elindítasz egy game-t lehetőleg abban az országban ahol szöv kap. akarsz lenni. bemész a csapatválasztásba, kiválasztasz egy adott nemzetiségű ipsét, katt a nemzetiségére a neve alatt (pl hungarian, akármi), és jobb alul ott lesz a válogatottnál a take control. így lehet az elejétől szöv.kapnak lenni, közben meg ha megkérnek, vagy jelentkezel megüresedett helyre, de komolyan kell teljesíteni előtte. nekem is kellett előtte 3-4 bl, bajnokság.
Terminátor: ACDSee-vel lehet.
Ficege: Nedved 25 millió fontért? melyik évben? soha nem adják el annyiért az első két évben mondjuk. csak hogy mondjak valamit, mivel 2 éve szinte semmit nem költöttem igazolásra, és összejött 152M€, bejelentkeztem Puyol-ért 50M€-ért (félig poénból, mert Salgado mellett Yakubu is jól nyomta, csak Salgadora volt ajánlat, gondoltam ha jön Puyol eladom), és izomból elhajtottak, még csak nem is tárgyaltak róla.
igazán nagy nevekre (itt az igazi elitre gondolok) nem is érdemes a pénzt szórni, én Bosmannal vettem szinte minden nagy sztárt, kivétel Mexés és Lúció, náluk az alacsony kivásárlási pénzt pöngettem ki (4,6 és 16M ha jól emléxem). Így is jött Emre, Yakubu és most Reyes (na ennek örültem leginkább)