• donpedro
    Úgy gondoltam, hogy kikapcsolódásképpen csinálok egy kis taktikatesztet.

Létrehoztam egy mentett állást, amelynél beállítottam az edzést, az assistant manager-re bíztam a csapatösszeállítást, és ezután benyomtam a holiday módot 14 forduló erejéig. Amikor kész lett, akkor feljegyeztem a tpasztalataimat, majd a mentett állást visszatöltve taktikát cseréltem és újra holiday.

Eddig 4 taktikán vagyok túl, amelyből 1 saját, a többit a netről szedtem le.

Érdekes, hogy egyikkel sem értem el kiugróan rossz, vagy jó eredményt. A konkrét eredményeken kívül azt is megnéztem, hogy milyenek a kapuralövési statisztikák, és ez különösen érdekesnek bizonyult, hiszen pl. a saját taktikámmal eleinte nagyon sokat lőttem kapura, de csak nagyon kevés gólt értünk el, míg egy másik taktikával kevesebb kapuralövéssel is sikerült tűrhető eredményeket produkálni.

Eddig Vulcanius 4-1-3-2-je tűnik a legjobbnak, ez hazai pályán kiválóan szerepelt, idegenben azonban jóval gyengébb. A CMGamer-féle 3-6-1 ellenben pont idegenben hozott extrát, és otthon volt bizonytalan, ráadásul jóval rosszabb kapuralövési arány mellett. (Vulcaniuséval 119-104 ide 14 meccs alatt, a másikkal 78-100 oda, mégis összességében véve csak 2 pont lett a különbség: 22, illetve 20 ponttal zártuk a 14 meccset.)

A másik két taktika elmaradt a várakozásoktól, csupán 16, illetve 14 pontra futotta tőlük.

Később még folytatom a tesztet, taktikám van bőven. (legközelebb kipróbálom a Ponton-t, illetve az abból kiinduló saját verziómat, valamint a régi CM4-ben bevált taktikámat.)