na, végeztem az őszi szezonnal, a következőket értem el: 26 meccs 20 győzelem 6 döntetlen 0(!) vereség, 80(!!!!!!!) rúgott gól, 29 kapott gól. Simonetta eddig 28 gólos (24 meccsen ebből 3X csere volt) Rubinho 26 gólos (25 meccsen ebből 3X csere volt). szóval nagyon megy a játék. Ugyanaz a taktika, mint eddig, csak a mentality-t gung ho-ra tettem, aminek ez lett az eredménye. ontom a gólokat, de viszont kapom is őket rendesen... eddig a bajnokságban a legtöbb gól amit kaptam az 19 volt, és már most 17-nél járok 17 meccs alatt, tavaly összesen 51 gólt rúgtam 38 meccs alatt, és úgy lettem bajnok, most meg már 49-nél járok, szal ne elképzelhetetlen, hogy elérem a 100-at is, hacsak nem sérül le hosszabb időre a Rubinho&Simonetta kettősből valaki, de ne így legyen. Szal nagyon megy a játék, a csapat átlag életkora: 23-24 év lehet, úgy, hogy ez az 4. idényem, a legöregebb játékosom Candela, aki most 33, de számítok rá még 3 évig biztosan. ja, és van 1 még egy hatalmas tehetségem, Ongfiang, de már írtam róla, nézzétek: