donpedro#391
Az alább bemutatott konfigon tapasztaltakat szeretném megosztani veletek, szerintem érdemes lesz figyelni.
Elkezdtem egy új szezont, és kiválasztottam 8 ország 9 ligáját (mindig ennyit szoktam). 26 percig tartott az indulás. Ezután kiválasztottam a csapatomat, beállítottam az edzéstervet, leigazoltam, akit tudtam, nyomtam 2 gyors friendly-t, aztán a szezonkezdésig holiday mode-ra váltottam, és belemerültem az egyik kedvenc regényembe.
Az első bajnokiig összesen 35 napnak kellett eltelni, így gondoltam, hogy lesz kb. 1 órám, míg a gép eljut odáig. Nos, kb. 3 perccel ezelőtt sikerült lejátszanom ezt a bizonyos első meccset, ami azt jelenti, hogy 35 NAP SZIMULÁLÁSA TÖBB MINT 6 ÓRÁT VETT IGÉNYBE (holiday mode-ban)!!!!
Ezt figyelembe véve kicsit utánaszámoltam, hogy amennyiben valaki egy teljes szezont le kíván játszani egy ilyen konfigon és hasonló beállításokkal, az kb. 60-70 óráig tart. Mivel az átlagjátékosnak napi 4 óránál többje biztos nincs erre, így neki egy év kb. 2-3 hétig fog tartani. Ha esetleg valaki lenne olyan bátor, hogy 15-20 évet is szeretne végignyomni, az készüljön fel rá, hogy valószínűleg egy év alatt sem jut majd a végére.
Konklúzió? Ezt a játékot nem PC-re, hanem valami komolyabb, többprocesszoros munkaállomásra tervezték.