GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • johndoo
    Tegnap gyűjtöttem a fekete verdákra egy kis pénzt.20 szor megcsináltam a DTM-es kupát(kb.14h-22h-ig).Többször B-specben(15-20 perc),néhányszor A-specben(40-45 perc).Kupánként lehet kapni 150.000-et+a mercit amit kapok érte, el tudom adni 750.000 körül.A garázsban megtartottam 15 db-ot tartaléknak, 5-öt eladtam.Vettem rajt Audi A4 Touring Cart,Audi TT-R-t,BMW 320 i-t,RUF CTR2-t, és még néhány használtat.Az Audikra+BMW-re, csak 4-es turbót+csővázat kellett venni, a gumik alap racing mediumok.Amikor az Audival mentem a futamokon segítettem a másik Audinak(amikor indult)a 2-ik hely megszerzéséhez.Takarítottam előle a többi gépet.
    Most vagyok úgy 1600 nap környékén.Számításaim szerint a 2100-ik nap környékén ismét feltűnnek a fekete verdák.Hamar meglesznek a hiányzó napok, ha a küldetéseknél annyiszor kell próbálkoznom.Ha meg hamarabb meglesz a küldetés, elviszem a gépeket fotózni.Azzal is mennek a napok.