Takezó#1166
ezek után a Bodajkkal kellett játszanom Kupa-meccset és hát a 34. percre már 2:0-s vezetést szerzett az ellenfél. A 60. percben ugyan cseréltem, de sokáig úgy tűnt, hogy buktam :S A 80. perctől azonban elkezdtünk nyomni és ezt 2 gól is bizonyította a 82. (Legáth) és a 90. (Kincses)percben. Következhetett a hosszabbítás, aminek 1. percében újra betalált Kincses, úgy tűnt, megnyertük, de ezt még Pál kiegyenlítette. 11-esekkel végülis 4:2-re hoztuk a meccset, de ajáték enyhényszólva is elkeserítő volt 80 percen keresztül :S A köv meccsen a Balaton FC ellen kaptunk ki 2:1-re hazai pályán -> olyan elszomorító, mint a Sopron elleni meccs: jobbak voltunk. Szegény Pécs mindeközben 6 meccs 6 vereséggel állt és mi mentünk hozzájuk: mi is vágtunk egy laza 4-est ;) A köv meccs hazai pályán Győr ellen: Kincses és Somfalvi lőtték a mi góljainkat, de a végeredmény 2:2 lett, így most 4. vagyok 12 ponttal (Debrecen 1. 18-al). Célunk az Intertotó-kupa, de egy első felsőházzal is elégedett lennék, csak ezt ne áruljátok el a játékosaimnak ;)