GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Kenoby
    Srácok ha volna valaki aki tudna nekem segiteni azt nagyon megköszönném.
    Már a GT4 megjelenése óta küszködök a megrendelésével. A www.sendit.com -ról rendeltem meg a programot előrendelésbe, szépen megadtam a kártyaszámom meg minden. A megjelenés napján amikor le akarták szedni a lóvét a számláról kiderült hogy Visa Electon kártya nem fain a rendelés lebonyolitásához. A sendit-tel való levelezés után egy banki ismerős felajánlotta hogy az ő dombornyomott kártyájával (Mastercard) lebonyolithatjuk a megrendelést csak a megfelelő összeget rá kell terhelni a számlára mert nincs rajta semmi lóvé mert már egy ideje ő sem használta. Nosza rányomtunk annyi lóvét ami fedezi a megrendeléseket (6DB GT4), és létrehoztunk a nevével egy account-ot a sendit-nél és gyorsan meg is rendeltük a cuccost csütörtökön. Nah erre a mai napon jön egy levél hogy nem birják levenni a számláról a pénzt. Az eszem meg rögtön megáll hogy már szinte mindenki GT4-el nyom én meg itt b@szakszok a roh@dt megrendeléssel. Ha ebben tud nekem valaki segiteni az Please tegye meg, vagy mondjatok egy normális oldalt ahonnan meg lehet rendelni tutira. Előre is THX mindenkinek.