• robotnyk
    a patch után én is letöröltem a CM03-04-et, de miután sokak élménybeszámolóját és sikereit olvastam NBI/Btől La Ligáig, piszkált a dolog hogy nem igaz hogy ennyire béna vagyok. összeállítottam egy taktkiát, lejátszottam pár friendlyt, ha nem ment töröltem a mentést, kezdtem ugyanott egy másikat más taktikával, míg ki nem alakult a megfelelő. most már kifejezetten élvezem a játékot, veretlenül, 5 döntetlennel vezetem a spanyol élvonalt az első évben 29meccs után, megnyertem a spanyol kupát, és az elődöntőben járok a BLben, szóval megy a szekér.

amúgy a magyar csapat nemzetközi jó szereplése nálam is megvan: az MTK bejutott a MU, az Ajax és a Monaco mellé a csopi körbe, onnan továbbjutott az egyenes kiesésbe. Igaz ott engem kaptak és nem volt kegyelem
    MTK-Real Madrid 0-3; Real Madrid-MTK 6-1
    Ez a jó szereplés az MTKtől azért is meglepetés, mert az UEFA kupában nagyságrendekkel gyengébb ellenfelekkel szemben a Fradi és a Loki már az első selejtezőkörben kihullott (előbbi a Katowice, utóbbi az albán Vllanzia ellenében). Az MTK eredményei: a selejtezőben a Skontot és a Benficát verték, a csoportkör alatt a MUtól oda-vissza kikaptak, viszont a monaco-t kétszer is megverték, az ajax ellen pedig 4 pontot gyűjtöttek. Érdekes...