• Etelkozi Vata
    Jó, hát csak annyit, hogy én azt várom a nemzetközi focitól (talán a CM-től is), hogy azok a csapatok kerüljenek pozicióba, pl, BL döntőbe (Monaco-Porto döntő sucks), ahol a klasszis focisták játszanak, mert őket szeretem nézni.
    Másik példa: A görög EB győzelemtől még most is felfordul a gyomrom.
    Van egy srác, valahol a neten előfordul néha, aki pl. az újpesti dózsával már 100 bl-t nyert, ez szvsz hülyeség.
    Nem az, hogy megnyerte, hanem, hogy lehetséges.
    Én is szoktam kis csapattal kezdeni (Vasas szurkoló vagyok, szóval velük), aztán a feljutás mindíg sikerül, az NBI-ben meg 1-10. helyek valamelyikén lehet végezni.
    BL-t nem szoktam nyerni, satöbbi, satöbbi.
    Ha azt akarok nyerni, akkor, ha sikeres vagyok a Vasassal, akkor kapok ajánlatot egy jobb, gazdagabb csapattól, és oda igazolok.
    A példák, amiket felhoztál, tényleg jók, de például a Wisla, a Parma megverése után nem nyerte meg az UEFA kupát, az egy egyszeri fellángolás volt.

Mindegy, én tényleg szeretem a CM-et, és az én játékaimban nincsenek ilyen durva példák, csak hát mindíg hallom másoktól és olyankor kiakadok.
    Lehet, hogy a féltékenység beszél belőlem, hogy én nem tudok ilyen eredményes lenni? :)