8348
GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
al bundy #2078 -Nitrót az L1-el tudod rányomni, bizony hogy érezni fogod!
-A lóerők sztem a gyakori olajcsertékkel tarthatók szinten.
Más:
-Én tapasztaltam valami zavaró jelenséget, szerintem erről írtatok korábban úgy mint V-sync problem. Csak én látom?
-Epson Picture Mate USB-n direktben nyomtat. (szép kis album lesz...)
-
#2077 Nitró általi teljesítmény növekményt nem jelzi sehol? Érezni nem érzem? Gombot nem találok rá. Hogy kell használni?
Más:
Ahány helyen nézem a gépem teljesítményét, mindenhol mást ír ki! Például a garázsban a listán 421HP, bent már csak 416, a verseny végén a replay nál pedig 395... Hol van ebben a logika? -
Freeeee #2076 Mekkora mar a Sarte-i palyan 380-al:)) -
REAL_CIÁN #2075 Nem "erősödnek" veled az ellenfelek ugyanabban a futamban, ha egy tuningolt géppel mész vissza, azt meg fogod érezni. -
#2074 sztem erre nincsen rendszer....:/ en is most alaztatom le a jonepet a 900+LE gepemmel... koronkent 20-25mp-t ad nekik a gep, (pedig nem a legjobb). -
#2073 Sztem rohadt izgisek a Driving Missionok, ilyemit ugye az eletbe is csinaltak, en nagyon elveztem, a Suzukai palyan levo, asszem Honda osszeeresztes ami nagyon bejott (mert a palyat is szeretem), centikre kell nyomni, de lehet nyerni.
Jogsikkal nem volt gondom, szinte elsore ment mind, emlekszem a nurburgringesre, sztem az a trukkje, ha annyira nem erolteted neki, s inkabb ovatosan mesz vegig rajta, akkor semmi gond sem lehet (elvegre csucsrajaratosan betanulni azt a palyat nem 3 perc:D).
Az en tippem/trukkom a jelenlegi szintemen a loveszerzesre:
prof event tuning car cup. Azt vhogyan megynyerni (a versenszeriat) dob erte egy 700lovas verdat, en azzal addig versenyezgttem amig a 4es turbot, meg jo racing soft gumikat ra nem tudtam csapatni (ez kb 120 piz), utana vissza a tuning car bajnoksagra, immaron 900 lovas auto, B spec mod indit, minden versenyt vegig lehhet "izgulni", 3* idogyorsitassal, (5os pushing hardon a pilota+overtake on) szepen 6 perc alatt megvan a bajnoksag, ami 50 penz az6 5 persenyert, 20 az osszetett elsoert, +megint adja a 700 lovas verdat amit el lehet adni 40ert. Osszeadva sztem ez eleinte nem keves, s jol el lehet belole indulni kicsit tapolos szisztema, de nekem csak ugy gyulik a le:), s amelyik verseny uncsi, mott siman vegig lehet B speccezni a dolgokat:)
Mar tobb mint 3 kilom van, 1 ora alatt, s egy zsak autom:) -
#2072 hát majd forumon utána nézek...sztem nem mindegyiket:) -
#2071 GT4 - video
Golf -
#2070 Milyen (melyik) pendrive-ot lehet használni.
Lehet tudni? -
#2069 Mégvalami amit nem értek:
Mi alapján dönti el a gép, hogy milyen erősségű és típusú autókat rak be ellenem? (kategórián belül persze) Honnan tudhatom, hogy a kocsim a gyenge és nem én vagyok a béna? Ha tuningolok a többiek is erősebbek lesznek? Állatira idegesít, hogy fogalmam sincs, hogy van -e értelme költeni a kocsira amikor jelen állás szerint elköltöttem rá rohadt sokat és ugyanúgy otthagynak.
Mi a rendszer? -
#2068 Amitől most szátb@sz a méreg, az a Driving Missions -ból az 1/10 es, ahol 3 autót kell megelőzni.
A másik az International A jogsi utolsó előtti 10 perces Nürnburgringi pálya...
A jogsik szerintem elképesztően nehezek lettek.
Ti hogy szereztek pénzt? Nekem nagyon kevéske jött össze eddig, amit tudtam venni autót, hiába erős, nem lehet vele nyerni. -
#2067 amúgy a gém perfect..hihetetlen tömény...hetek hónapok kellenek majd a feldolgozáshoz -
#2066 sajna Xport nem viszi át a képeket...marad a pendrive stb
a lelkes kollégák már fotózgatnak
-
Freeeee #2065 Ez a Lan partis dolog erdekes lehet:) -
#2064 melyik?:) -
#2063 15 piz. -
#2062 Néhány iszonyatosan mocskos, tetű nehéz feladatot azért sikerült belecsempészni a játékba... -
#2061 mennyi az ára??? -
#2060 én Cheaptől szereztem be...
még nem bontottam ki:) -
#2059 DL író-cca.20000,Dl-es lemez 1400...:)))szerintem ez jobban megéri... -
#2058 Ennyi szallitottak ki az elso napon a boltokba, nem ment el mind, mert akkor hiany lenne, ammeg nincsen:) Meg nalam is van egy par db. -
#2057 Ennyit adtak el azaz ennyira volt igeny elso napon LOL: 3 182 535.!!!!
Kell kell kell akarom veretni vele!!
Nem is tudtam +10 uj autot is kapunk hozza!!! -
#2056 A jatek? Ezt nem vettem eszre..... szerintem nem, ugyanaz. -
#2055 Nehezebb? -
#2054 Nem maradt.
Kiraly hogy a Gt4 ekkora eladast mutat (koszonheto, hogy nem lehet egyszeruen warezolni?:DDDD), vegre bebizonyosiodik hogy az Europaiak is jo vasarloerok, plane ha extrakkal lepik meg oket: www.f1hirek.hu n ecsetelik a palos valtozat minden elonyet, mar minde tkiprobaltam, osszevetettem a japannal s tenyleg. -
#2053 Jaja olcsobban de nem gyuzom kivarni!! -
#2052 Rekord kört futott a Gran Turismo 4
hardwired.hu
David Reeves a Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) elnöke kora reggel a RETAIL UNIT COUNTER feliratú gombot tekergette. Pár perc után keze megállapodott a konzol fölött és elegedett mosollyal kiáltotta a háttérben feszülten várakozó PR-osoknak a mágikus számot: 3 182 535.
Pontosan ennyi Gran Turismo 4-re volt igény, illetve ennyit szállítottak a játék PAL változatából az első napon világszerte. David Reeves szerint a PAL régió alá eső országok fogadtatása minden képzeletüket felülmúlta, s a korábbi részekhez képest jelentős ugrásról - rekordról - van szó. A játékot egyébként az újdonsült, vékonyka PS2-höz is mellékelik, tovább fokozva a 100 milliós határon túlról integető konzol eladásait.
Szép. :)) -
Enosz #2051 Kár hogy PC-re nem jelenik meg ez a Game :( -
#2050 Na, akinek megvan a PAL, beszámolhatna, hogy benne maradt-e a ritka V-sync problem? -
#2049 En tegnap kora delutant mondanek:P, de gondolom olcsobban jutsz hozza, igy megeri picit varni nem? -
#2048 Jaja tegnap estetol en meg megrendeltem hatha hamarabb ideer,most meg szopom a faxt!! :( -
#2047 Ha megvettem megpróbálom azért kiírni :) -
#2046 Mar kaphato tegnap ota, nalunk is kinnt van a draga. (15 pizér) -
#2045 Media MArkokban mar kaphato!!!!!!!!!!!!! -
#2044 Hol vetted? -
Freeeee #2043 Na mar jo csak kis hiba volt -
#2042 nekem sajna eltolódik még beláthatatlan időre a dolog, nincs még meg rá a keret:(
de aki megveszi annak addig is jó szórakozást!;) -
Freeeee #2041 Na megvan vegre. A kormany itt nem lehet kalibralni,mert a fekem igy folyamatosan mukodik es nem tudok elindulni -
#2040 Sztem én a héten vagy a jövőhéten megveszem (remélem). -
Freeeee #2039 En is igy hallottam,hogy nehany peldany leesett a platorol:) En ma megyek megveszem,es utana tovig nyomom a pedalt:))