• Alien_AM
    Na mrzool latom mosma megtanultal olvasni igy mar jo. En szeretek vitazni de amit te csinalsz az mar lol. És most elmesélek egy történetet ami rólam szól:

Amikor meg 19 éves voltam akkreditalt gazd. infóra jartam (befejeztem a müszaki infot, is). Egyszer egy tanar mondta hogy jönnek peströl bemutatni a linux-ot. Namármost en akkor meg nem tuttam mi az, ojan voltam mint te most. En voltam a windoz istene, de annyira hogy tobb forumon tulsagosan vedtem a windozt es kitiltottak.
    Na és eloszor egy prezentaciot mutattak az egész open source dologrol. Ezutan egy srac bemutatta a biztonsagi reszt, és leesett az állam.(az ezernyi szürési opcio, beépitett webszerver...) De mivel en windowsos voltam ez akkor meg nem nagyon erdekelt. Ott volt egy gép os odaultem, és nem teccett a felület erre odajon egy srac és elohiv egy konzolt gyorsan begepel egy ket parancsot atir valamit 1-2 fajlban es hopp minden "ablak" átlátszó lett. Akkor mar igen felmerult bennem ez mijen félelmetes dolog és hogy a nyilt forraskoddal miket lehet elérni. A másik az a stabil érzet amit nyujtott nincs fagyás nincs fatal error, meg ehezz hasonlok. (már az is teccett hogy ha megnyomom a rezetet akkor minden proceszt lealitt, a windows meg asse tuggya hol van csak a scandisk parázik utana ossze vissza) Ekkor valtottam at linuxra es amikor mar egesz jol megismertem nem volt eleg, mer rajottem a linux egy kezdo bevezetes a unix rencerekbe, ekkor jott a bsd. Azt nem tudom hogy lattal e mar jol konfiguralt bsd szervert de en ajanlom hogy nezz meg egyet akar pesten a bix -ben vagy valahol, meg fogsz szédülni. És szerintem jobb ha befejezzuk a vitat mer nincs értelme hösködni.
    A másik dolog: "nekem vindóz alatt is elég jó spam-blokkom van" az az elég jó nekem nem elég én maximalista vagyok ezt jobb hamost tudod.