Van még magyar aki játszik rajta?
  • Daoine
    Na végre egy kis élet már ha nem is pozitív az általános vélemény. Szerintem a mostani MMorpg-k közül még ennek van a legjobb grafikája a megfelelő vason, gyönyörűek a tájak. 3-an játszunk bent szinte minden este Trial van kipróbaálható még mindig 14 napos. Egyébként hónapról hónapra kiegyensúlyozottab és havonta bövül a tartalom is. Szeptemberben Egy teljes új sziget jött a játékba. KvK csak magas szinten ajánlott, mi egyszer belekeveredtünk egybe baromi jó volt feelingre bár kihaltunk, de aztán hivtunk az allegianceből pár 50es szintű csávót és visszamentünk kicsinálni a Shadow-kat. Egyedül télleg elég nehéz néha, Erősen ajánlot csapatokba vonulni. Most mi 34 szint környékén vagyunk ez a rész kissé még feltöltetlen, asszem jövő hónapban kapunk 30 körüli questeket egy csomót. Craft rendszer is megújúl teljesen, egyébként nekem tetszik a mostani is, bár magasabb szinten már nagyon sok cucc kell egy-egy tárgy craftolásához. Daocból láttam screenshotokat meg az Everquestből is azok asszem messze elbújhatnak az ac2 mellett. Talán ha a DAOC meg az EQ az első generáció az EQ 2 meg a második akkor ez valahol 1.5-nél van. Három Europai szerver van a Dawsong az angol, mi ott játszunk mert se a francia sem a német nem megy nekünk. A Ping nem vészes 110-200 között.