GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • CHEAPBOY
    en orulnek a legjobban ha nekem is lehetne fasza HDTVm, mert az igazat megvallva mar vagyodom egy ujabb szintre a kepmegjelenites teren.. de hat sajnos az anyagi javak....:/

Hangrendszerre en is adtam (6.1 ami a kis lukba ahol vagyok max bepreselheto) , mert az szerintem is nagyon szamit, vagy ha nem is, de szamomra rengeteget ad az elmenynek... pl. A Fableban a mennydirges mint az igazi igy, vagy a termeszet hangjai.... akar csak egy erdoben kirandulnek:)

Nincsen semmi gondom azzal hogy kinek milyen Tvje van, de ezert megszolni az 576ot szerintem felesleges, mert lehet vannak tobben akiket ez erdekel, de a 99%anak csak a szive faj+Martin kapja a k*va anyazo leveleket, nyakra fore, hogy most minek ez a menozes? (ami persze nem az, csak az "okosok" igy veszik le).

1 Db Gt4est szervaltam, tobb eredeti nincsen, masolni meg nem lehet. (mondjuk DVD irom sincs:D)

Holnap majd meg irok rola. Mara mar lassan szundi effekt lep eletbe.