8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2721 nézd meg a forzat a 8-9 mpnél, célegyenes vége....egyszer csak kipakolja az összes féknyom-textúrát hirtelen az aszfaltra...ezek az apróságok amik zavarnak valakit pl engem:) -
#2720 ja 43 lityit eszik 100km-en...ha nagyon óvatos vagy csak 25-öt:) -
#2719 Hát amennyit a videjó mutat 12.9MB :)))
igen én is a frame rate droppot említeném meg, annak ellenére hogy az Xbox csak 2 évvel a PS2-után jelent meg. Tudja mindenki hogy a számítástechnikában mit jelent 2 év...
további negatívum:
- környezeti tükröződés a kocsikon sztem rosszabb
- túl sok a betonfény csillogás...lásd 90 fokos a célegyenes előtt hatalmas fénypaca
- no backfire!!!
pozítív:
- pálya kidolgozottság, tereptárgyak mennyisége [mondjuk a Gt4-es laguna seca nem lett a legjobb...mondjuk ha egy Nürgurgring szintet nézek]
- fékcsíkot húz a verda
- szuper árnyékok
Aki a videót csinálta csak a Forzat járatja le feleslegesen.
Nem belső kamera volt...én így kívülről nem is tolom...árkád feeling.
Szóval minek egy ilyen videó, csak hogy látszódjon hogy GT klón??? vagy GT killer?
Yamauchi sosem tolt előre olyan videót mondjuk az NFSU2 mellé, hogy egy HKS verda hogy néz ki itt és ott....csak szimplán beletette a GT4-be...és porig alázza az NFSU2 verdák kinézetét....
vagy ott a photo mode...tudta hogy a GT fanok egymásnak mutogatnák a legszívesebben a verdáikat....nem kell már az internetet (ezer reklámmal teletömött ócska "jaj most még zárolva van fizzes érte vagy regisztrálj" shotok IGN-en vagy Gamespot-on) böngészni. Van olyan forum a neten ahol a real car kontra GT verzió van egymás mellé téve mekkora poén már:) vagy csak backfire shotok.
Én kívánom hogy a Forzának jól menjen (PC-n sajna még hasonló kinézetű autósgamma nincs) és ne a warez része:). Yamauchi meg csak ne kényelmesedjen el a trónon, majd a GT5-re szépen újragyúr minden milimétert...és még jobb lesz.
-
#2718 De vajon csak nekem tűnik úgy, hogy a Forzában framerate gondok vannak?
Nem szaggatt de elég sűrűn akad egy nagyon minimálisat. GT4 meg full folyamatos.... -
#2717 Hát igen:DDD
Szánalmas kis pöcsök -
#2716 Repül a, repül a.... bazi nagy ótó! :)
-
rollab #2715 ez egy érdekes videó
a GT4 lebutítva, színektől megfosztva stb.
egyértelmű, hogy ki csinálta :) -
#2714 nem hinném, hogy meg lehet szerezni:( -
#2713 Azt hogy csináltad Mercivel?
Kicsit Le Mans feelingje van a képnek........ -
#2712 Forza VS GT4
Le is lehet tölteni. -
hippy #2711 PSP-re is lehet menteni kepeket.Utana egy kis buveszkedes,es meg meg is tudod nezni rajta. -
#2710 GT4-gyel kompatibilis pendrive-ok ITT -
#2709 ja jön a Forza meg a warez..:)....még utoljára belehúz a GT4 origi:) -
#2708 oks na:)
most jutottam el oda hogy megcsináljam -
lacokpatok #2707 hi
Hogy lehet megszerezni szerintetek a fekete spec kocsikat??? -
mohuska #2706 -
rollab #2705 két kártya kell -
Avicularia #2704 láma vagyok ps2-ben ,segitsetek légyszi
GT4 ben tudok 2 karriert csinálni 1 memókártyával?
vagy 2 kártya kell hozzá? -
#2703 na ez már vmi..szépen megy lefele, lehet én is berendelek tölle 1et.
tegnap néztem a tesco-ba még 15ropiért árulják a köccsögök:( -
#2702 Már kértem, de azt mondta, hogy "majd". :-/ -
#2701 Mohus, ha a fejlec karbantartasanal a html kodba a kep utan beirod, hogy < br > (space-ek nelkul a kacsacsorok kozott), akkor normalis lesz a fejlec elrendezese. -
#2700 Cheapboy-nál 11k a game!
Tudom, itt már mindenkinek megvan és ez senkit nem érdekel, de örömömben be kellett írnom, ugyanis ennyi pénzem már összegyűlt és végre megrendeltem én is:) -
mohuska #2698 hopp ez elszállt... -
#2697 Nem kell bocsánatot kérni, én tényleg nem leszídásként reagáltam. Azért (is) vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak -
#2696 thx a segitséget, bocs hogy nem reagáltam korábban csak gyorsan rohantam venni egy váltót, amugy télleg kicsit bugyutának tünhet egyik másik kérdésem bocs érte. -
bokarota #2695 köszi, johndoo
-
johndoo #2694 Szia bokarota!
Ha bent maradsz a bolyba, és segítitek egymást "vontatni", akkor van esély a győzelemre.Ezzel a módszerrel sikerült 2mp-re megközelítenem a szökevényt.Ha simán elmész a bolytól, akkor (ha jól emlékszem) úgy 5-6mp-re éred csak be.Elég nehéz, mert állandóan löködnek össze-vissza. -
johndoo #2693 Szia mohus!
Köszi az infot.Beruházok akkor 1-re. -
johndoo #2692 Szia al bundy !
A F1 járgány a Nürburgringi 24 órás után jár.Azzal lehet sok pízt keresni.Extreme Hall>Formula GT World> Ez 15 futamos verseny,futamonként az első hely 150.000 Cr.,ha megnyered a kupát kapsz még 3.000.000 Cr.-t.Tuningolni nem lehet a kocsit, csak állítgatni.Gumiból csak Racing medium van.
Kb. fele-fele.Pontosan nem tudom megmondani, mert sok versenyt többször is B-specben nyomtam.
Küldetéseknél is van 10 fölött könnyebb, de akad elég nehéz is.Az elég nehezekkel bajlódom még. -
bokarota #2691 hali! mission hall 22, vagy 23. feladatának mi a trükkje? (nissan skyline test course). Hat autót kell megelőzni szélárnyék segítségével, de csak 5 megy.Ha valaki már lenyomta , segítsen légyszi.Pá -
#2690 csak usb pendrive játszik -
#2689 énpont a 10-iknél járok
Deloreant kaptam érte
-
al bundy #2688 Küldetésekről kevés szó esett. Van ott egy-két kemény dió... Mondjuk már 10-től fölfelé egyik sem tréfa. Ott hogy állnak a játékot unók?
Nekem kevés élményt nyújt aranyra hajtani a jogsiknál, épp elég idegsejtem pusztul a küldetéseknél!
johndoo: hány százalék körül jött az F1 car? Milyen arányban nyomtad eddig A és B specben a race-eket? -
al bundy #2687 Hát ez dögös! -
johndoo #2686 Eljutottam 96%-ig, a küldetésekből hiányzik még néhány futam. Ha megunom a próbálkozást, hogy meglegyen valamelyik küldetés, indulok a Family Cup-ban. Ha sikerül végig megcsinálni, veszek egy másik memória kártyát és újrakezdem. Lenne egy kérdésem ha valaki tud segítsen légyszi.A képeket csak USB memóriára lehet kimenteni, vagy ki lehet laptopra is?
johndoo
ui.: ballor
Nem volt időm a múlt héten írni, a héten bepótolom. Most már beírom az oldalra. -
#2685 Chevy 54' (backfire)
-
#2684 ja...ha tényleg ennyire unod
küldjél le neten egy kis COD:UO-t vagy egy PES4-et a haverral -
#2683 én ezidáig a jogsikkal voltam elfoglalva...
11%-nál járok
nemhiszem hogy valaha is megunom....
kormánnyal teljesen elkap néha a feeling...nah most toljunk egy nagyot ezzel vagy azzal...100km nürburgring után elfárad az ember és elmegy aludni...
aztán az ember kikapcsol minden segítséget....kikapcsolja az automata váltót...és újabb hónapok telnek el élvezettel:) -
#2682 Én is... -
rollab #2681 érdekeseket írtok a megunásról...
amikor elkezdtem előtte sosem volt PS2(se más konzolom, direkt ezért vettem, a GT4-ért megéri! ;) ), nehéznek találtam az irányítást, nem jöttem rá még a lényegére, és akkor ment el egy kicsit a kedvem
de nem tartott sokáig, elkezdtem élvezni, és ha jön a siker, egyre jobban nem akarod abbahagyni
egy idő után lesz elég pénzed, és könnyebb lesz ;)
ekkor meg ezért lesz unalmas? nemtom, pördülni néhány kört jó kikapcsolódás, élvezkedni a visszajátszások profi minőségén? Fényképeket cisnálni a sok-sok kocsiról? Nekem még nem uncsi. Cska most kevesebb időm van rá. Lehet így a jobb. A tömény dolog nem szerencsés. Kell pihizni benne, és fullra ki kell élvezni!