GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Karlosz
    Hello!

Sajnos benne van... Olvasom a forumot folyamatosan, sokat gondolkodtam azon, hogy beirjam-e a velemenyem a Gt4-rol, vagy inkabb ne csinaljak forradalmat:)
    Tudnotok kell, hogy bele vagyok esve a gt sorozatba, a 4.-iket meg januar elejen vehettem kezbe, persze a japan diszkiadast. Szoval szeretem, elhihetitek.
    De tobbet vartam. Valoban nagyon szep, valoban sok az auto, de nem(csak) ettol lesz egy jo jatek. Aki belefektetett akar egy orat is a jatekba, az rajott valszeg ugyanarra amire en. Itt mar nem az a cel a jatekban, hogy elorehaladj, es nyerj, es kuzdj. Atalakult egy puszta autozassa. Hogy ne nezzetek hulyenek, belemelyedek egy kicsit. A Gt4 ben 2 ora jatek utan mar olyan autod van, amivel barmelyik limitalas nelkuli versenyt megnyerheted, es ezt ugy probalta kivedeni a Polyphony, hogy mondjuk a az endurance versenyekre nem enged be hipp hopp, csak 25% utan. A japan verzio tartalmaz egy komoly belassulas problemat, ami miatt en mar nem is jatszok vele, remelem az europaiban kijavitjak, es akkor megveszem azt is. A japan verzionak meg a polcon a helye, ha masert nem, hat azert, mert finoman szolva is csodaszep kiadas.
    Nem szeretnek flameelni, ezt tartsatok szem elott. Nem is egy olyan jatekos vagyok, aki ma kezdte, illetve nem ertene ahhoz amirol beszel. Egyszeruen en tobbet vartam a Gt4-tol jatek szinten. Valahogy ugyerzem, hogy a 3.-ik resz nekem egyszeruen tobb oromet szerzett, tobb volt a sikerelmeny. A 4-ikben akkor nyerek, amikor akarok, es ez nem tetszik nekem.
    Ha valamiert maximumot erdemel a gt4, az az, hogy egy auto lexikon. Rengeteg auto, rengeteg info roluk, es rengeteg tuning. De nem a jatekert erdemli.