11900
-
#10739 akkor az az Emerson, aki a Deporba, meg az Atleticoban is játszott? -
#10738 ez nem az az emerson te!! :)) Mondjuk a posztjuk egyforma meg a nemzetiségük is nem ugyanazok a személyek! -
#10737 Emerson meg hogy kerül oda? :DDD -
#10736 megvertem a mu-t a millwallal!
-
#10735 modositok:DURVAN bevalt -
#10734 egy probat meger abban az esetben ha tulsok ziccert hagysz ki,es allandoan a kozeppalyasaid lovoldozik el a labdat,hogy fejetlen tamadast allitasz be es kontratamadast.nekem bevalt,igaz bayern-t kellett felrazni vhogy :) -
Grenzjager #10733 a libertadores kupában hogyhogy nem induult??? -
Takezó #10732 ez annyira nem gáz, előfordulhat IRL is... -
Takezó #10731 vazz, ilyet még nem láttam :S -
csomi83 #10730 Ja és persze mégegy az Inter elindulhatott az UEFA kupában, de közben a BLben is kvalifikálta magát, igy 2 fontot is helyt állhat:(((
BAKI2!
-
csomi83 #10729 Még egy baki:)))
Tsigalko úgy lőtt gólt, hogy még nem találta el a kaput
-
nick név #10728 én meccs közbe semmit nem állítok a taktikán, akkor sem ha vesztésre állok, legfeljebb talán a poziciokat -
Takezó #10727 Igen, el kell ismerni, hogy gyakran viselkednek teljesen hülyén a védők - de nálam az ellenfeléi is :D
De nyugalom, már csak 8 nap, 20 óra és 51 perc :) -
Takezó #10726 Hú vazz... de megizzasztott a Roma a BL-selejtező 3. körében:
Roma - Mattersburg 4:2
Mattersburg - Roma 3:1 (Mancini (12.), Mörz (75.), Mörz (78.), César León (80.)) :) -
Etelkozi Vata #10725 Szasztok! Jöttem megint fanyalogni egy kicsit! :)
Roma - Juventus, a másodikhoz látogat a listavezető, nagy derbi.
Első félidő, 11-es a Rómának (4 meccsen ez volt a 4. tizenegyes a Juve ellen, ez már jelenthet valamit), Carew belövi. Nem baj.
2. félidő eleje, nahát, 11-es a Rómának, immár 4 meccsen az 5. a Juve ellen.
Carew kihagyja, ráadásul az ismétlést is, Buffon dicséretet érdemel a két bravúr miatt.
Ezután belelendül a Juve, Nedved egyenlít. A Juvénak jó az x, átáll kontratámadásra. Be is jön. Athirson 50 méteres keresztlabdájával Del Piero elhúz a 16-oson belülre, és belövi a Juve vezető gólját.
1-2, hurrá.
Mit tesz erre az egyszeri Juve manager? Beáll védekezni. Megy is egészen jól.
Taktika, ultra defenzív, men behind the ball, letámadás a saját térfélen, hard tackling, emberfogás, minden ami kell. A középpályások (Athirson, Davids, Appiah), mind védekező felfogásúak, és azt is teszik.
3 perc hosszabítás.
És lám, eljön a 93. perc.
És mi történik? A fenti taktika ellenére?
A két baloldali védekező játékos (Zambrotta, Athirson) kb. a térfél közepén ácsorog, egymás mellett (biztos kedélyes beszélgetésbe elegyedve), miközben mögöttük, az én kapum irányába, mintegy 15 méterrel ott helyezkedik Totti és Carew. Persze félpályáról Totti lábára varázsolják a labdát. Ő meg, mivel a védők nem tartották fontosnak, hogy fogják őket, begyalogol a kapuba és 2-2. Emberfogás nuku.
Ekkore b@aszott nagy csalást még életemben nem láttam! Szarik ez a program mindenre, csinálhatsz bármit, ha x kell, hogy legyen az eredmény, akkor ha beledöglesz is de x lesz.
Hú, de ideges voltam, azt hittem, lerúgom a monitort az asztalról. -
#10724 5 ev volt kb a leghosszabb amit online ligaval jatszottunk -
smith17 #10723 mekkora game még mindig -
#10722 Haha!!! A gépemen nyomtam nemrég és már 2015-ben jártam csak elszált a mentés :((( most van egy 2007-es meg egy 2005-ös mentésem :) onlineban 3 szezon volt a legtöbb :P -
#10721 ja bocs -
#10720 ehh, nagyon sokat mondtál :) -
#10719 engem nem :D
menniy volt a leghosszabb idő, amit lejátszottatok? 1 év? :D -
#10718 miért zavar? -> Hentes Bill -
#10717 uhhh. akkor sajnos el kell feljetened. az adlsl a minimum -
#10716 lol, má megint kezditek? -
Etelkozi Vata #10715 Azt hogy kő?
Me nekem szimpaticse az ötlet. Igaz, csak egy modemem van. -
#10714 tényleg az fm kijöveteléig nem nyomunk egy online ligát? -
#10713 Takezot egyenesen megolnem a taktikammaltakezo:)) -
#10712 Jo de ez ritka nagyon:)) -
#10711 Nana!! :)
Nem verhetetlen a taktikád csak nehéz volt rájönni hogy kell.(és nem mindig jön össze) :)
Emékszel a Milan-Roma meccsen állomközéppályád volt nekem meg sok sérültem és 0-2-ről 3-2 lett ide. :) sajna már nemtom pontosan miket és állitottam be mérgemben :D -
Takezó #10710 -
#10709 Erdekes lenne az en taktikammal szemben takezo a tied...bucira vernelek:) -
Etelkozi Vata #10708 Ja, ja, aztat már én is várom. :) -
Takezó #10707 Nah igen... mikor már úgy nagyjából belejöttem a játékba, kezdtem egyet a haladással és a 2. évben 2. lettem a BL-ben úgy, hogy kb 2 játékost igazoltam. Ez az, ami nem reális. DE: egy csapat igenis kinőheti magát: vesz fiatal tehetségeket, akikből 4-5 év múlva Raúlok, Bekemek, Zidánok és Robertó Kárloszok lesznek. Ezekkel pedig már lehet BL-t, hasonlókat nyerni, nem?
Mind1, majd a Football Managerben meglátjuk :D -
Etelkozi Vata #10706 Jó, hát csak annyit, hogy én azt várom a nemzetközi focitól (talán a CM-től is), hogy azok a csapatok kerüljenek pozicióba, pl, BL döntőbe (Monaco-Porto döntő sucks), ahol a klasszis focisták játszanak, mert őket szeretem nézni.
Másik példa: A görög EB győzelemtől még most is felfordul a gyomrom.
Van egy srác, valahol a neten előfordul néha, aki pl. az újpesti dózsával már 100 bl-t nyert, ez szvsz hülyeség.
Nem az, hogy megnyerte, hanem, hogy lehetséges.
Én is szoktam kis csapattal kezdeni (Vasas szurkoló vagyok, szóval velük), aztán a feljutás mindíg sikerül, az NBI-ben meg 1-10. helyek valamelyikén lehet végezni.
BL-t nem szoktam nyerni, satöbbi, satöbbi.
Ha azt akarok nyerni, akkor, ha sikeres vagyok a Vasassal, akkor kapok ajánlatot egy jobb, gazdagabb csapattól, és oda igazolok.
A példák, amiket felhoztál, tényleg jók, de például a Wisla, a Parma megverése után nem nyerte meg az UEFA kupát, az egy egyszeri fellángolás volt.
Mindegy, én tényleg szeretem a CM-et, és az én játékaimban nincsenek ilyen durva példák, csak hát mindíg hallom másoktól és olyankor kiakadok.
Lehet, hogy a féltékenység beszél belőlem, hogy én nem tudok ilyen eredményes lenni? :)
-
Takezó #10705 de nem célom nyerni :) ha nem értesz egyet szólj, mert érdekel av éleményed -
Etelkozi Vata #10704 OKÉ, te nyertél :) -
Takezó #10703 Dehogy nincsenek :)
2003/04
Feyenoord 1-3 Teplice (0-2;1-1)
Man. City 1-1 Groclin (ag) (1-1;0-0)
Parma 0-4 Gençlerbirligi (0-1;0-3)
Celtic 1-0 Barcelona (1-0;0-0) (akkor is meglepetés, bármit mondtok :D)
2002/03
Chelsea 4-5 Viking (2-1;2-4)
Viktoria ®i¾kov (ag) 3-3 Rangers (2-0;1-3)
Parma 3-5 Wisla (aet) (2-1;1-4) -
Etelkozi Vata #10702 Rendben. Nem értek vele egyet, de el tudom fogadni, mint esetleges magyarázatot.példa a valós életből: A djurgaarden nagy meglepetésre 2-2-t hozott torinóban. visszavágó 4-1 a juvénak. csodák márpedig nincsenek.
UFF, befejeztem.
********************************************************************** -
Takezó #10701 "reális (meg barcais :))"
ld. 10700-at -
Takezó #10700 Na de még valami: a Juventust csak akkor lehet legyőzni egy Mattersburg szintű csapattal, ha a morál a toppon van, és pont rossz taktikát választ a Juve.