Alien_AM#29
Ezt nem értem mijen egyetemünkre? mit beszélsz? egyáltalán nem is járok már oda. Én már csak képzem magam tanfolyamokon amire szükségem van pl. SMB most, de megint hazucc ez mar lol.
"lenézhetnék a szerverterembe megnézni a kicsikét: egy lila Sun Fire 280R..." hoppá ne más gépéről beszélj hanem a tiédről arrol a vinfosrol, és ne más valaki által jol konfigolt OS-rol dumalj itt nekem.
"RESET... Mivel nem mondtad, hogy milyen reset, egyértelmű, hogy hardver resetre gondoltál. Továbbra is azt állítom, hogy PC architekrúránál nincs az az oprendszer, ami a hardver-resetet felülbírjálja. Szerinted van. Kére, a példát, vagy hagyd abba a hülyeségeid." de plz valaki jojjon mar ide es magyarázza már el neki hogy amikor megynomod a rezet gombot mi torténik bsd alatt, próbáld már ki.
Scandisk van XP-ééén !!!! nézd már meg
egy külon prgoram ott van start menu nézd meg, ha jol emlékszem ott van XP-ben is. És ha jól emlékszem egy hdd-én egy sepru van marmint az ikon, mivel te olvasni nem tucc. És chkdisk is van de ezt ki mondta hogy nincs? mar megint kezd alattad rezegni a léc de én szivesen várom a hozzaszolasodat, kivancsi vagyok miket tucc meg osszehazudni.