• Etelkozi Vata
    Szasztok! Jöttem megint fanyalogni egy kicsit! :)

Roma - Juventus, a másodikhoz látogat a listavezető, nagy derbi.

Első félidő, 11-es a Rómának (4 meccsen ez volt a 4. tizenegyes a Juve ellen, ez már jelenthet valamit), Carew belövi. Nem baj.
    2. félidő eleje, nahát, 11-es a Rómának, immár 4 meccsen az 5. a Juve ellen.
    Carew kihagyja, ráadásul az ismétlést is, Buffon dicséretet érdemel a két bravúr miatt.
    Ezután belelendül a Juve, Nedved egyenlít. A Juvénak jó az x, átáll kontratámadásra. Be is jön. Athirson 50 méteres keresztlabdájával Del Piero elhúz a 16-oson belülre, és belövi a Juve vezető gólját.
    1-2, hurrá.
    Mit tesz erre az egyszeri Juve manager? Beáll védekezni. Megy is egészen jól.
    Taktika, ultra defenzív, men behind the ball, letámadás a saját térfélen, hard tackling, emberfogás, minden ami kell. A középpályások (Athirson, Davids, Appiah), mind védekező felfogásúak, és azt is teszik.
    3 perc hosszabítás.
    És lám, eljön a 93. perc.
    És mi történik? A fenti taktika ellenére?
    A két baloldali védekező játékos (Zambrotta, Athirson) kb. a térfél közepén ácsorog, egymás mellett (biztos kedélyes beszélgetésbe elegyedve), miközben mögöttük, az én kapum irányába, mintegy 15 méterrel ott helyezkedik Totti és Carew. Persze félpályáról Totti lábára varázsolják a labdát. Ő meg, mivel a védők nem tartották fontosnak, hogy fogják őket, begyalogol a kapuba és 2-2. Emberfogás nuku.

Ekkore b@aszott nagy csalást még életemben nem láttam! Szarik ez a program mindenre, csinálhatsz bármit, ha x kell, hogy legyen az eredmény, akkor ha beledöglesz is de x lesz.

Hú, de ideges voltam, azt hittem, lerúgom a monitort az asztalról.