Gran Turismo 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
nekem egyébként jó, ami most van...de cserélgethetitek bátran, ha valami nagyon ócsmány úgyis szólok:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
akkor mit isztok??:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
egyszer csak kiadják:)
megveszem eredeti PAL-ban...jó kis memókártyás dobozban.
ha elõbb lesz USA írott, akkor azzal tolom a PAL-ig.
ha a 6-os villamoson lesz japcsi, akkor egy teszt erejéig mindenképp kipróbálom...a japcsi prológgal sem volt gondom, "érthetõ" volt:) és a Honda HSC-ig megsem álltam...értsd a school mode-ot végignyomtam. Elég angolos menüje volt....
Mikorra varhato angol verzio amugy nem ugy volt most kivetelesen egyszerre akarjak kiadni egesz vilagon vagy csak en informalodtam rosszul?
2 hetes, remélem kicserélik/megcsinálják...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
"Amúgy az adapter elég hangosan búg, ez másnál is ilyen?" Nem.
ui:
JohnnySmith aka
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megmondtam, hogy idén nem játszol vele! Éljen Dr. Oetker!:)
A kérdésemmel Driving Force Pro tulajdonosokhoz fordulok: nemrég vettem a kormányt, és a GT4 Prologue-ban néha vagy a gáz, vagy a fék elszáll, magyarul hiába nyomom, semmi sem történik. Ilyenkor egyedül az segít, ha kihúzom az usb portból a kormányt, majd visszadugom. És mindig CSAK olyankor csinál ilyet, ha restartolok egy pályát, verseny közben sosem.
Valakinél csinált már hasonlót, vagy mehetek garanciális cserére egybõl? :(
Amúgy az adapter elég hangosan búg, ez másnál is ilyen?
Köszi a válaszokat!!!
miért, amit Yamauchi belefeccolt az mennyi milla?:)
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Nemleszek netközelben azért kivánok boldog újévet mineden GT fannak<#wave>#wave>
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
de máshol nincs gond , a video tömörités szar
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
de hogy ez miér van, a gt3-ban nem ilyen volt
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
melyik játékot találtad ennél jobbnak/szebbnek?
uganolyan pénzéhes gecik, csak õk legalább jó játékot csinálnak, és azzal kaszálnak <#vigyor0>#vigyor0>
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"