8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • johndoo
    Tegnap gyűjtöttem a fekete verdákra egy kis pénzt.20 szor megcsináltam a DTM-es kupát(kb.14h-22h-ig).Többször B-specben(15-20 perc),néhányszor A-specben(40-45 perc).Kupánként lehet kapni 150.000-et+a mercit amit kapok érte, el tudom adni 750.000 körül.A garázsban megtartottam 15 db-ot tartaléknak, 5-öt eladtam.Vettem rajt Audi A4 Touring Cart,Audi TT-R-t,BMW 320 i-t,RUF CTR2-t, és még néhány használtat.Az Audikra+BMW-re, csak 4-es turbót+csővázat kellett venni, a gumik alap racing mediumok.Amikor az Audival mentem a futamokon segítettem a másik Audinak(amikor indult)a 2-ik hely megszerzéséhez.Takarítottam előle a többi gépet.
    Most vagyok úgy 1600 nap környékén.Számításaim szerint a 2100-ik nap környékén ismét feltűnnek a fekete verdák.Hamar meglesznek a hiányzó napok, ha a küldetéseknél annyiszor kell próbálkoznom.Ha meg hamarabb meglesz a küldetés, elviszem a gépeket fotózni.Azzal is mennek a napok.
  • mohus
    Mohus digit videó: Chevy 54' - 17MB - MPG
  • bokarota
    ismét köszi johndoo
  • JohnnySmith
    1értlemű. (kipróbáltam már kínomba paddal is mert a 3mat paddal toltam:D )
  • mohus
    kormánnyal toltad?
  • JohnnySmith
    Rallye rész még mindig egy rakás szar akárki akámit mond ez tény !!!

Ha ez alapján kéne hogy eldöntsem hogy jó játék-e a gt4 biztos hogy felőlem éhen dögölhetne Yamauchi San.
    (hirtelen felindúlásból írtam de tény)
  • Bestsch
    köszi
  • JGTC
    Óvatosan kell mert megbüntet a gép
  • DanielT
    Ki kell lökni a rohattttat! :))
  • JGTC
    Hú mekkora versenyt lehet menni a Tsukuba Wet race-n hard fokozaton!!!!!
    Audi R8 Vs. Impreza c-spec full tunninggal!!
    Nehéz volt de lenyomtam
  • 12346
    nem gémeltem még gt-vel, gondoltam meglesem.
    kösz!
  • johndoo
    Tulajdonképp a prologue a GT4 előzetese,gyakorlója.Lehet feladatokat megoldani benne,amik ha megvannak a GT4-ben jogsit kapsz érte(national A,national B).Lehet néhány pályán menni egy-két kocsival.A GT4 a JÁTÉK.Ha játszottál már turismos játékon, akkor tudom ajánlani.Ha nem játszottál turismos játékon,akkor tudom ajánlani.
  • johndoo
    Még nem sikerült.Eljutottam 0,8 mp hátrányig.A starttól rátapadtam-toltam a piros kocsit.A sárga az egyenesekben 260-nal, a kanyarokba 259-el bír menni.Ha tolom valamelyik kocsit, akkor az egyenes végére 275, kanyarba 262 a vége.Ha megcsúszom és utánnuk kell mennem felmegy 290-ig is, amint megelőzöm őket visszaesek 260 körülre.De addigra olyan messze leszek tőlük, hogy nehezen érnek utol, a következő erőgyüjtésre.Délután még próbálgatom.Ahhoz képest elég türelmes vagyok amennyit próbáltam már.A secás GT40-es pályán három próbát adtam magamnak, ha nem sikerült megcsinálni,szembe fordulok és koccanok velük.Nálam bevált gőzt leengedni.
  • 12346
    písz!
    olyat kérdeznék, hogy láttam egyszer egy GT4-et, meg egy GT4 Prologue-ot. mi a különbség, vagy mit tud az egyik, amit a másik nem?:)
    thx!
  • bokarota
    a szélárnyékos szopatás, ha így jobban beugrik
  • bokarota
    csá. mondja már meg valaki, hogy a driving mission 23-at (test course, skyline r34)hogyan csinálta meg.köszi
  • mohus
    meggyugodhatsz sikerült és szép....de holnap letörlöm innen, mert kiba nagy...800*600 bőven elég
  • johndoo
    Köszönöm.
  • mohus
    nagyon tutik azok a lámpák:)ügyes
  • mohus
    Johndoo bentley-je
  • JGTC
    aha kössz

meg is nézem hányadik napnál tartok
  • johndoo
    Ha eléred a Gran Turismo naptár szerinti két vagy négy évet, akkor megjelennek a használt autók között négy napig.Nekem a két év után lett meg az infóm, hogy lehet ilyet is.Amire odaértem a negyedik év végére már megvettem őket újonnan, és nem sikerült összegyüjteni az árukat újra.Jelenleg 253 autóm van, a 700-ig még van egy-két pénzesebb futam amit ismételhetek.97,3%.
  • UNREG
    Az 576.hu-n valaki ekkorát szállt. :))

• mohus
    La Sarthén told a Bentleyvel
  • JGTC
    Már több helyen is láttam és azt veszem észre, hoyg nincs a használt autók között ott az a pár fekete színű GT verda, a Mi Gt4 verziónkban??Gondolok itt pl a 787B-re, GT One-ra, stb....
    Akkor hogy is van ez a 700 autós téma
  • rollab
    amikor kezded a játékot (GT mode), akkor kicsi kocsid lesz, majd ha elkezdesz fejlődni, akor jönnek már 5-7-9 száz lovas gépek, ott már lesz sebességérzet! Az már néha szinte sok is :) Gyorsnak kell lenni! De ez így van jól!
  • JohnnySmith
    Én személyesen vettem át nemtom hogy megy a rendelés neten:(( (felhívtam azt jolvan) :)

Ja látom közben GT4 vs Forza :) tiszta sztárbox :D Most mi jót tudnék még írni amit már nevesebb kollegák leírtak? (Mohus,JGTC,Al Age stb) :))) 1értelmű hogy GT4 az autós gamek koronázatlan királya (minden platformot beszámítva)
    Ja és jó hír megint elkezdtem játszani mindgyá 50% (összes alfát megszereztem ami a játékban megtalálható:) 156,166 powa :)))
  • Al Age
    Rendelt már valaki itt a fórumról Cheapboy-tól a webshop-ból?
    Azt írják, hogy visszaigazolják a rendelést, no én 2 napja rendeltem és semmi....
  • Al Age
    Először vasárnap láttam a GT4-et élőben egyik barátomnál.
    Mentem is nála egy Lancia Stratos-szal meg Deltával (mindkettő full tuning) és szerintem döbbenetesen jó lett a sebességérzet. Legalábbis a GT3-nál ezerszer jobbnak tűnt nekem.
  • mohuska
  • KillYou
    Ezek mind nagyon szép képek.
    Első inditásra nagyon nem volt sebeség érzetem. Változik ez hogy egyre jobb autoim vannak vegy ez a játék az állóképekről szol?
  • mohuska
  • mohuska
    trial mountin van 1 bukkanó a célegyenes elején v végén....azt meg kell találni azt röpcsi
  • andrewsan
  • Al Age
    Részemről már azt is megbántam hogy belinkeltem ezt a videót.
  • andrewsan
    Srácok, mi itt tényleg olyan korlátoltak vagyunk, hogy leálljunk vitázni, hogy melyik gamma mibenjobbésmiértéscsillog-eésizébigyó? Csak kérdezem, mert akkor nem járok ide...
  • JGTC
    Seattle Circuit visszafelé?
    Ezt kipróbálom a Chevvy Silveradoval!!
  • JGTC
    Nem kell ezt túlbonyolítani SZARABB a Forza!!SZÁNALMAS AHOGY LEAKARJÁK HÚZNI A GT-t!!
    Még ha jobb lenne akkor se mondanék mást, nem hiába vártam 2001-óta a GT4-re!!
  • mohus
    sztem igy nem adják ki....
    hacsak nem kell nagyon a pénz a mikrofosnak
  • Al Age
    igen-igen, pont nézem én is....
    "apróság" he-he:)
    viszont most már látom, hogy tényleg nagyon gyakran akad a Forza és ez nem a videó hibája, mert a GT még mindig _teljesen_ folyamatosnak tűnik