Na befejeztem:)
A csapatról azt kell tudni, hogy az előző évben meglepetésre a 3. helyen végzett és itt játszik jan kristiansen. Meglepetésre a vezetők a bentmaradást tűzték ki célul, de én mindig úgy indulok neki az évnek, hogy próbáljuk megnyerni a bajnokságot. Elég jó kis csapat, 140e € keret, eladtam hát legjobb csatáromat Beechmannt 3m €é. Leigazoltam Óskarssont, Kristiansent, télen pedig Marquinhost a corinthianstól, meg egy kameruni csatárt, Dikoumeht(reményeim szerint én fedeztem fel). A bajnokságot, egy 10es győzelmi sorozattal kezdtük, a vezetők ámultak, Óskarsson remekelt.Az viszont idegesített hogy csak 4 cserét lehetett nevezni:´((, az uefa kupába kivertem egy ciprusi csapatot, meg a sportingot, de a celtic ellen búcsúztam. A bajnokságot végül egy-két hullámvölgy ellenére sikerült megnyernem! A csapat nagyjából: Winde-Jensen,Andreasen,Pedersen(Marquinhos),Christensen-Lucena-Lövenkrands,Poulsen-Kristiansen-Oskarsson,Kristjánsson(Spangsberg). A kupát gyakorlatilag a tartalékokkal megnyertem,és asszem ennyi.