 39/40. Még érdekesebb.
A 1up.com 9-re értékelte. Anno a PGR2-t 9.5-re. Érdekes. 😊

link

Ja, és: Gran_Turismo_4_Chinese_Working_PS2DVD9-HEAVEN - hátha már mûködik..
Al Age
az a lényeg😄

mohus
nekem is jó a lógóm...a nejem szerint

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
<#dumcsi><#rolleyes><#vigyor0>

ja még annyit, hogy miattam lehetne a Tied az elsõ, mert sztem mihelyt megjelenik én is rohanok a boltba érte😊))

JohnnySmith
Hát jah képzeld valaki megcsinálta itt a fórumban😊 Nagyon frankóra sikerült sztem is 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
köszi😄 Tied is😄DD

JohnnySmith
Ja annak mégjobban örülnék ha enyém lenne a bûvös elsõ dedikált MO-n eladott GT4 <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#eplus2><#eplus2><#zavart2><#ravasz1>

Ja jó a logod <#nyes>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
én annak örülnék leginkább ha már Magyarországon átlépné a bûvös 1 eladott példányszámot😊

s73
Vazzz, és itt kell megtudnom??? Nem voltál képes mondani, hagytad, hogy vért izzadjak!!! Nem baj, Ecsém, lesz még Bélkõ!!!<#gonosz2>

JohnnySmith
Engem mondjuk érdekelne a Demo😊

JohnnySmith
Hardwired
A Sony Computer Entertainment dörzsölheti a kezeit a december 28-án startolt Gran Turismo 4 eladások láttán. A népszerû autós játék két kövér nap alatt átlépte az 1 milliós álomhatárt, s máris kettõt visszaváltva, egy delikát padlógázzal megindult a 6-ös mérföldkõ irányába. A cég tisztviselõi szerint a negyedik résznek egy nappal kevesebb kellett az álomhatár eléréséhez.
A Gran Turismo sorozat 1997-es debütje óta 36 milliót szórtak el világszerte és a mostani kiegészítõ változatokat (Mobile Gran Turismo PSP, GT for Servant boys, a gyerekeknek szánt PS2-es változat és az online kiegészítõ) látva könnyen elérhetõ a Kazunori Yamauchi által kitûzõtt 6 milliós határ.

Kenoby
Addig is ha valakinek megvan a Demo (nem a Prologue) van hozzá egy kis segitség hogy hogy kell kiszedni belõle az idõlimitet.

Kenoby
Nahát akkor amint érkezik én is megrendelem kintrõl.

JohnnySmith
😄DDDDDDDDDDDD én nem vók öreg (annyira 😊

JohnnySmith
Nem szoktam. de most majd szokok 😄DDDDDDD

darksun
Szia!

Már rég nem anyucizik senki. Viszont ha az 576-os Martin vagy a saját forumotokban rendesen odatolt valaki a Konzol szekcióba. Vagy 5 x-boxosokat gyalázó topicot nyitott. Nem kellene szted korlátozni a topicnyitásjogokat? Így is marha sok van 😄

mohus
ez Hungary😊 jól élünk...még ha öregecskén is😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kenoby
Honnan szoktál rendelni game-t, ha szoktál rendelni?

JohnnySmith
😄DDDDDDD de 16000 😄DDD
neten meglehet rendelni 9003huf ért !!! postakölcséget számolom akkor is max 11

Kenoby
Nah ahogy látom a végleges ár: 48-49$ !!! De még ez is max 10,000 FT. Akkor hol látszik meg nálunk hogy már az Unio-s országok között nincs vám meg adó meg mittudomén még hogy mi.

Kenoby
Nah hogy egy kis Gran Turismo 4 hozzászólás is legyen ezen a fórumon, az 576-nál már elõ lehet rendelni 15,999-ért és kapsz mellé egy 576 konzol DVD-t. (jujj de jó <#circling>) Jah és õk februárra igérik holott szerintem mindenki tudja hogy márciusban lesz európai verzió. (vagy nem !!??) Mellesleg Ebay-en már 35,99$ -ért elõ lehet rendelni, ami akárhogy számolom rossz esetben is 8000 FT.

balumaci
ok, én se gondoltam úgy, hogy anyázgatni kell egymást
amúgy se szokásom

részemrõl is lezárva

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

nahát, hogy ilyet magyarázni kell...

Martin576
Továbbra sem érdekel, hogy te / ti büszkeségi kérdést gyártotok ebbõl.

Ne legyen anyázás, ne legyen faszozás, és kész.

Ennyi.

Én azért vagyok itt, hogy kordában tartsam az indulatokat, nem pedig azért, hogy felmérjem, kinek fér bele egy nyomi, kinek pedig egy kurva anyád.

Téma lezárva.

balumaci
Én se szívesen venném, ha lenyomiznának, hogy õszinte legyek, és valszeg én is hasonlóan reagálnék.
Tudod, van a férfiaknak egy hülye tulajdonságuk, a büszkeség 😊
És van akiben ez nagyobb, van akiben csak kisebb mértékben van jelen

Õ pl egy olyan ember mint én, hogy ugrik a legkisebb sértésre is, mert nem tûri el, hogy bárki leugassa ( akár egy egyszerû "nyomi"-val ), hiába történik az egész csak egy fórumon...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Martin576
Tök mindegy, ki kezdte. Ez nem óvoda.

Ne anyázz össze senkivel, ha gondod van, jelezd nekem, vagy bármelyik moderátornak, és intézkedünk.

(Egyébiránt a "nyomi" jelzõ nem hiszem, hogy egy csoportba tehetõ az "apád faszával", de ez most mellékes.)

Nyugodj le, ez egy fórum, itt néha ugyanúgy kell tûrni ezt-azt, mint az életben. Vagy te mindenért kést rántasz?

Martin576
Rövidesen kaptok egy "Moderátornak" topikot, ahol jelezhetitek a problémákat és a törlendõket.

Azért van itt kevés moderátor, mert sikerült elérni, hogy mostanában elég kevés errefelé a direkt flame.

PS3
Bocs, de nem én kezdtem a személyeskedést! Vagy tûrjem el, ha egy HGY beszól nekem?

JohnnySmith
Az a baj hogy utálom a rallyt 😊 Inkább a V8 Supercarsal/toca2,dtm2,vagy akárminek lehet hívni😊/ nyomulok,vagy GTA,Getaway2 😊

UNREG
Nyomja valaki a WRC4-et?
A kezdõ 1600-as géposztályba miért nem lehet belépni? Vagy ahhoz elöbb meg kell nyerni a Professional szintet? Ami fura lenne, mert mindenütt az "alacsonyabb" kategóriákkal lehet kezdeni és úgy megnyitni a profi osztályt... itt meg fordítva lenne?
Amúgy nagyon színvonalas a game, klasszisokkal jobb mint az elõdje, igaza van Mohusnak, GT4 várakozás helyett inkább ezzel játszatok.

Al Age
szerintem azt a hozzászólást törölhetnéd is, ne rontsa itt a színvonalat. meg az a baj, hogy így is kevés moderátor van itt sztem, több kéne, mert sok helyen vannak ilyen szintû beszólások😞, amiket gyakran észre sem vesznek😞

Martin576
Még egy ilyen "apád fasza" haver, és megajándékozlak egy-két intõ lámával.

Ha továbbra is anyázol, eltiltalak egy hétre.

Moderáld magad, ne nekem kelljen! <#ejnye1>

mohus
már vagy két és fél éve beregeltem😊 de tényleg érdemes

Kenoby
Nah ha ide http://www.gtplanet.net/ beregisztráljátok magatokat akkor van egy pár kis fain videó. Van esõ utáni is.

JohnnySmith
Na bazz amit leszedtem az pont az a verzió ami lefagy. 😞(((

JohnnySmith
izé peace meg minden 😊))) bár tény akkor ezek szerint nem mûködik senkinek a GT4 😞(
Ja és UP<#eljen>

mohus
"Nyomi az apád fasza! Vagy te, aki már játszik a 'mûködõ' GT4-el.. szánalmas vagy, öcsi!"

nyugalom "játékosok" 😊

én továbbra is csak a saját szememnek hiszek...ha valaki megdob egy megírt "akármivel"...letesztelem neki😊 többet kár belefeccolni😊

láttam ma pár videjót...szépek...ha eddig 2 évig kibírtuk (mert ugye volt olyan hír is, hogy 2003 karira kijön) akkor ez a 3 hónap már semmiség...hozzáteszem sosem voltam az a "húdevárommár-nembíromkiha nemjönkiholnap" típus

tessék szépen Proevozni,Acecombatozni,WRC4-ezni addig

mohus
"Már nem azért, de elég piti dolognak tartom, hogy még egy 2-3ezer forintos DL lemezt is sokalltok a GT4-ért... "

pláne, ha nem is megy😊

Szép lett. <#taps>

Kenoby
Nah sikerült i smegcsinálni. THX Devla.