• Grenzjager
    na azt nem húztam le.
    FTC,Vasas,Győr,Debrecen,Békéscsaba,Balaton, Siófok,Sopron, ZTE, Szeged,Tatabánya,Balassagyarmat.
    és a Győr után 2. lettem a Fradival. Viszont meglepetésre a B'gyarmat nem esett ki akkor. Most már azért normálisabb, a nagyok közül "csak" az MTK,Újpest,Videoton van a másodikban.

és bárki bármit mond nincs 75% realitás fölött a cm03/04
    most a blben ilyenek nyomulnak az első csoportkörben: Tirana,Trnva,Flora Tallin,Zimbru Chisinau,Litex... röhej.

túl erős adatot küldtek be a bolgárok,ukránok,macedónok, beloruszok. Érdemes megnézni egy két bolgár csapat játékosainak az értékét. Ha ezek közül akár egyet is az nbibe tudsz hozni, akkor az értéke csak a bolgár bajnoksági érétkének a 10-20%lesz. azért ez is vicces.

Én mindig hozok annyi külföldi 15-17 évest ammennyit csak lehet, hogy 5év után magyar állampolágrásgukkal a kezükbe, betegye őket Lothar. A név meg tök mindegy, mert egy idő után ugy is az új "keletkező" játékosoknak csak a felének lesz magyar neve -mármint az nbIben, a többi szép hülye grúz, lengyel,orosz nevü magyar lesz. Josip Loncar a magyar válogatott legújabb felfedezettje...na ne!!!! ilyenek azért elég gázosak. Remélem az FM2005ben nem generálódik majd Ioan Vladan Christescu meg hasonló nevű "echte" magyar...........