GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Karlosz
    Csinalhatok fotokat rola, csak az nehany napot igenybe fog venni. Lassulasnak hivtam a jelenseget, talan egy kicsit rosszul fejeztem ki magam. Nem lassul le, de nem olyan hiba, mint ami a prologueban volt tapasztalhato. Egyszeruen neha azt csinalja, hogy a horizontalis sorok fel-le ugralnak eleg gyorsan 3-4 millimetert. Ha versenykozben csinalja, es egy pillanatra hatranezel majd vissza, rendbejon. Egy idore:) Tehat valami szinkronizacios hibaja van, legalabbis van egy baratom, aki 3d engineeket ir, neki ez a velemenye, es szerinte egy nagyon rovid code kitudna javitani a problemat, ha beleirtak volna, hogy ha szukseg van ra, akkor hagyjon ki frame-eket. Mittudomen valami ilyesmi, ennyire nem ertek en hozza:)
    Amugy, hogy ne csak negativumot emlitsek a jatekrol, amit en nagyon szeretek benne, az a sebesseg. Nem tul regen mentem benne 370Km/h- korul.... Na az nem az a 370, mint ami a tobbi autos jatekban van:) Akinek van hozza driving force pro kormanya, az mar gyurhat bicepszre, mert ott fogni kell. Nekem egy allvanyon all, eleg massziv, de a parom nezte mit csinalok, es kozolte, hogy szerinte mindjart szetesik az egesz:)
    En nagyon bizok a pal gt4-ben, remelem azzal nem lesznek ezek a problemak, es akkor valoban valora valik az almom, amire ket evig mindennap gondoltam.