Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
bejött amit írtam, ha már ketten kértük gyorsabban ment😄
zsír az új logód😊 - san andreas?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

zaki
jah, végre kicserélték

Neme.
Jó a banner. 😊

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

PS3
Persze hogy hazudott! Bár nem tudom milyen célból tette, biztos megvolt az oka...

PS3
Nyomi az apád fasza! Vagy te, aki már játszik a 'mûködõ' GT4-el.. szánalmas vagy, öcsi!

Tehát mégiscsak hazudtál, ha azt állítotad, hogy nálad megy.

darksun
Inkább menj vissza etetni a bénákat a "mûködõ" PS2 emulátoroddal. Hátha van aki még megeszi a süket szöveged. LOL

darksun
PS3 nyomi barátom. Az ftp neve Inso... bla bla. Aki ismeri tudja melyik. Leszedték onnan is mivel átbaszás. Ment egy pálya és kifagyizott. Áll xar tesztpéldány volt. És te nyomi itt az íróm.
http://darksun.atw.hu/recorder.jpg Mivel gyõri vok sejtheted mennyi egy dl nekem te nyomi

Rajzolsz egyet, majd feltöltöd a fórum fõmenü beállításánál.

Kenoby
Az hogy a nevemen helyén szép kis grafika legyen az hogy jöhet létre?

Kenoby
Nekem nem is válaszolt, nagy kamugép ez a kölyök.

PS3
Nekem olyat írt, hogy titkos (!) FTP-rõl szedte le (LOL), persze nem árulta el honnan.. és véletlenül volt dl-es írója + dl-es lemeze..

JohnnySmith
Srácok ha valki megkérdezi (mindenre kiterjedõen) akkor ossza meg itt a topikban elõre is köszönöm.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

PS3
most már megy, hajrá!

kamu, ha menne akkor tele lenne vele a net.

Afe
"The hub is currently too busy... try again later."
..talán majd késõbb.

JohnnySmith
Nekem nincs DC-m de ha mûködik akkor elmondhatná hogy melyik verzió.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

PS3
Akinek van DC-je, az érdeklõdjön OP-nál a Mátrix hubon.. állítólag neki megy a letöltött GT4, de szerintem kamuzik a srác..

JohnnySmith
neeeem simán kiírnám azonnal ha tudnám hogy mûködik de sajnos nem mûködik😞

UNREG
Jó, én azt hittem, arról beszélsz, ha sikerül kiírni akkor is "elbaszás". Sry.

JohnnySmith
Az a bajom hogy leszedtem 6giga szemetet bammeg. Az eredeti játékot úgy is megveszem...
Mert kiderült más fórumokon hogy egy rakás szemét amit feltett ez az XWAR "csapat"...(és nem ez volt az elsõ hulladék progijuk)

Azért ez egy kínai/japán/akármilyen változat, ami 2 hónapon belül a kukában végzi, ha kijön az angol.

UNREG
Miért lenne "felesleges elbaszás" a GT4-ért?
Számold ki, hogy hány órát fogsz játszani vele, utána beszélj elbaszásról.

JohnnySmith
Nem akarok feleslegesen elbaszni 2-3 ezert sem. Nem pitiáner dolog, mert lenne rá keret de akkor már inkább másra(bnõ) szórom és még profitálok is belõle....

UNREG
Már nem azért, de elég piti dolognak tartom, hogy még egy 2-3ezer forintos DL lemezt is sokalltok a GT4-ért...

JohnnySmith
Most ért le....de minek 😞
Ja és szarúl szedett 6-ot(600mb) 😞(

Nálam már 18 giga szemét van GT4-bõl; talán lesz patch.. 😞
JohnnySmith
THX
Most márcsak az a bajom hogy ha lejött (1:30perc még) akkor mûködik-e?

Üllõi úti Tescoban 2000 körül láttam, nem emlékszem milyen márka.

JohnnySmith
Na most már mind1...leszedem aztán hátha lesz valami vele bár inkább nem írom ki egyenlõre....Kenoby vagy Snakeimp szal akkor ezek szerint lesz cirak 6gb szemetem a gépen vagy lehet valamit csinálni vele majd valmikor?

ui:mind1 van Getaway2:Black monday-om még megse néztem...

JohnnySmith
Hááát jah kicsit én is utánna néztem ITT és tényleg azt írják rá hogy "not working".....

Nálam lent van a japán, a kínai és az alcholos kínai egy ideje, de egyik sem mûködik sem hd-rõl, sem kiírva DL-re, nem érdemes fáradni vele, inkább benézni egy-két külföldi fórumra, ahol már ezt rég kitárgyalták.

Várni kell a patchre vagy egy új rilizre, avagy import.
Kenoby
Szerintem hiába, nem fog mûxeni. A japán és a kinai verzió is NUKE-os. SAJNOS !!!!!! Viszont van egy kis érdekesség az image file: 6,6 Giga viszont ha ULTRAISO-val belekukkantol akkor már csak 3,8 Giga. Mi lehet benne amit az ULTRAISO nem lát ???

JohnnySmith
Keressetek plíz dl-es lemezt valahol most ha lehet. Mert nézem és ISZONYAT drágán látok. (pl multimédia.hu 3000huf 1 db,mistralban 3150/db) Lehet elnézek medimarkt,auchan,vagy mittomén hátha olcsóbb valahol...

JohnnySmith
Már csak 4óra 22 perc 😊))
Jó reggelt (szarul aludtam de a GT-ért belefér😄)

Al Age
<#vigyor>

JohnnySmith
Hülye vok ha 23:56 kor volt hátra 14 óra a befejezésig akkor hogy a picsába tudom tesztelni délelõtt ?????? Ez tök anomália! Lekell szoknom a piáról mert komoly gondjaim lesznek így hamarosan <#zavart2><#vigyor><#vigyor><#kacsint>/VICC nem vók idült alkesz csak magyaráznom kell a hülyeségemet valamivel<#vigyor>/

JohnnySmith
"Öreg" GT-sek a vendégeim egy GT4-re😊))
Egy kikötésem lesz akinek kell majd az szponzoráljon DL-es lemezzel, mert nem fogom bírni anyagilag 😊
Most nemtok hírtelen szerezni ócson DL-es lemezt tehát marad a "hologramos" lemez😊))
ui:feltéve ha mükszik (szerintem már holnap déleltött tesztelem mert nem bírom ki max kimegyek aludni a kádba 😄DDD)

mohus
az jó...próbáld ki, ha jó...aztán meghívlak egy kõruti villamosozásra😊

borátom, egyébként mit iszol?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
14óra és lent van 😄DDD

Al Age

mohus
sztem sirály😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Tessék:

Jó szar lett 😄

JohnnySmith
Úgy fogalmazok akkor ahogy ezt megtette Mohus (<#worship>) hogy "ha a 6-os villamoson lesz japcsi, akkor egy teszt erejéig mindenképp kipróbálom..." szal érted... 😊

Al Age
wow😄
én az amcsit megvárom...

Al Age
köszi😊
akkor ez a mostani remélem nem tûnik ocsmánynak😊
csak sztem egy japán autó jobban illik a gt bannerre, mint 2 német😄

JohnnySmith
Ok szerintem a jövõhét elejére(hétfõ) lent lesz mert, nem szeretem ha megy a gép amikor alszok😊

CHEAPBOY
Felso kepnek rakjunk be (csupan hergeles miatt) egy Xboxot tarto Bill bacsit, ahogyan egy agyontuningolt alomszep GT4es verda elgazolja oket... de nagyon csunyan am😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Ha megvan s mukodik, szivesen vennem, ha segitenel nekem is szerezni egyet😊) Mert mar nehez akar 1 percet is varni ra😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

JohnnySmith
Most néztem és fentvan a "szerverünkön" ahonnan tudok tõlteni szóval szerintem leszedem és megnézem. Ha mûkszik rakok képet meg videót.
| |
| Gran_Turismo_4_CHT_PS2DVD9-XWaR |
| |
| Company...... :SCEI File Count... :54F x 50M <-elírás 54*100MB |
| Released..... 😄ec 30 2004 Source....... 😄VD |
| Origin....... :NTSC Genre........ 😄RiViNG SiM. |
| Language..... :Chinese Image........ :.iSo |
| |
| |
--+----- ------------------------------------------------------------+--
\ /
|--[ Release Info ]----------------------------------------------|
/ \
| Wow, Here is the GT4 Chinese iso, enjoy and burn it with ur DVD9|
| burn it with BENQ burner? 😊 |
| http://www.sceh.com.tw/game/title.html?title_id=402