8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
#2118 aztan vedd meg a 3-at is ha mar meguntad ezt a 700 autot az is nagyonut :) -
#2117 En mar par eve nem alszom miota megjelent elso resz....! -
#2116 Tegnap esete + vettem életem első PS2 (70004) konzolát, illetve hozzá egy Gran Turismo 4-et egész éjjel játszottam vele.
Nagyon jól összehozták ezt a játékot, minden benne van, ami kell.
Lehet, hogy egy pár napig még nem fogok aludni . -
#2115 Na ezt én is kipóbálom holnap! :) -
#2114 "Nagyon jó a Golfos videó!Én ma megrendeltem!" -STLRR
"Hat noha mi hazhoz nem rohangalunk lemezekkel, de at tudod venni delutan, a 13 kerben ha surgos, s meg ocsobb is egy ropival:P"
khmmm Cheap, ha elolvasnád figyelmesen, amit a kolléga írt
Ő NEM A JÁTÉKOT AKARTA MEGRENDELNI HANEM A GOLFOS VIDEÓT:)
csak tudnám ki adott a cdgalaxisnak engedélyt a videóm forgalmazásásra
-
#2113 Samsung 128MB pendrive műkszik
-
#2112 Not Working, úlláccik ezt a gammát nem lehet feltörni. :) -
#2111 Ha már így belejöttem :)
A legidegesítőbb mégis az, hogy a gép olyan autókkal képes lehagyni ezt az 1000 lóerős csodát, amiket közel nem lehet ennyire tuningolni, ha én csinálnám. Ez minden versenytípusra igaz, lehet akármilyen spéci a gépem, akkor is tudják tartani a lépést, ha nyerni nem is. -
#2110 Van mindezeknél egy sokkal nagyobb gondom! :)
A játék nagyon kiegyensúlyozatlan!
1 órával ezelőttig csak szenvedtem, mert egyszerűen nem volt olyan verseny, ahová be tudtam volna nevezni, mert sehova nem volt elég erős a kocsim, ahova meg jó volt azt már megnyertem.
De aztán! B-Specben (már elfogyott a türelmem) megnyertem annyi pénzt, hogy tudtam venni egy Imprezát. Ezzel beneveztem a Special Eventek közül az első rallyra, ami mindössze 2 darab 2 körös versenyből állt ugyanazon a pályán. Megnyertem simán, a jutalmam pedig egy 760 lóerős Cadillac csodagép lett. Namost vettem rá egy kompresszort, így már 950 Le. Ezzel gyakorlatilag be tudok nevezni hihetetlen sok versenyre, beleértve a majdnem teljes USA szezont, a Professionalt,a Beginnert és még ki tudja melyiket. Esélyük természetesen nincs az ellenfeleknek, akkor is nyerek, ha faltól falig megyek. Továbbmegyek: a versenyek 90% -ban be tudom küldeni ugye a gépet magam helyett B-Specben, ahol sorra megnyeri az összes versenyt. Kérdem én: ennek mi értelme? Választásom pedig nincs, ugyanis pénzem semmi, tehát venni sem tudok kicsit emberszabásúbb autót, de ha nyerni akarok nincs is értelme! Minek szenvedjek, amikor ész nélkül is legyalulhatom a mezőnyt? Az lenne a jó, ha nem tehetném meg. Ezzel az autóval akármennyi pénzt összeszedek, (Úgy, hogy nem is én vezetek) megveszem a kategóriának megfelelő autót, széjjel tuningolom (mert nincs teljesítmény megkötés) és simán nyerek mindent.
Egyszerűen nem értem, miért nincs ez jobban megcsinálva. Hiába a sok száz autó, ha nem vagyok "rákényszerítve", hogy használjam őket! -
#2109 Nem tudom, ertelmet nem latom, de biztos van neki...:) -
#2108 Tulajdonképpen mire is jó ez a B-Spec? Pénzt gyűjteni? Mert állati egyszerű módja a lóvészerzésnek. -
#2107 magátol, nem vettem eszre hogyb tanulna, de boxkiallasoknal, leht valtani, hogy Te vagy a gep meszeljen tovabb:) -
#2106 Köszönöm a kimerítő választ, idő közben magam is rájöttem :)
Magától tud vezetni a B-Spec, vagy "tanul" tőlem a játék során?
Ha magától, akkor sok értelme nincs, csak egy bivaly kocsi kell alá.. -
#2105 Hat noha mi hazhoz nem rohangalunk lemezekkel, de at tudod venni delutan, a 13 kerben ha surgos, s meg ocsobb is egy ropival:P -
#2104 ott a magyar nyelvu leiras a jatek melle odadobva, abba bele se neztel???
r1et megnyomod, atmegy az adatlapos oldalra. ott tudod gyorsitani (ergo ha mozizni szeretnel nem lehet gyorsitani, csak amikor az adatokat, meg a palyarajzon rohangalo betuket latod) s ott L1+jobbra amennyiszer akarod (max 3x) s L1+balra irany, ha csokkentened.
felul van 5 szam. balra jobbra iranyokkal allitgathatod. 1-5ig skalazva, hogy milyen intenzitassal nyomja a pilota. haromszog, az elozesre felszolito gomb, ha az aktiv, mindenaron elozni probal, korrel pedig a boxba hivhatod ki, ha szeretned. -
#2103 Nagyon jó a Golfos videó!Én ma megrendeltem!Holnap megpróbálom megdumálni a cdgalaxissal, hogy hozzák ki még pénteken! -
#2102 B-Spec ben, hogy lehet felgyorsítani az időt?
Hogyan kell tanítani? Egyáltalán lehet, vagy csak véletlenszerű teljesítménnyel vezet? Egy kis leírást kérnék valakiítől :) Köszi :) -
#2101 nem, de a PC-seknek lehet vele gizdázni:) -
#2100 van egy Samsungom...este kiprószálom... -
#2099 Ha csak a visszajátszásban van, az nem akkora baj... -
#2098 "-Én tapasztaltam valami zavaró jelenséget, szerintem erről írtatok korábban úgy mint V-sync problem. Csak én látom?
"
igen van
soka autó ha összegyün a visszajátszásban...be-bericegnek a sorok -
#2097 mire kitoltad a garázsból mehetsz vissza olajat cserélni:) -
#2096 Golfos video nagyon bejon,plane mikor visszdurrog de CL600 se semmi! :)
ALig gyozom kivarni!! -
#2095 PAL-osba +12 európai kocsi -
#2094 Most az NTSC vagy Pal-osba van +10 auto? -
#2093 Na kaptam infot, foto mod stb, de ingame nem ilyen tueles. -
#2092 Lehet Mohus utánna néz (igérete szerint:))hogy milyet melyiket lehet csatlakoztatni. -
#2091 Lehet Pendriveot csatlakoztatni? :) (nyúbi vagyok ps2 témában) -
#2090 Igen ps2ből. Gondolom pendrive aztán pc-re átteszik. -
#2089 neztem par kepet meg ilyen tueles gfx nagyfelbontasu kepek (1280x) - ezeket egy ps2bol varazsoljak elo? s mivel ha igen? -
#2088 hm ez a felso kep hogyan keszult?
ilyen helyen autokazunk s jokedvunk meg le is vethetjuk magunk a szirtrol vagy ez csak egy "atvezeto kep" ? -
KopaX #2087 Atcom! Mon ami!
Mi a rák van veled, kezdek ám megharagudni..... -
#2086 GRAN_TURISMO_4_PAL_GERMAN_PS2DVD-CENTURY --> hmmm :) , remélem valami működő képes -
#2085 Bezony, 370 felett, mikor mar a verda csoda hogy meg az uton van.... mmmmmm az a kellemes moka:) -
#2084 Köszönöm a választ! -
#2083 A prolog korrektül kezelte a régit is. Szóval nem lesz gáz a 4ben sem. -
al bundy #2082 PAL-os, tegnap este vettem. Egyszer láttam valami ugrálást sorcsúszás szerűen B-specben. Akkor volt csak időm megfigyelni. -
#2081 Meg tudnátok mondani, hogy a Driving Force kormányt is korrekten kezeli a játék, vagy inkább a Driving Force Pro ajánlott hozzá? -
al bundy #2080 jó az anyag....
A Merci és az NSX szépen megvicceltek a végén! Valahogy úgy mint Terence Hill és Bud Spencer a Különben dühbe jövünkben a roncsderbin... -
#2079 PAL-os vagy NTSC-s játékod van?