Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
hja
a kapuvár szeksön...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

JohnnySmith
Elhiszem nincs ezzel semmi gond.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

tomy8614
Nyugodtan elhiheted neki, hogy full aranyra megcsinálta....

Nem õ az egyetlen ember akit ismerek és full aranyra nyomta (és persze nem csak a GT4 prológot, hanem a GT3-at is)

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

JohnnySmith
Esküszöm ha arrajárok biztos hogy megnézem de addig is probálkozom hátha összejön

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Al Age
egyébként nem volt egyszerû volt amelyiket nyúztam egész délután és csak nem ment. másnap reggel meg elsõre...
ha aranyra akarsz menni általában meg kell nézni hogy a gép milyen íveket használ, hol vált, hol nem....
ezután keresni kell a helyet hogy hol lehet még hozni egy kicsit.
van rá példa hogy kanyarokban is lehet nyerni egy kis idõt, de általában az ütõász a sebességváltó tud lenni.
megfigyelni kocsiknál hogy milyen fordulaton mennyire húz és az alapján váltani
mert a gép (beleértve az automata váltót is) mindig pont a piros rész elejénél vált, eddig csak 1 esetre emlékszem amikor ez nem így volt ott is sztem csak véletlenül másik fordulatszámmérõt raktak ki a képre annál a kocsinál (típusra sajna már nem emlékszem)

Al Age
ha Kapuváron jársz beugorhatsz
én szívesen megmutatom

JohnnySmith
Utólsó elötti schoolon vagyok (rally) kurvára utálom.....nem igazán rallyra való a GT mondjuk ez a 3-nál is negatívum volt. Nem is értem miért kell erõltetni!
Nem nagyon értem hogyan tudtátok (egyesek) megcsinálni mindet aranyra..Nekem kicsit fura mert asszem 2 aranyom van és talán 2 ezüst és a többi mind bronz...(éppen hogy)

Al Age
bónusz pálya? az király. mindegy ezért nem fogom megvenni a palost is... mostmár úgyis mindjárt jön a végleges game, abba meg úgyis benne lesz minden😊
de nekem az autók, pályákból tuti megvan az összes, hacsak valami csít-szerû gomb-kombináció beütésével elõ nem lehet csalogatni vmit...

Én úgy tudom, hogy a PAL-os Prolog-ban benne van a BMW M5 v. M3 valamelyik. Plusz a honkongi pálya is elõhozható.
Asszem.
JohnnySmith
Mindjárt pontosabban utánna nézek csak most pihengetni akarok kicsit GT-zés elõtt

Al Age
hmm...
én a kávészünetben azokat a kocsikat kaptam amikkel ott kellett menni, pl honda s2000, volt 1 impreza wagon is ha jól emlékszem, de ezzel az 5 kocsival én a school mode-ban nem mentem, ezeket azért kaptam mert full arany lett...
úhy néz ki akkor különbség van az európai és a japán verzió között

JohnnySmith
Én ezeket (legalábbis a mazda Kusabit) a "kávé szünetben kaptam.
Nekem az európai verzió van (megvettem).

Al Age
hát ebben tévedsz sajna.
legalábbis a japán Prologue-ban a bónusz autók a következõek a "ligák" szerint:
zöld: Toyota Motor Triathlon Race Car '03
sárga: Mazda Kusabi '03
kék: Mitsubishi i '03
piros: Suzuki Concept-S2 '03
lila: Honda HSC (37th Tokyo Motor Show Concept Car) '03

JohnnySmith
Az új M3 BMW a bónusz autó tudtommal de lehet hogy tévedek.
Az a baj a kormánnyal (driving force PRO) hogy kurva nehéz beszerezni mo-n. A simát mindne boldog boldogtalan árulja.

Ja és van (olvastam gt4 fórumon) valami speckó BMW-1-es "prologue" is a BMW kereskedõházak számára. Az új BMW 116 és 120-al lehet menni.

Al Age
hát addigra lehet Parkinson-kóros leszel, de azért bízzunk benne hogy nem. mindenesetre én szurkolok Neked
kocsimúzeum passz.
driving force-ot egyszer majd csak lesz alkalmam kipróbálni...
100% full aranynál sincs extra pálya sajna😞
viszont az utolsó öt autós ugy tudod megszerezni, ha a ligákat full aranyra csinálod meg. ha megvan egy liga full aranyra akkor ad 1 bónusz kocsit.

Nah halisztok!
Mokó lec má GT4???
Már rángatóznak a karizmaim annyira kéne.
Hallottatok valamit a kocsimúzeumról????
Az mi a fene lesz???
Amúgy a Driving force pro kormány nagyon büntet. Ajánlani tudom mindenkinek akinek nincs. Még van idõ beszerezni a GT4 megjelenéséig.
A GT4 Prolog-ban nincs valami extra pálya, ha 100%-ra pörgetjük???
JohnnySmith
Én spec kormánnyal (Logitech Driving Force PRO). Élmény és élmény között is van különbség 😄DDD

Al Age
miért lennél láma?
a fórum arra van hogy kérdezz, úgyhogy semmi gond

Nexxuss
Oké! köszi, akkor csak één vagyok még láma

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Al Age
én speciel a Mohus által csak banánnak nevezett kontroller-rel és nekem így tökéletesen megfelel a játékélmény, de hát ízlések és pofonok...

Nexxuss
Sziasztok! Lenne egy égetõ kérdésem. Kezdõ GT fan vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy ti mivel nyomjátok a gamét? Controllerrel vagy kormánnyal?

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

JohnnySmith
Gt3 nekem 61% van mondjuk nem vagyok egy hc játékos...
Full arany 😄DDD lol

Al Age
full arany ofhoz😊)

JohnnySmith
Prologal hogy álltok ? 😄 Nekem még nme nagyon akar összejönni

Al Age
grat

Nah halisztok!

Végre sikerült 100%-ra megcsinálni a GT3-at!!!
Hello

Sikerult biztosra megtudnom, se a Gt3, se a Gt4 prologue nem tamogat mast, csak stereot. Kicsit elkeserit, hogy sokkal sokkal kissebb nevek tamogatnak kulonbozo rendszereket, a Gt meg nem😞
Epitek egy uj allvanyt, es szerettem volna az ules kore hangszorokat ugy, hogy legyen is ertelme. Igy marad a stereo, kar...
Al Age
hát gt3 sztem csak max szterejó, de sztem így is faja, de a maximalistáknak lehet hogy maga a halál

JohnnySmith
Hmm jó kérdés. Nézz utánna a Gtplanet-en !

Hello

Erdeklodni szeretnek, hogy a Gt3, Gt4 milyen hangrendszereket tamogat? Egyik jatekban sem, egyik boriton sem latok rola infot. Ha valaki valamifele terhangzassal hajtja a Gt-t, az kerem irja meg, milyen szabvanyt tamogat, koszonom.
JohnnySmith
addigra begolyózok

JohnnySmith
Mennyi az a pár

Al Age
😊))
de miért pont vizsgaidõszak alatt jön???

mohus
már csak párat kell aludni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JohnnySmith
Nem tudja valaki feldobni a videokat ftp-re vagy valahová?

Al Age
azzal se megy...

Adi
De cool lesz!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Download manager!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

En debianrol csinaltam, ment gond nelkul, sajnalom, de ez windows betegseg, amire az orvossag az, hogy tobbe nem kell hasznalni
Al Age
nah az végülis megoldódott kicsit késõbb küldtek egy emilt egy linkkel és azzal fejezõdik be a regisztráció
viszont ha rámegyek a download-ra akkor mindenképpen a windows media player-t hozza be és onlány akarja lejátszani a videókat, persze ez nem megy neki, pedig a tûzfalnál is engedélyeztem ezt a programot...

JohnnySmith
jaja nekem is hasonló

Detto, csak nekem ezelott sima driving force volt.
JohnnySmith
Kurva jóóóó 😄
Ja kormányilag hogy álltok egyébként ? (többek között ezért a gameért vettem Logitech Gaming Force PRO-t)

Al Age
hát nemtom mi a sz@r van ezekkel beregeltem, bejelentkeztem és semmi azt írja hogy, vagy regisztrálnom kell, vagy bejelentkeznem...

Al Age
pontosan

A gtplanet.net-en van drag video, onnan szedjetek le!
UNREG
'70 muscle cars rulez! 😊)

Al Age
hát ahogy elnézem...
de ilyen verdûkkal élmény lesz😊)

UNREG
Affene, nem ezt a képet akartam!

Ezen látszik, hogy gyorsulási versenyrõl van szó:

UNREG
Lesz gyorsulási verseny a GT4-ben??