• donpedro
    Kérek mindenkit, hogy amikor az alábbiakat olvassa, vegye figyelembe, hogy kurvára dühös vagyok.

Mi a francnak kellett az SI-nek elbaszni a régi meccs engine-t???? Mert azt nem tudom másképp értékelni, hogy egy standard 4-4-2-es felállású NB1/B-s csapat simán kikapjon kupameccsen a tudomásom szerint 2 osztállyal lejjebb vitézkedő, mellékesen 3-3-4-es (!!!!) felállásban játszó PVSK-tól! (Bár talán az is közrejátszik, hogy a PVSK teljesen generált játékosállományának nagyobbik felénél 17-18 körüli értékek szerepeltek a fizikai jellemzők terén - tehát pace, jumping, acceleration, stb. Most írhatnám, hogy lol, de kurvára nincs kedvem röhögni.)

Hogy a francba sikerült ilyen rövid idő alatt elérni azt, hogy minden verejtékes munkával kialakított, tökélyre fejlesztett, és az összes (!) korábbi részben prímán bevált taktikám, egy rakás szart sem ér. 3 olyan taktikát próbáltam ki, amely a saját agyszüleményem, és a korábbi CM-ekben a Breda-val UEFA-kupát, bajnoki címet, holland kupát, illetve BL-döntőt, a Germinal Beerschottal sorozatban 4 bajnoki címet, valamint egy BL-t nyertem, a REAC-cal pedig a második szezonban a Fradi ellen otthon 10-1-et, idegenben 6-2-t, a Breda ellen a kupában ugyancsak 6-2-t produkáltam. Ám a CM03-04-ben totál leégtem mindegyikkel. Kb. 12 meccsből eddig asszem 1 győzelem, 1 döntetlen, és 10 vereség a mérleg.

Persze nem lenne baj, csinálhatnék más taktikát, csak éppen azt nem tudom milyet. Mert az imént említett taktikák kivétel nélkül normális, valós életben is bevethető, négyvédős, kétcsatáros felállások voltak.

Próbálkozzak én is ilyen 3-3-4-ekkel? Lehet, hogy az beválna, de valahogy ez már nem érdekel.

Sokat vártam ettől a játéktól, de eddig óriásit csalódtam benne.