Alien_AM#31
Namármost értelmezési kéziszótár nem tudom mi es nem is erdekel: "speak english or die" a BSD ircnet alapmondata. Szal nem erdekel hogy hazucc vagy hazug vagy mindeketto ugyan az hamis allitasokat allitasz.
HAt igen a rezet ugyben probalsz kibuvokat talalni hogy en nem bsd-rol beszeltem (ezt mar sztem 3x mondod) pedig arrol, mintha nem vetted volna eszre hogy en nem a winfosról beszelek.
Mar megint hazugsag: "Jah, hogy te saját zsebből veszel egy ilyen 5 millás SunFire-ot" ijet hol irtam?? Egyaltalan nem mas szerverekrol beszeltunk csak te kibuvokent ezzel jottel hogy te hozzafersz a nagy órias SF-ez. Nehogy en kezdjem sorolni mihez ferek hozza, egyaltalan ki vagyte? nem is ismersz engem, szal ne nagyon arcoskodj OK? Mer elkepzelheto hogy meg osszefutunk es akkor konyorogni fogsz nekem bizonyos szolgaltatasokert kreditert miegymasert OK? Es nem is lattalak sehol meg egy senki vagy sajnos de nem baj nem te vagy az elso. Téma lezárva.
Utananéztem tényleg nincs scandisc de en nem is lattam vinfost mar jo ideje meg nem is erdekel de szal ebben igazad volt.
"a személyeskedés a hozzád hasonló gyengeelméjűek fegyvere." ez rád vall, próbálsz finoman támadni ez betegségre utal, belső zavargások és kisebbségi komplexus, ebben nem tudok segiteni.
"Igen, rezeg - a gond az az, hogy nálad, és ezt te érzed is. Látszik a hozzászólásaidon, egyre idegesebb vagy. Állandó szófordulatod a hazudik szó valamelyik alakja, ill. érvek hiányában a személyeskedés." mint emlitettem az elobb ez is a betegseg része lehet, ismételt támadási forma ismétődő szavak nincs érv.
"Menj vissza a W9x-edhez (mert az írásaid alapján továbbra is fenntartom, hogy mást még nem láttál vindóz témában), és olvasgass a BSD-ről.:))"
1) te ne parancsolgass
2) allitásod hamis (hazucc megint) láttam más windowst is
3) neked kéne olvasni nem nekem
4) regen tavolrol is konfiguraltam xp-t egy ket embernek szal tudom mi az az xp en is feltettem regen az iis-t is kiprobaltam de le is toroltem az egesz xp-t.
Visszaterve a komplexusra: "Egyébként, hazudik a ***-ád." lassan megjelennek az idegesseg es zavartsag jelei, félek hogy a szuleid (már ha vannak) engem fognak okolni hogy mit tettem a kisfiuval.