• mrzool
    #30
    "Ezt nem értem mijen egyetemünkre?"

    Ki mondta, hogy arra az egyetemre, ahova te esetleg jártál, én meg most tanulok? Én azt mondtam hogy egyetemünkre. Tanulj már magyarul! Azt nem mondhatom, hogy az EGYETEMEMEN, akkor abba kötsz bele, hogy nem is az enyém az egyetem. Ezért maradt a T/1, mert úgy érzem aktív tagja vagyok ezen oktatási intézménynek, ergo van jogom róla T/1-ben beszélni.

    "megint hazucc ez mar lol."

    Szerintem nézz utána a hazug és hazudni szavaknak az értelmezési kéziszótárban. Nagyon nem vagy tisztában vele, hogy mikor kell használni ezen szavakat. Egyébként, hazudik a ***-ád.

    "de plz valaki jojjon mar ide es magyarázza már el neki hogy amikor megynomod a rezet gombot mi torténik bsd alatt, próbáld már ki."

    Te miről beszélsz? A reset gombos szál a 20-as postodban jött elő, ott még szó sem volt BSD-ről, csupán annyit mondtál, hogy később nekiálltál BSD-zni. Ergo ha figyelembe vesszük a kauzalitás elvét, a reset gombos állításod a linuxra vonatkozott. De én még mindig nem állítom azt, hogy hazudsz. Ez csupán csúsztatás a részedről...

    "hoppá ne más gépéről beszélj"

    Jah, hogy te saját zsebből veszel egy ilyen 5 millás SunFire-ot...? Bocs, ezt nem tudtam... Én csak annyit állítottam, hogy használom a Solarist, nem azt, hogy az enyém a vas. De sejtheted, hogy nem lamerpista user vagyok, ha belépési jogom van a szerverterembe.:)

    "Scandisk van XP-ééén !!!! nézd már meg"

    Mit nézzek? Az előbb bekopiztam, mit mond az XP, ha parancsorba beírom neki a scandisk-et. Nincs ilyen fájl.

    "És ha jól emlékszem egy hdd-én egy sepru van marmint az ikon, mivel te olvasni nem tucc."

    Az a lemezkarbantartó, és köze nincs a scandiskhez. Idézek a helpből: "A Lemezkarbantartó segédprogrammal a merevlemez-meghajtón terület szabadítható fel. A Lemezkarbantartó segédprogram megvizsgálja a meghajtót, és megjeleníti a biztonságosan törölhető ideiglenes fájlokat, az internetes gyorsítótárban lévő fájlokat és felesleges programfájlokat. A Lemezkarbantartó segédprogrammal törölhető néhány, vagy az összes felsorolt fájl."

    Abba pedig ne menjünk bele, hogy ki nem tud olvasni - mondtam már, hogy a személyeskedés a hozzád hasonló gyengeelméjűek fegyvere.

    "És chkdisk is van de ezt ki mondta hogy nincs?"

    Igen, ki mondta, hogy nincs? Én csak annyit mondtam, hogy scandisk nincs.

    "mar megint kezd alattad rezegni a léc"

    Igen, rezeg - a gond az az, hogy nálad, és ezt te érzed is. Látszik a hozzászólásaidon, egyre idegesebb vagy. Állandó szófordulatod a hazudik szó valamelyik alakja, ill. érvek hiányában a személyeskedés.

    Menj vissza a W9x-edhez (mert az írásaid alapján továbbra is fenntartom, hogy mást még nem láttál vindóz témában), és olvasgass a BSD-ről.:))