GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Hát amennyit a videjó mutat 12.9MB :)))
igen én is a frame rate droppot említeném meg, annak ellenére hogy az Xbox csak 2 évvel a PS2-után jelent meg. Tudja mindenki hogy a számítástechnikában mit jelent 2 év...
további negatívum:
- környezeti tükröződés a kocsikon sztem rosszabb
- túl sok a betonfény csillogás...lásd 90 fokos a célegyenes előtt hatalmas fénypaca
- no backfire!!!
pozítív:
- pálya kidolgozottság, tereptárgyak mennyisége [mondjuk a Gt4-es laguna seca nem lett a legjobb...mondjuk ha egy Nürgurgring szintet nézek]
- fékcsíkot húz a verda
- szuper árnyékok
Aki a videót csinálta csak a Forzat járatja le feleslegesen.
Nem belső kamera volt...én így kívülről nem is tolom...árkád feeling.
Szóval minek egy ilyen videó, csak hogy látszódjon hogy GT klón??? vagy GT killer?
Yamauchi sosem tolt előre olyan videót mondjuk az NFSU2 mellé, hogy egy HKS verda hogy néz ki itt és ott....csak szimplán beletette a GT4-be...és porig alázza az NFSU2 verdák kinézetét....
vagy ott a photo mode...tudta hogy a GT fanok egymásnak mutogatnák a legszívesebben a verdáikat....nem kell már az internetet (ezer reklámmal teletömött ócska "jaj most még zárolva van fizzes érte vagy regisztrálj" shotok IGN-en vagy Gamespot-on) böngészni. Van olyan forum a neten ahol a real car kontra GT verzió van egymás mellé téve mekkora poén már:) vagy csak backfire shotok.
Én kívánom hogy a Forzának jól menjen (PC-n sajna még hasonló kinézetű autósgamma nincs) és ne a warez része:). Yamauchi meg csak ne kényelmesedjen el a trónon, majd a GT5-re szépen újragyúr minden milimétert...és még jobb lesz.