8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • hiba
    aztan vedd meg a 3-at is ha mar meguntad ezt a 700 autot az is nagyonut :)
  • Ombika
    En mar par eve nem alszom miota megjelent elso resz....!
  • B@dsector
    Tegnap esete + vettem életem első PS2 (70004) konzolát, illetve hozzá egy Gran Turismo 4-et egész éjjel játszottam vele.
    Nagyon jól összehozták ezt a játékot, minden benne van, ami kell.
    Lehet, hogy egy pár napig még nem fogok aludni .
  • DanielT
    Na ezt én is kipóbálom holnap! :)
  • mohus
    "Nagyon jó a Golfos videó!Én ma megrendeltem!" -STLRR

"Hat noha mi hazhoz nem rohangalunk lemezekkel, de at tudod venni delutan, a 13 kerben ha surgos, s meg ocsobb is egy ropival:P"

khmmm Cheap, ha elolvasnád figyelmesen, amit a kolléga írt

Ő NEM A JÁTÉKOT AKARTA MEGRENDELNI HANEM A GOLFOS VIDEÓT:)

csak tudnám ki adott a cdgalaxisnak engedélyt a videóm forgalmazásásra

• mohus
    Samsung 128MB pendrive műkszik
  • Kenoby
    Not Working, úlláccik ezt a gammát nem lehet feltörni. :)
  • DanielT
    Ha már így belejöttem :)

A legidegesítőbb mégis az, hogy a gép olyan autókkal képes lehagyni ezt az 1000 lóerős csodát, amiket közel nem lehet ennyire tuningolni, ha én csinálnám. Ez minden versenytípusra igaz, lehet akármilyen spéci a gépem, akkor is tudják tartani a lépést, ha nyerni nem is.
  • DanielT
    Van mindezeknél egy sokkal nagyobb gondom! :)

A játék nagyon kiegyensúlyozatlan!

1 órával ezelőttig csak szenvedtem, mert egyszerűen nem volt olyan verseny, ahová be tudtam volna nevezni, mert sehova nem volt elég erős a kocsim, ahova meg jó volt azt már megnyertem.
    De aztán! B-Specben (már elfogyott a türelmem) megnyertem annyi pénzt, hogy tudtam venni egy Imprezát. Ezzel beneveztem a Special Eventek közül az első rallyra, ami mindössze 2 darab 2 körös versenyből állt ugyanazon a pályán. Megnyertem simán, a jutalmam pedig egy 760 lóerős Cadillac csodagép lett. Namost vettem rá egy kompresszort, így már 950 Le. Ezzel gyakorlatilag be tudok nevezni hihetetlen sok versenyre, beleértve a majdnem teljes USA szezont, a Professionalt,a Beginnert és még ki tudja melyiket. Esélyük természetesen nincs az ellenfeleknek, akkor is nyerek, ha faltól falig megyek. Továbbmegyek: a versenyek 90% -ban be tudom küldeni ugye a gépet magam helyett B-Specben, ahol sorra megnyeri az összes versenyt. Kérdem én: ennek mi értelme? Választásom pedig nincs, ugyanis pénzem semmi, tehát venni sem tudok kicsit emberszabásúbb autót, de ha nyerni akarok nincs is értelme! Minek szenvedjek, amikor ész nélkül is legyalulhatom a mezőnyt? Az lenne a jó, ha nem tehetném meg. Ezzel az autóval akármennyi pénzt összeszedek, (Úgy, hogy nem is én vezetek) megveszem a kategóriának megfelelő autót, széjjel tuningolom (mert nincs teljesítmény megkötés) és simán nyerek mindent.

Egyszerűen nem értem, miért nincs ez jobban megcsinálva. Hiába a sok száz autó, ha nem vagyok "rákényszerítve", hogy használjam őket!
  • CHEAPBOY
    Nem tudom, ertelmet nem latom, de biztos van neki...:)
  • DanielT
    Tulajdonképpen mire is jó ez a B-Spec? Pénzt gyűjteni? Mert állati egyszerű módja a lóvészerzésnek.
  • CHEAPBOY
    magátol, nem vettem eszre hogyb tanulna, de boxkiallasoknal, leht valtani, hogy Te vagy a gep meszeljen tovabb:)
  • DanielT
    Köszönöm a kimerítő választ, idő közben magam is rájöttem :)

Magától tud vezetni a B-Spec, vagy "tanul" tőlem a játék során?
    Ha magától, akkor sok értelme nincs, csak egy bivaly kocsi kell alá..
  • CHEAPBOY
    Hat noha mi hazhoz nem rohangalunk lemezekkel, de at tudod venni delutan, a 13 kerben ha surgos, s meg ocsobb is egy ropival:P
  • CHEAPBOY
    ott a magyar nyelvu leiras a jatek melle odadobva, abba bele se neztel???

r1et megnyomod, atmegy az adatlapos oldalra. ott tudod gyorsitani (ergo ha mozizni szeretnel nem lehet gyorsitani, csak amikor az adatokat, meg a palyarajzon rohangalo betuket latod) s ott L1+jobbra amennyiszer akarod (max 3x) s L1+balra irany, ha csokkentened.

felul van 5 szam. balra jobbra iranyokkal allitgathatod. 1-5ig skalazva, hogy milyen intenzitassal nyomja a pilota. haromszog, az elozesre felszolito gomb, ha az aktiv, mindenaron elozni probal, korrel pedig a boxba hivhatod ki, ha szeretned.
  • STLRR
    Nagyon jó a Golfos videó!Én ma megrendeltem!Holnap megpróbálom megdumálni a cdgalaxissal, hogy hozzák ki még pénteken!
  • DanielT
    B-Spec ben, hogy lehet felgyorsítani az időt?
    Hogyan kell tanítani? Egyáltalán lehet, vagy csak véletlenszerű teljesítménnyel vezet? Egy kis leírást kérnék valakiítől :) Köszi :)
  • mohus
    nem, de a PC-seknek lehet vele gizdázni:)
  • mohus
    van egy Samsungom...este kiprószálom...
  • UNREG
    Ha csak a visszajátszásban van, az nem akkora baj...
  • mohus
    "-Én tapasztaltam valami zavaró jelenséget, szerintem erről írtatok korábban úgy mint V-sync problem. Csak én látom?
    "

igen van

soka autó ha összegyün a visszajátszásban...be-bericegnek a sorok
  • mohus
    mire kitoltad a garázsból mehetsz vissza olajat cserélni:)
  • Ombika
    Golfos video nagyon bejon,plane mikor visszdurrog de CL600 se semmi! :)
    ALig gyozom kivarni!!
  • Al Age
    PAL-osba +12 európai kocsi
  • Ombika
    Most az NTSC vagy Pal-osba van +10 auto?
  • hiba
    Na kaptam infot, foto mod stb, de ingame nem ilyen tueles.
  • JohnnySmith
    Lehet Mohus utánna néz (igérete szerint:))hogy milyet melyiket lehet csatlakoztatni.
  • DanielT
    Lehet Pendriveot csatlakoztatni? :) (nyúbi vagyok ps2 témában)
  • JohnnySmith
    Igen ps2ből. Gondolom pendrive aztán pc-re átteszik.
  • hiba
    neztem par kepet meg ilyen tueles gfx nagyfelbontasu kepek (1280x) - ezeket egy ps2bol varazsoljak elo? s mivel ha igen?
  • hiba
    hm ez a felso kep hogyan keszult?
    ilyen helyen autokazunk s jokedvunk meg le is vethetjuk magunk a szirtrol vagy ez csak egy "atvezeto kep" ?
  • KopaX
    Atcom! Mon ami!
    Mi a rák van veled, kezdek ám megharagudni.....
  • MoLc
    GRAN_TURISMO_4_PAL_GERMAN_PS2DVD-CENTURY --> hmmm :) , remélem valami működő képes
  • CHEAPBOY
    Bezony, 370 felett, mikor mar a verda csoda hogy meg az uton van.... mmmmmm az a kellemes moka:)
  • Atcom
    Köszönöm a választ!
  • JohnnySmith
    A prolog korrektül kezelte a régit is. Szóval nem lesz gáz a 4ben sem.
  • al bundy
    PAL-os, tegnap este vettem. Egyszer láttam valami ugrálást sorcsúszás szerűen B-specben. Akkor volt csak időm megfigyelni.
  • Atcom
    Meg tudnátok mondani, hogy a Driving Force kormányt is korrekten kezeli a játék, vagy inkább a Driving Force Pro ajánlott hozzá?
  • al bundy
    jó az anyag....
    A Merci és az NSX szépen megvicceltek a végén! Valahogy úgy mint Terence Hill és Bud Spencer a Különben dühbe jövünkben a roncsderbin...
  • UNREG
    PAL-os vagy NTSC-s játékod van?