8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • andrewsan
    doktor fit ? ? ?
  • Ombika
    En azt mondom aki mind a 3-at kijatszotta mar az ne is varja azt,hogy atom nehez lesz neki hisz kivul-belul ismeri mar a jatekot,tehat ha en leulok jogsit csinalni max 2-ik probalkozasra megvan de eljon haver aki meg nem is jatszott vele 22-edjere talan sikerul es en azt varom el tole minel tobb auto par uj palya es jobb realisztikussag aztan johet a DRFIT! :)
  • Ombika
    Jujj ezt el se olvastam inkabb ok ISTENEM Burout 3 jajj ne azert te hol elsz!!!! MEGALOL nagyon nevetek rajtad!!!
  • andrewsan
    Az most is van, Skyline 1000+ lóerővel!
  • Al Age
    "Viszont azt kívánom, hogy a gt5 már ne csak "the real DRIVING simulator", hanem "the real simulator" legyen." - ja, lesz benne repülő is
  • Al Age
    "akkor hagyjon ki frame-eket" - version már leírta itt is és én hiszek neki, mert tudom hogy tudja, hogy....:))
    a lényeg, hogy az európai verzióban valószínűleg vagy egyáltalán nem, vagy csak ritkábban találkozhatunk majd a jelenséggel, mivel a japcsi és usa játékok 60 Hz-es jelet küldenek a tvnek, az európaiak meg 50 Hz-eset, ergo több idő jut a gépnek egy frame kiszámolására
  • andrewsan
    (Természetesen az a "csak" ""-kel értendő )
  • andrewsan
    Mindent összevetve azt aláírom, hogy a GT4 "the real driving simulator", mert amit vezetés terén lehet művelni vele, az nem semmi.
    Viszont azt kívánom, hogy a gt5 már ne csak "the real DRIVING simulator", hanem "the real simulator" legyen.
  • Karlosz
    Csinalhatok fotokat rola, csak az nehany napot igenybe fog venni. Lassulasnak hivtam a jelenseget, talan egy kicsit rosszul fejeztem ki magam. Nem lassul le, de nem olyan hiba, mint ami a prologueban volt tapasztalhato. Egyszeruen neha azt csinalja, hogy a horizontalis sorok fel-le ugralnak eleg gyorsan 3-4 millimetert. Ha versenykozben csinalja, es egy pillanatra hatranezel majd vissza, rendbejon. Egy idore:) Tehat valami szinkronizacios hibaja van, legalabbis van egy baratom, aki 3d engineeket ir, neki ez a velemenye, es szerinte egy nagyon rovid code kitudna javitani a problemat, ha beleirtak volna, hogy ha szukseg van ra, akkor hagyjon ki frame-eket. Mittudomen valami ilyesmi, ennyire nem ertek en hozza:)
    Amugy, hogy ne csak negativumot emlitsek a jatekrol, amit en nagyon szeretek benne, az a sebesseg. Nem tul regen mentem benne 370Km/h- korul.... Na az nem az a 370, mint ami a tobbi autos jatekban van:) Akinek van hozza driving force pro kormanya, az mar gyurhat bicepszre, mert ott fogni kell. Nekem egy allvanyon all, eleg massziv, de a parom nezte mit csinalok, es kozolte, hogy szerinte mindjart szetesik az egesz:)
    En nagyon bizok a pal gt4-ben, remelem azzal nem lesznek ezek a problemak, es akkor valoban valora valik az almom, amire ket evig mindennap gondoltam.
  • UNREG
    Na igen... :))
  • UNREG
    Nem belassulás az, inkább V-sync problem. Az is csak nagyon ritkán.
  • andrewsan
    3. Könnyebb lesz.

:)))
  • UNREG
    "3.-ik resz nekem egyszeruen tobb oromet szerzett, tobb volt a sikerelmeny. A 4-ikben akkor nyerek, amikor akarok, es ez nem tetszik nekem."

Igen, erről több helyen is lehetett olvasni, hogy a japán verzió túl könnyű. Két eset lehetséges:
    1. Csak a japánoknak könnyítettek és a PAL verzió már nehezebb lesz. (más játékoknál is láttunk ilyet)
    2. Marad ugyanaz.
  • andrewsan
    Egy pár fotót mindenesetre dobhatnál a dobozról, tartalmáról, stb. :)

Milyen belassulás van benne?
  • andrewsan
    Szerintem pont az ilyen véleményeknek van helye egy ilyen fórumon.
  • Karlosz
    Hello!

Sajnos benne van... Olvasom a forumot folyamatosan, sokat gondolkodtam azon, hogy beirjam-e a velemenyem a Gt4-rol, vagy inkabb ne csinaljak forradalmat:)
    Tudnotok kell, hogy bele vagyok esve a gt sorozatba, a 4.-iket meg januar elejen vehettem kezbe, persze a japan diszkiadast. Szoval szeretem, elhihetitek.
    De tobbet vartam. Valoban nagyon szep, valoban sok az auto, de nem(csak) ettol lesz egy jo jatek. Aki belefektetett akar egy orat is a jatekba, az rajott valszeg ugyanarra amire en. Itt mar nem az a cel a jatekban, hogy elorehaladj, es nyerj, es kuzdj. Atalakult egy puszta autozassa. Hogy ne nezzetek hulyenek, belemelyedek egy kicsit. A Gt4 ben 2 ora jatek utan mar olyan autod van, amivel barmelyik limitalas nelkuli versenyt megnyerheted, es ezt ugy probalta kivedeni a Polyphony, hogy mondjuk a az endurance versenyekre nem enged be hipp hopp, csak 25% utan. A japan verzio tartalmaz egy komoly belassulas problemat, ami miatt en mar nem is jatszok vele, remelem az europaiban kijavitjak, es akkor megveszem azt is. A japan verzionak meg a polcon a helye, ha masert nem, hat azert, mert finoman szolva is csodaszep kiadas.
    Nem szeretnek flameelni, ezt tartsatok szem elott. Nem is egy olyan jatekos vagyok, aki ma kezdte, illetve nem ertene ahhoz amirol beszel. Egyszeruen en tobbet vartam a Gt4-tol jatek szinten. Valahogy ugyerzem, hogy a 3.-ik resz nekem egyszeruen tobb oromet szerzett, tobb volt a sikerelmeny. A 4-ikben akkor nyerek, amikor akarok, es ez nem tetszik nekem.
    Ha valamiert maximumot erdemel a gt4, az az, hogy egy auto lexikon. Rengeteg auto, rengeteg info roluk, es rengeteg tuning. De nem a jatekert erdemli.
  • andrewsan
    úgy legyen.
  • UNREG
    "az egészet árnyalja az, ha netalántán túl korán fékezek, akkor az úgynevezett "mesterséges intelligencia" úgy rongyol belém hátulról fékezés nélkül, hogy 500 métert repülök, ahelyett, hogy egy laza kormánymozdulattal kikerülne"

Azt mondják, ez a GT4-ben már nincs benne.
  • Al Age
    "En ugyvagyok vele ,hogy jo hogy nemtorik auto persze remelem egyszer majd lesz olyan is de 1 biztos millioan fogjak anyazni milyen nehez es majd itt rinyaltok!!!!!!!"

azért ez egy kicsit fájt ebben a formában - legalább egy "tisztelet a kivételnek" vagy "akinek nem inge..." elfért volna a végén
  • FoToS
    Csatlakozom hozzád!!!
  • andrewsan
    Senki nem vitatja szerintem, hogy a gt4 jó-e vagy sem, mert az. Nagyon is. De attól még én hiányolhatom a törést, mert nekem speciel sokkal nagyobb élményt nyújt, ha tudom, hogy ha hibázok, akkor vége a játéknak. Ezt hívják szimulátornak. Amíg pattogni lehet a falról, addíg nem lesz teljes értékű szimulátor. És igen, meg kell tanulni a pályát, az íveket, szarozni kell a beállításokkal, én is imádom ezt, és elképesztő sokat fogok játszani a gt4-el, csak valahogy az egészet árnyalja az, ha netalántán túl korán fékezek, akkor az úgynevezett "mesterséges intelligencia" úgy rongyol belém hátulról fékezés nélkül, hogy 500 métert repülök, ahelyett, hogy egy laza kormánymozdulattal kikerülne...
    És igen, ha a 239. körben széttöröd, akkor ne tudjál tovább menni. A kozmetikai törésnek semmi értelme, csak ha tényleg hat a menetteljesítményre.
  • Skynet
    Nem vennék rá mérget mert a gond nem azzal van hogy a hardware nem bírja el (lsd: Burnout 3 ahol kicsit komoly a törésmodell) hanem inkább azzal hogy nem minden autógyár engedélyezi autójuk játékban való törését, annak nincs értelme hogy a játékban van autó ami törik van ami meg nincs,kihagyni meg nem fogják a játékból mert ezek az autógyártók nagy nevek...Ezért inkább a törést hagyják ki ami engem spec nemérdekel...
    FoToS a bünti megvan ha nagyon elnézed a féktávot akkor úgy le tudnak hagyni az ellenek mint a huzat...
    Hja és ha már ennyire fikázod hogy törés így meg úgy és emiatt nem szimu.....Hát rég láttam olyan játékot amiben a durva motorfékezés ennyire komolyan meg van oldva....És ez csak egy dolog ami a szimu mellett szól...Az autó szarrátörését meg felejtsük már el neked komoly az ha falnak megy a kocsi meghorpad meg rosszabbul megy?:)
    Minek a törés ha full életszerüre nem tudják megcsinálni? Ha meg akarják akkor a játék játszhatatlanná vállik főleg amikor beülsz 240 kört megcsinálni és téped a hajad hogy a 239. körben elbaszod és kiesel..:)
    Burnout 3 azt pont nem a versenyről szólt hanem a törzúzról és a sebességérzetről...Rossz péééééda:)

De még a törés hiányában is messze a legkomolyabb autós cucc EZ....Nem más hanem a GT4:)
  • UNREG
    "törjön szarrá az autó"

Megnézném, hogy valójában mit szólnál, ha egy 20 körös, vagy ne adj isten egy két órás endurance futamot már ötödször kellene újrakezdened, mert realisztikusan szarrá törted az autót.
  • B@dsector
    Gran Turismo 5-ben már lesz törés engine, persze PS3 alatt .
  • FoToS
    Te már csak tudod mi való nekem! CSak tudod az a bibi,ha elnézed az a féktávot akkor igen is legyen me ga bünti,ha nekirongyolsz a falnak!! NE 10 sec vagy pit áthajtás hanem igen is törjön szarrá az autó,ha már annyira harsogjáka a real drivinsimulations.Abba benne van az ütközés lehetősége is!!

Erről ennyit ez az én véleményem.Nem vagyunk egyformák.Igen is fogok játszani vele mert a haverokkal istenit lehet nyomni sakal részegen szombat esténként,és még a rendőr sem büntethet meg ittas vezetésért :-)
  • UNREG
    Látom, neked nem sikerült elkapni a Gran Turismo lényegét. Pont nem a török zúzokról szól, hanem a VEZETÉSRŐL, arról, hogy töviről-hegyire kiismerj minden pályát, a fékezési pontokat, megtaláld az ideális íveket, elpöcsölj a beállításokkal és nem utolsósorban az örömről szól, amikor nagy nehezen megszerzel egy újabb csodajárgányt.

Nem neked való a GT.
  • FoToS
    Itt most nem arról van szó,higy rinyálunk,de nézd meg a ami autós játékok nagy részét épp az dobja vel,hogy töröd zúzod az autót lásd Burnout 3 :-)
  • Ombika
    Figyeljetek mar kaptok 650 autot vagy mennyi ,mind1iknek felvettek a hangat millio helyrol ,kiprobaltak a verseny valtozatot mar amibol van a palyakat lefenykepeztek kameraztak igaz ezeket mar megtettek regebbi GT-be is de fizikan javitottak meg millio dolog es ha KURVA TOREST akarnatok akkor BASZHATNATOK marcius 9iket !!
    En ugyvagyok vele ,hogy jo hogy nemtorik auto persze remelem egyszer majd lesz olyan is de 1 biztos millioan fogjak anyazni milyen nehez es majd itt rinyaltok!!!!!!!
  • FoToS
    Akkor meg megrednelem és megveszem.Nem vagyok annyira skót,hogy egy ilyen etalont ne vegyek meg.Viszont számitásba kell venni minden lehetséges variáviót előtte :-)
  • PS3
    Belőled biztos nem, mert te azt írtad, hogy ki fogod írni magadnak! De tudnám mire, ha DL-es lemezt nem kezeli jól a ps2
  • FoToS
    Nem lehetünk telhetettelnek.Most ennyit kaptunk holnap többet nem szabad az öszes puskaport ellőni mert miből keresnek pént!
  • FoToS
    Én is fogok neki örülni ,ha belerongyolok egy kanyarba 200-al ás aztán nem lepattanak,hanem szeva annyi volt.
  • Kenoby
    Jó ez a gamma skacok akinek nem teccik az majd menjen Forza-zni csak kiváncsi leszek az mennyi időre köti majd le. Én meg vagyok elégedve engem nem érdekel a törés, viszont a pattanásos ütközés annál inkább bár már a GT3-ban hozzászoktam. Szerintem ezen kellett volna javitani még jó hogy beletették ütközésnél ezt a kis motion-blur-os képrezgést.
  • andrewsan
    Nem értem, ezek szerint a gyárak azt képzelik, hogy az emberek úgy gondolják az autók igazából törhetetlenek?? Meg hogy mindenki, aki konzoljátékkal játszik eredendően hülye, és nem tud elvonatkoztatni?! Aki kétszázzal belemegy a betonfalba egy elcseszett féktáv miatt, az mindegy milyen autóban ül, az úgyis ottmarad... (kivéve rakétahajtású tank esetleg...)
    És úgyis lesz törés, mert már mondták, plusz ha a forzában van, akkor ebbe is "kell" majd tenni. Ezért jó, ha van konkurrencia. :)
  • Al Age
    azt is... azt is...:)))
  • FoToS
    Én majd a GTV-t részesitem előnyben :-)
  • Al Age
    váááá végre még egy Alfa fan:)))))
    bár én inkább olasz fan vagyok;) - és ugye ebbe beletartozik az alfa is:)
  • FoToS
    A progloggal játszottam sokat tetszett atán volt valami időlimites is azt is nyomtam,de nekem a 3-mal az volt a gondom,hogy nem éreztem benn azt,hogy 200-al megyek fütyült a szál meg minden,de nem volt sebesség érzet.Törés ez jó kérdés nem tudom mennyire fognak majd a cégek ebbe beleszólni mert nem hiszem,hogy örülnek,ha egyik autot jobban össze lehet majd törni mint a masikat.Ez valahol nem jó reklám a márkáknak sem.Én ALfa fun vagyok azéert várom mert az eddigi részekben egyedül a 156 V6 2.5 volt egyedül.
  • Oldern the 1st
    Mi másról? :))
  • FoToS
    a gamáról?