Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
BUÉK ! :D De már mondtam :D

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

mohus
:) Project Gotham Racing

nekem egyébként jó, ami most van...de cserélgethetitek bátran, ha valami nagyon ócsmány úgyis szólok:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
?<#nemtudom>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

mohus
vazz házigazda? vagy házi gizda?

akkor mit isztok??:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
én már semmit sem tudok....

egyszer csak kiadják:)

megveszem eredeti PAL-ban...jó kis memókártyás dobozban.

ha elõbb lesz USA írott, akkor azzal tolom a PAL-ig.
ha a 6-os villamoson lesz japcsi, akkor egy teszt erejéig mindenképp kipróbálom...a japcsi prológgal sem volt gondom, "érthetõ" volt:) és a Honda HSC-ig megsem álltam...értsd a school mode-ot végignyomtam. Elég angolos menüje volt....

Nem, de elvileg kérhetsz házigazda jogokat.

nem

mohus
egyébként mint témaindító én is lecserélhetem?

mohus
a PGR-es:)

torrente
február közepe

Ombika
Abbol szart se ertenek ! :)

Mikorra varhato angol verzio amugy nem ugy volt most kivetelesen egyszerre akarjak kiadni egesz vilagon vagy csak en informalodtam rosszul?

Ok, köszi, akkor visszaviszem jövõre...
2 hetes, remélem kicserélik/megcsinálják...
Al Age
Mohus Neked melyik banner tetszik jobban?

mohus
csak japcsi van...talán...de mi nem ott élünk:)

mohus
én csak a saját PS2-mnek és a TV-mnek hiszek...ha valaki elhozza ide a megírt DVD-t szívesen kipróbálom....de eszem agában sincs mondjuk letölteni

PS3
Szóval kamuzik az az illetõ, aki azt állítja, hogy neki mûködik bármelyik letöltött verzió?

[NST]Cifu
"vagy mehetek garanciális cserére egybõl?" Mindenféle képpen.
"Amúgy az adapter elég hangosan búg, ez másnál is ilyen?" Nem.

ui:
JohnnySmith aka Johan voltam csak a Cifunál vok és nemtom a jelszavamat :)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ombika
Meg lehet vhonnet rendelni angol verziot vagy csak japcsi letezik meg?

torrente
1345-ben már írtam, hogy nem megy.

mohus
:)))))))

s73
Kenoby, Kenoby, ily kora reggeli órán is már a GT 4-en töröd a fejed?
Megmondtam, hogy idén nem játszol vele! Éljen Dr. Oetker!:)

Kenoby
Nem mûködik Dual Layeres lemezen sem és HDD-rõl sem az úgymond feltört verzió.

Sziasztok.
A kérdésemmel Driving Force Pro tulajdonosokhoz fordulok: nemrég vettem a kormányt, és a GT4 Prologue-ban néha vagy a gáz, vagy a fék elszáll, magyarul hiába nyomom, semmi sem történik. Ilyenkor egyedül az segít, ha kihúzom az usb portból a kormányt, majd visszadugom. És mindig CSAK olyankor csinál ilyet, ha restartolok egy pályát, verseny közben sosem.
Valakinél csinált már hasonlót, vagy mehetek garanciális cserére egybõl? :(
Amúgy az adapter elég hangosan búg, ez másnál is ilyen?

Köszi a válaszokat!!!
mohus
pfffffff
miért, amit Yamauchi belefeccolt az mennyi milla?:)

balumaci
az meg nem olcsó mulatság <#shakehead>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

torrente
Csak duplarétegû lemezre lehet(ne) kiírni.

torrente
Meg, de nem mûködik:
http://www.console-news.org/index.php?_site=2&_subsite=1

Meg.

Ombika
Megjelent mar vegre?

JohnnySmith
BUÉK!
Nemleszek netközelben azért kivánok boldog újévet mineden GT fannak<#wave>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
nem lesz kicserélve a banner?<#rolleyes>

Al Age
fox jáccani a gt4-gyel ezek után?<#nyes><#nyes><#nyes>

megnéztem ujra , hát a végén ahol a manus ül a kocsiban , ott már nem sok poly jutott az autora,
de máshol nincs gond , a video tömörités szar

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

pedig én sony fan vagyok , de én is lowpolynak láttam pár helyen
de hogy ez miér van, a gt3-ban nem ilyen volt

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

PS3
"szerintem az ingame jelenetek renkívül gyengék"

melyik játékot találtad ennél jobbnak/szebbnek?

Törölt felhasználó
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem nagyon lowpoly -nak tûnt a cucc. Csak lássam már élõben!
Miért, mi a bajod velük? Ennél szebbet nem nagyon látsz sehol.

Törölt felhasználó
Hmm... amikor elkezdtem letölteni az intrót az járt a fejemben, hogy: "Na emiatt kénytelen leszek venni egy PS2-t" El is látogattam egy pár oldalra ahol árulnak, nézelõdtem míg ment a letöltés. Nos, most, hogy megnéztem elbizonytalanodtam. Biztos lesz nagy anyázás, ha azt mondom, hogy szerintem az ingame jelenetek renkívül gyengék, legalábbis ahhoz képest amire számítottam. Persze meg kell nézni Tv-n, élõben meg minden, azt is fogom tenni, de egyenlõre meglepett... :(
mohus
maradjunk a Polyphony kifejezésnél:)

iro van, lemez nincs

PS3
Látom volt, de nem itt.. na mindegy! <#bee1>

PS3
Volt már a GT4 intro-ja?

http://down.videogamerx.net/ps2/granturismo4/gt4_intro.wmv

Fefe
Vagy hdd?

PS3
van dl-es íród + lemezed?

valaki tudna dobni egy torrent cimet a japo verziorol?

JohnnySmith
<#eljen><#eplus2><#worship><#hehe>

balumaci
persze
uganolyan pénzéhes gecik, csak õk legalább jó játékot csinálnak, és azzal kaszálnak <#vigyor0>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

JohnnySmith
Nem baj ! Sonynak elnézem, mert nem szart csinál mint eggyes játék kiadók.

Al Age
abszolút egyetértek....

balumaci
Jah, de mondjuk bevallhatjuk, hogy a SONY, csak azért adta ki, hogy csillapítsa a várakozást, meg hogy összeszedjen pár milliót...<#ravasz1>