8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2238 576,Cd Galaxis,Cheapboy Mind tökéletes. -
#2237 Srácok ha volna valaki aki tudna nekem segiteni azt nagyon megköszönném.
Már a GT4 megjelenése óta küszködök a megrendelésével. A www.sendit.com -ról rendeltem meg a programot előrendelésbe, szépen megadtam a kártyaszámom meg minden. A megjelenés napján amikor le akarták szedni a lóvét a számláról kiderült hogy Visa Electon kártya nem fain a rendelés lebonyolitásához. A sendit-tel való levelezés után egy banki ismerős felajánlotta hogy az ő dombornyomott kártyájával (Mastercard) lebonyolithatjuk a megrendelést csak a megfelelő összeget rá kell terhelni a számlára mert nincs rajta semmi lóvé mert már egy ideje ő sem használta. Nosza rányomtunk annyi lóvét ami fedezi a megrendeléseket (6DB GT4), és létrehoztunk a nevével egy account-ot a sendit-nél és gyorsan meg is rendeltük a cuccost csütörtökön. Nah erre a mai napon jön egy levél hogy nem birják levenni a számláról a pénzt. Az eszem meg rögtön megáll hogy már szinte mindenki GT4-el nyom én meg itt b@szakszok a roh@dt megrendeléssel. Ha ebben tud nekem valaki segiteni az Please tegye meg, vagy mondjatok egy normális oldalt ahonnan meg lehet rendelni tutira. Előre is THX mindenkinek. -
#2236 Nekem is megvan, ha ez számít valahol! -
#2235 Arcade mode-ban hogyan lehet a GT mode-ban megvett/nyert autókat kiválasztani? A GT3-ban ugye volt a "garázs opció", de itt nem látom. -
Passy #2234 Akinek megvan a GT4
1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
7, JohnnySmith ([NST]Johan)
8, al bundy
9, Passy
10, duc
11, FoTos
12, Kaplan
Azért írtam be magam 9.-nek, mert már megjelenéskor megevettem és amúgy is így teljes a lista. :)
Ha valakit zavar, szóljon! -
#2233 Gyönyörű!!! -
#2232 zsír:) -
#2231 Na, kezdenek bejönni azok a versenyek, ahol kis híján szétverem a gépet... módosítás nélküli, ugyanolyan autók. Egy a baj! Már a rajtnál úgy otthagynak mint a szart, ráadásul ugye utolsóként kell indulni... köszi... anyád. -
#2230 Photo Mode :) -
#2229 -
#2228 Na, meg is van az első hiba amit felfedeztem.
Van ugye az 1000 Miles nevű verseny, amit már tegnap is bíráltam.
Ebbe elvileg csak módosítás nélküli 70 -es éveknél régebbi autók nevezhetnek. Namármost én úgy beneveztem a szénné tuningolt 550 lóerős
Corvette Stingray -emet, mint a pinty... -
#2227 Az én USB-s MP3 lejátszómat támogatta a GT4 fotós része,a haveromnál,és át tudtuk rakni a PC-re. Szép képeket lehet készíteni. -
#2226 gamefaqs.com on találsz hozzá leírást, hogy melyik verseny mit ad, de szerintem nem érdemes vele lelőni a poént, max ennél a jogsis dolognál. Én egyszer meg akartam nézni, hogy kik lesznek majd abban a versenyben az ellenfelek és véletlen megláttam, hogy mi lesz a nyereményautó és elvette a meglepetés örömét, úgyhogy csak óvatosan! :) -
#2225 Mármint hogy megvetted! Természetesen én is megvettem! -
#2224 Örülök neki! (De tényleg -
#2223 Az első jogsinál megéri szenvedni, hogy az összes feladat arany legyen? Milyen verda jár érte? -
#2222 Melegen ajánlom mindenkinek, hogy szerezze meg legalább az első 4 jogsit és máris nem kell azon agyalni, hogy milyen verdát vegyen a kezdeti pénzből, mert minden jogsi után jár a kocsi. A legtöbb helyre meg úgyis kell a jogsi, úgyhogy ezzel kell kezdeni. A pénz meg mehet egy kis tuningra. -
FoToS #2221 Én megcsináltam a b licenszet,de még egy kis suzukim van amire most vettem szárnyat meg uj felnit :-)
Azt sem tudom hova kell mennem mert bementem valahova ok,de a licsz kell ,de nem tudok menni oda nem enged vissza,. -
#2220 pfuú.. ezt még elnézegettem volna egy yó darabig :) -
#2219 Ezt megnéztétek? -
#2218 Pc-n eletbe nem lesz Gran Turismo szintu game,ugyanis konzol gamet szertintem sokkal tobben veszenk es nincs meg 1 olyan japcsi fejleszto ceg,mint az SCEE!!!! :P :) -
#2217 Akinek megvan a GT4
1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
8, al bundy
10, duc
11, FoTos
12, Kaplan -
#2216 "Hol tartotok? Én 21,7% -nál."
én egyelőre csak videókat gyártok:)
a B licenszem már megvan:) -
#2215 a PC ennél sokkal többre lenne képes...
vicces h a kiadott KONAMI foci textúrái egy az egyben megegyeznek a PC-sekével. Ha akkor üzlet lenne a PC-s focka a Konaminak miért nem fejleszt rá célirányosan?
a KONZOL most visszahúzza a PC-ket...a portok miatt...sztem fordítva kellene lennie, de ahhoz vásárolni kéne gőzerővel. -
#2214 Elfogadom az érveléseket...de attól még én gondolhatok mást:) nekem is chippes a gépem és jórészt nem eredeti gammák vannak, de ami jó az megvan eredetiben...
"Szóval ebben a témában a végtelenségig el lehetne vitatkozni, de tök felesleges. Aki meg tudta venni az eredetit, az örüljön és játszon vele jó sokat és ne cikizze a szegényebbeket."
ezzel meg nem értek egyet, mármint a szegényebbekkel...valaki bélyeget gyűjt valaki meg pénzt gammára....továbbra sem értek egyet a lopással, ha ez lehetséges:)
én mennyit kuporgattam a MORTAL 1-re megadrive-ra...hordtam az újságot hétvégenként mint a marha:) -
#2213 Már nekem is megvan !
Eszméletlen gém, többet majd késöbb mondok :) -
#2212 :)
lassú voltam :) -
#2211 ezt ugye te sem gondolod komolyan, hogy azért nincsenek pc-n a felsoroltak, mert van warez?! szerinted akkor a fent említett játékok ps2 verziójából nem készült warez verzió. vicces. nagyon vicces.
amúgy menj fel a gamespotra, nagy meglepetések fognak érni ha az `f1` címszó alatt keresgélni kezdesz. hivatalos rally game alatt nem tudom mit értesz, de szerintem azért elmegy annak egy GTR vagy egy Richard Burns Rally vagy - az általam egyáltalán nem kedvelt - Colin széria.
abban igazad van, hogy bunyós játékokkal nem árasztják el a pc-seket, de ennek annyi köze van a warezhez, mint Papp Ritához. az meg, hogy melyik játék milyen platform exkluzivitást kap, az puszta üzleti fogás. -
#2210 F1 játék van,csak nem a legújabb (de attól lehet jó, nem?)
Richard Burns lehet hogy nem hivatalos, de sokkal jobb mint ps2-őn
Verekedős játékot kontrollerrel egyszerűbb irányítani, mint billentyűzettel, talán ezért nincs pc-n.
"jé nincs rá normális autóka" - ps2-őn meg normális fps nincs.
Szerintem GTA vice city-t sokkal többet adtak el pc-re, mint ps2-re, szóval nem ez lehet az akadálya hogy később jelenik meg.
Nyilván ha a GT4-et kiadnák pc-re, sokkal sikeresebb és nagyobb példányszámban eladott lenne mint most ps2 exkluzívan.
Szóval ebben a témában a végtelenségig el lehetne vitatkozni, de tök felesleges. Aki meg tudta venni az eredetit, az örüljön és játszon vele jó sokat és ne cikizze a szegényebbeket. -
#2209 Hol tartotok? Én 21,7% -nál. -
FoToS #2208 Csatlakozom mert megvettem és ma hajnal 4-ig játszottam vele.Kár,hogy a dobozban nincs egy 8mb GT memókártya mert a hely meg van benne. -
#2207 van kormányod? -
#2206 "ja, amúgy a gt3-at sem vettem meg és csodák csodája mégis lett 4. jéé"
PC-n is így kezdődött...és jé a GTA:SA egy évvel később jön
jé nincs rá normális autóka, csak NFSU EA nyál
jé nincs rá egy darab verekedős se...
jéjéjé
jé nicns rá F1 gém
jé nincs rá hivatalos rally gém...
-
#2205 és ki a 9. ? -
#2204 Ja. hosszú versenyeknél nem olyan rossz az :) -
#2203 Sziasztok! Akinek megvan a GT4
1, Mohus
2, Cheap
3, Freee
4, Cenobite
5, DanielT
6, Badsector
8, al bundy
10, duc
tetszik nagyon (arany jogsim viszont még nincs) -
Roller75 #2202 TÉMA: HÁLÓZATI JÁTÉK.
IDÁIG MI IS ELJUTOTTUNK.. DE TOVÁBB NEM.. PONT A JÁTÉKON BELLÜLI BEÁLÍTÁSOK A LÉNYEG.. HA ALPBEÁLLÍTÁSOKKAL ÖSSZEDUGOD NEM FOG MŰKSZENI... -
#2201 azt mind megkaphatja :)
nem, de például:
- népszerűsítem az ismerőseim körében. és tudom, hogy lesz olyan, aki meg fogja venni.
- különböző oldalakon értékelem jóféle pontszámokkal
stb., csak fantázia kérdése.
ja, amúgy a gt3-at sem vettem meg és csodák csodája mégis lett 4. jéé -
#2200 "egy játék továbbfejlesztését pedig nem csak a megvásárlással lehet támogatni."
miért Yamauchinak adod az adód 1%-át?
-
#2199 na warez témáról:
1: `mert mi szeretnénk GT5-t is....
és a GT4 megvételével ehhez járulsz hozzá`
hidd el, én is szeretnék gt5-öt, és feltételezem ezzel még sokan így vagyunk. egy játék továbbfejlesztését pedig nem csak a megvásárlással lehet támogatni.
2:`ha te rászánnád magad és kiadnál 16 ropit 1 játékért,
szeretnéd, hogy valaha is legyen belőle warez?...ŐSZINTÉN!`
őszintén telibe leszarnám, hogy ki hogy szerzi meg. én ha egy játékkal játszani szeretnék, akkor játszani szeretnék, nem pedig másokat figyelni, hogy honnan van neki