GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • DanielT
    Van mindezeknél egy sokkal nagyobb gondom! :)

A játék nagyon kiegyensúlyozatlan!

1 órával ezelőttig csak szenvedtem, mert egyszerűen nem volt olyan verseny, ahová be tudtam volna nevezni, mert sehova nem volt elég erős a kocsim, ahova meg jó volt azt már megnyertem.
    De aztán! B-Specben (már elfogyott a türelmem) megnyertem annyi pénzt, hogy tudtam venni egy Imprezát. Ezzel beneveztem a Special Eventek közül az első rallyra, ami mindössze 2 darab 2 körös versenyből állt ugyanazon a pályán. Megnyertem simán, a jutalmam pedig egy 760 lóerős Cadillac csodagép lett. Namost vettem rá egy kompresszort, így már 950 Le. Ezzel gyakorlatilag be tudok nevezni hihetetlen sok versenyre, beleértve a majdnem teljes USA szezont, a Professionalt,a Beginnert és még ki tudja melyiket. Esélyük természetesen nincs az ellenfeleknek, akkor is nyerek, ha faltól falig megyek. Továbbmegyek: a versenyek 90% -ban be tudom küldeni ugye a gépet magam helyett B-Specben, ahol sorra megnyeri az összes versenyt. Kérdem én: ennek mi értelme? Választásom pedig nincs, ugyanis pénzem semmi, tehát venni sem tudok kicsit emberszabásúbb autót, de ha nyerni akarok nincs is értelme! Minek szenvedjek, amikor ész nélkül is legyalulhatom a mezőnyt? Az lenne a jó, ha nem tehetném meg. Ezzel az autóval akármennyi pénzt összeszedek, (Úgy, hogy nem is én vezetek) megveszem a kategóriának megfelelő autót, széjjel tuningolom (mert nincs teljesítmény megkötés) és simán nyerek mindent.

Egyszerűen nem értem, miért nincs ez jobban megcsinálva. Hiába a sok száz autó, ha nem vagyok "rákényszerítve", hogy használjam őket!