Alien_AM#34
Hmm. Mijen warcraft? az teny van 2 warcraftos a csapatba termeszetesen loggolas celjabol mer keresunk egy arcot. En meg nem warcraftozok, szal ennyi vagyok. Ebbol is majdnem hazugsag lett csak szerencsere egy kerdojelet raktal a szo vegere.
"A hazucc írásmódról nem az értelmezési, hanem a helyesírási lexikonban érdeklődhetsz. Hamis állításokat állítok? HOL?"
Ezt mar szépen megmondtam: SEOD!
"gondolkozz már el a többi hülyeségeden is, hátha belátod" Én atneztem mit irtam es egy hibat talaltam es beismertem de te meg mindig a hazugsagidban elsz.
"Igazából nem tudom miért vívsz szélmalomharcot, bárki végigolvassa ezt a kis threadet, látni fogja, hogy te végig érvek nélkül fröcsögtél, és én voltam az, aki tényeket közölt és érvelt. De ez ne zavarjon..."
errol mar beszeltem, betegseg, a kisebbsegi komplexus jelei.
"Jah, a resetes dolog. Engedd meg, hogy felfrissítsem a memóriád (20-as hozzászólásod). Már megint valótlant állítasz, mert a resetes résznél még szó sem volt a BSD-ről:"
na talán akkor meg kellett volna kérdezned hogy mirol beszelek mer te nem ertesz hozza és akkor elmagyaráztam volna részletesen de te csak minden mondatba hibat keresel és valotlanul a linuxal hoztal kapcsolatba figyelmetlen vagy !
És most jöjjön közkivanatra:
- a reset (szerinted) leállítja a linuxot (ezt mikor mondtam, oda volt irva hogy linux ?)
- Tehát figyelembe véve a magyar nyelv szabályait, szerinted csak akkor merhetnék beszéni a Solarisról, ha a saját gépemen futna. (én azt állitottam hogy ne beszelj mas gépéről de ez a mondat ismet baromsag)
- Menj vissza a W9x-edhez mert az írásaid alapján továbbra is fenntartom, hogy mást még nem láttál vindóz témában (ez is valotlan mer lattam xp-t mill-t is)
- Tizenéves?:)) Esetleg te... (teljesen abnormalis)
- Érdekes, én vindóz alatt pár kattintással elérem. (ezt nem hiszem. a pár kattintás 2 -t jelez abbol nem lehet megoldani)
- Szar neked, mivel tökéletes spam-blokkoló nem létezhet, ez matematikailag bizonyított. (hol irtam hogy létezik tökéletes?)
meg rengeteg van de nekem nincs idom ijesmivel foglalkozni dolgoznom kell. Szal erveket hozzal ne magadat ismetelgesd OK?