• Terminátor14
    Nah, íme egy kis beszámoló az eddigi történésekről :)
    Ugyebár a Barcelonával vagyok, s célom az volt, hogy nick név produkcióját (9532) sikerüljön legalább ''beállítani''...a cél érdekében leigazoltam Cercit, Curcit (cserekapusnak), Isakssont (első számú kapusnak), Montolivot, Kristiansent, Pórarinssont és Estefaniat...Eladtam Rüstüt (utálom :D ), Saviolat (mert ugye nem eu-s)és később Larssont is. 20 mérkőzé után így állunk:

Mint látható, egyel több döntetlenem van, mint nick névnek és a gókülönbségem is sokkal rosszabb. no nem baj, nem szégyenkezünk :)
    A legjobb igazolás kétség kívül Cerci volt:

Aki még meglepetést okozott, az Curci volt...történt, hogy az Uefa-kupában a Newcastle-t kaptam...első meccs, 1-2 oda...2. meccsen is vezetést szereztek a 15. perben, ráadásul lesérült Isaksson. Jöhetett hát Curci. a 40. percben Ronaldinho, a 78.-ban pedig Cerci lőtt gólt, így összesítésben döntetlenre állt a meccs. A Newcastle elkezdett rohamozni, s ha nem Curci áll a kapuban szvsz legalább 3 gólt kapunk a hosszabbításban..Na mind1, jöttek a bűntetők..az elsőt a'szem Shearer lőtte, erősan a bal alsóba...már elkönyveltem a bekapott gólt, mikor Curci akkorát ugrott (s ezzel védte a labdát), hogy csak néztem..Jött Dinhó, aki sajnos fölérúgta...a következő Newcastle játékos is úgy rúgta a labdát, mint Sharer, de ő a másik oldalra...nos, Curci ezt is fogta. Jött Montolivo, ő berúgta, aztán Bellamy fölé bombázott, Kristiansen pedig tovább lőtt minket..azóta Curci a kezdő kapusom :)
    Később még folytatom :)
    ja és sorry, ez egy ''kicsit'' hosszú lett, de Curci történetét le kellett írnom :)