Etelkozi Vata#10666
Kezdtem egy új szezont a Juvéval.
Már hat pontot buktam hülyeségek miatt.
- 1-0 ide az Inter ellen, a 90. percben egy hülye 11-es, és már 1-1. Kifelé cselezett a csatár és 16-os sarkánál buktatták.
- Lecce (tök utolsó) ellen, 1-0 ide idegenben, ezer gólhelyzetet kihagytak a csatárok. Lecce egyetlen helyzete a 90. (már megint) percben, 1-1.
- Brescia ellen otthon, kapuralövési kísérlet 22-0, kapura tartó 4-0 (22-ből, nem akármi!!!), 1-0 ide. 90. perc, tizenegyes a Brescia-nak. 1-1 a vége.
6 pontot buktam, pont ennyi lenne az előnyöm a bajnokságban, ha ez a "rendes" játék nem csinálja ezeket a hülyeségeket. Ez nem lehet véletlen, ha ennyiszer előfordul.
A másik bosszantó dolog a kapuralövések aránya. Az ellenfelek rendszeresen max. nminden 3. lövésre gólt érnek el, míg a Juve catárai (akik azért nem rosszak!), 20-30 lövésből jó ha kettőt. Persze néha elsül a lábuk, mint most a Parma ellen (6-0 ide), de ez is harminc lövésből, tehát minden 5. lövés ment be.
A taktika nem lehet rossz, ha ennyi gólhelyzetet kialakítanak, de hogy a HUMAN csapatnak miníg ennyivel szarabb a helyzetkihasználásáa, ez már-már a csalás kategóriába tartozik. Vagy nem?
- A 3. dolog: a szezon elején minden csatáromnak és középpályásomnak beállítottam a távoli lövést, mivel 15+ a skilljök (általában). Ezért voltak az elején a harminc lövések. De a kaput még véletlenül sem találták el. Erre kikapcsoltam ezt a taktikai elemt náluk, mondom, majd bepasszolják kapu elé és onnan lőnek. Francokat! Uganúgy mindent ellövöldőznek messziről, össze-vissza.
Nektek vannak hasonló tapasztalataitok? Mert így szerintem fölösleges játszani, nincs ráhatásod sem a taktikára, sem az eredményességre, az van amit a CPU eldönt magának. Vagy nem?