na szóval, hosszas kínlódás és több legenerált, és több újrakezdett játékállás után végre sikerült megtalálnom a helyes utat a Madridommal. hiába no, hozzá kellett szoknom egy kicsit. az év elején körülnéztem a védelem megerősítésének céljából. Samuel-t nem adta a Róma 25 milkáért sem úgyhogy célpontot váltottam. Lucióra "mindössze" 16 millió €-s kivásárlási pénz volt, amit le is perkáltam. örömmel jött, a MU, a Chelsea és a Dortmund ajánlatának elutasítása után. Megvettem még Mexés-t az Auxerretől, mivel neki még nevetségesebb, 4.6 milliós lelépési záradéka volt élből landolt a csapatban.
Ezután a nyáron tönkretett tartalék állomány bővítésébe kezdtem. Leigazoltam egy CMben régóta ismert, és lassan IRL is befutó középpályást, a svéd Kallströmöt 3.5 millióért. Gondolom nem sok embernek kell bemutatnom... Majd a CMek csatárcsászárát is magamhoz édesgettem: Tsigalko a dinamo minsktől 425k €ért érkezett - később kiderült, megérte - a sokszor sérült Ronaldo-t remekül helyettesítette (pl győztes gólt lőtt a Barcelonának).
a téliszünetben megnéztem Bosman bácsi segítségével kit lehetne elcsaklizni még szerződéshosszabbítás előtt.
Leigazoltam Emrét az Intertől, és Yakubu-t az Ajaxtól - közben egyetlen fillért sem költve. Ők a nyáron érkeznek majd. Sajnos nekem elég gyenge a gépem ahhoz hogy large database-el játszam, így meg kellett elégednem a közepessel - ennek az az átka, hogy egyetlen valamire való generált ifit sem sikerült talánom az ifi kereséssel, scoutjaim ilyen "ismeretlen" Torresekkel meg Fernando Navarrokkal dobáltak... :/