• mrzool
    #35
    "a reset (szerinted) leállítja a linuxot (ezt mikor mondtam, oda volt irva hogy linux ?)"

    Látom olvasni még nem tudsz. Ezért megismétlem:

    Jah, a resetes dolog. Engedd meg, hogy felfrissítsem a memóriád (20-as hozzászólásod). Már megint valótlant állítasz, mert a resetes résznél még szó sem volt a BSD-ről:

    "Egyszer egy tanar mondta hogy jönnek peströl bemutatni a linux-ot. Namármost en akkor meg nem tuttam mi az [...]

    Ott volt egy gép os odaultem, és nem teccett a felület erre odajon egy srac és elohiv egy konzolt gyorsan begepel egy ket parancsot atir valamit 1-2 fajlban es hopp minden "ablak" átlátszó lett. Akkor mar igen felmerult bennem ez mijen félelmetes dolog és hogy a nyilt forraskoddal miket lehet elérni. A másik az a stabil érzet amit nyujtott nincs fagyás nincs fatal error, meg ehezz hasonlok.

    (már az is teccett hogy ha megnyomom a rezetet akkor minden proceszt lealitt, a windows meg asse tuggya hol van csak a scandisk parázik utana ossze vissza)

    Ekkor valtottam at linuxra es amikor mar egesz jol megismertem nem volt eleg, mer rajottem a linux egy kezdo bevezetes a unix rencerekbe, ekkor jott a bsd."

    Tehát akkor értelmezzük időrendben: linuxos bemutató, megtetszik, és a reset (szerinted) leállítja a linuxot. Továbbá szerinted vindóz NT-k alatt van scandisk, de ezt már letárgyaltuk. És csak ezután következik a BSD...

    Tehát hogy a rákba állítod azt, hogy te az elejétől kezdve a BSD-ről beszéltél? Egyszerű: direkt állítasz valótlanságokat.


    Vagy lásd be, hogy nem tudsz magyarul fogalmazni, és ezért írtad rosszul, vagy fogd be a pofád, és hallgass... Csak rontasz a helyzeteden.