donpedro#1265
Annyira bepipultam, hogy ott is hagytam a REAC-ot, és elvállaltam az első kínálkozó lehetőséget: a Tatabányát.
A szezon vége felé vettem át őket, épp a 11. helyen álltak, innen végül a 7. helyre sikerült felkapaszkodni. Aztán a következő szezonban már nem volt kegyelem: 11 pont előnnyel nyertük a másodosztályt, és ezzel feljutottunk. Olyan játékosokat igazoltam, akik elvileg nagyon gyengék lennének (overall ability átlagban 75), ám a fontosabb skill-jeik jók, így bukkantam rá például egy Vajna Csongor nevű suhancra, akit még a másodosztályban töltött szezon elején szereztem meg, és mindjárt gólkirály is lett belőle.
Az új szezonban pedig jelenleg 7 meccsen 8 gólnál tart.
Az élvonalban még a szezon elején járunk, de az már látszik, hogy nem nagyon lesznek kiesési gondjaink. Jelenleg az élen áll a csapat, köszönhetően a Fradi elleni idegenbeli sikernek.
Megjegyzem, hogy a Fradi újabban kiválóan szerepel a nemzetközi porondon. Előbb a nyolcaddöntőig jutott az UEFA kupában, majd a BL-selejtezőben 3-0-ra !! verte a Barcelonát. (Igaz, a visszavágón hosszabbítás után 40ra kikaptak, és kiestek.) Ennek eredményeképpen már 3 UEFA kupás helyünk van, és csak hajszál választ el minket a 2 BL-indulótól is.
Mindenesetre, ha így folytatjuk, akkor jövőre már mi is a BL-ben próbálkozhatunk.