• mrzool
    "Namármost értelmezési kéziszótár nem tudom mi es nem is erdekel"

No comment.

"Szal nem erdekel hogy hazucc vagy hazug vagy mindeketto ugyan az hamis allitasokat allitasz."

A hazucc írásmódról nem az értelmezési, hanem a helyesírási lexikonban érdeklődhetsz. Hamis állításokat állítok? HOL?

HOL HAZUDTAM? NE CSAK MONDOGASD, HANEM IDÉZZ! Attól még, hogy elmondod, nem lesz igazad...

"Mar megint hazugsag: "Jah, hogy te saját zsebből veszel egy ilyen 5 millás SunFire-ot" ijet hol irtam?? "

Hol írtad? Ez szerinted micsoda? "hoppá ne más gépéről beszélj hanem a tiédről"

Tehát figyelembe véve a magyar nyelv szabályait, szerinted csak akkor merhetnék beszéni a Solarisról, ha a saját gépemen futna. LOL.

"te kibuvokent ezzel jottel hogy te hozzafersz a nagy órias SF-ez"

Már megint valótlant állítasz. Egyáltalán nem kibúvó volt. Te is elmondtál egy történetet, én is. Abban szerepelt a Solaris. Csak nem keverednek a fejedben a hozzászólások?:))

"Es nem is lattalak sehol meg egy senki vagy sajnos de nem baj nem te vagy az elso."

Oh, meghajolok 'érveid' előtt. Miért, te ki vagy? A nagy Warcraftos? Ennyi vagy...

"Utananéztem tényleg nincs scandisc de en nem is lattam vinfost mar jo ideje meg nem is erdekel de szal ebben igazad volt."

Ahhoz képest elég rendesen szidtál akkor is, váltig állítva, hogy neked van igazad. Ebben is tévedtél, gondolkozz már el a többi hülyeségeden is, hátha belátod - nincs igazad.

"ismételt támadási forma ismétődő szavak nincs érv."

Ismétlődő szavak, nincs érv? Mi van öreg, magadról beszélsz?:))

Igazából nem tudom miért vívsz szélmalomharcot, bárki végigolvassa ezt a kis threadet, látni fogja, hogy te végig érvek nélkül fröcsögtél, és én voltam az, aki tényeket közölt és érvelt. De ez ne zavarjon...