GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • CHEAPBOY
    Sztem rohadt izgisek a Driving Missionok, ilyemit ugye az eletbe is csinaltak, en nagyon elveztem, a Suzukai palyan levo, asszem Honda osszeeresztes ami nagyon bejott (mert a palyat is szeretem), centikre kell nyomni, de lehet nyerni.

Jogsikkal nem volt gondom, szinte elsore ment mind, emlekszem a nurburgringesre, sztem az a trukkje, ha annyira nem erolteted neki, s inkabb ovatosan mesz vegig rajta, akkor semmi gond sem lehet (elvegre csucsrajaratosan betanulni azt a palyat nem 3 perc:D).

Az en tippem/trukkom a jelenlegi szintemen a loveszerzesre:

prof event tuning car cup. Azt vhogyan megynyerni (a versenszeriat) dob erte egy 700lovas verdat, en azzal addig versenyezgttem amig a 4es turbot, meg jo racing soft gumikat ra nem tudtam csapatni (ez kb 120 piz), utana vissza a tuning car bajnoksagra, immaron 900 lovas auto, B spec mod indit, minden versenyt vegig lehhet "izgulni", 3* idogyorsitassal, (5os pushing hardon a pilota+overtake on) szepen 6 perc alatt megvan a bajnoksag, ami 50 penz az6 5 persenyert, 20 az osszetett elsoert, +megint adja a 700 lovas verdat amit el lehet adni 40ert. Osszeadva sztem ez eleinte nem keves, s jol el lehet belole indulni kicsit tapolos szisztema, de nekem csak ugy gyulik a le:), s amelyik verseny uncsi, mott siman vegig lehet B speccezni a dolgokat:)

Mar tobb mint 3 kilom van, 1 ora alatt, s egy zsak autom:)